Melyik a kedvenc keresztnevetek? (beszélgetés)
A kislányom Kitti, ezért ez a legkedvencebb kedvenc :) Ha fiam lesz, neki a Bálint keresztnevet adjuk majd, úgy hogy fiúnévben most az a kedvenc.
...de ezeken kívül nekem nagyon tetszik még a: Gréta, Cecília, Dalma, Adrienn, Cyntia.
Richárd, Dávid, Adrián, Patrick.
Vivien(kislányom neve.
Meg a Brigitta is nagyon tetszik.
Anna gyönyörű,lányom lesz, Anna lesz:)
De az orosz női nevek is jók:)
Anna, Eszter
Balázs
Orsolya
Zoltán
Péter Sándor
Nóra
Gergő
Fiu : BALÁZS
Lány :nemtudom talán krisztina
Leány:Bori,Jázmin,Kamilla
Fiú: Emánuel:))
Glória - dicsőség
Trisztán- francia-magyar eredetű; jelentése: szomorú
hát nem épp vidám jelentés, de szerintem nagyon szép név...:-)
Egon, Endre, Vazul, Ádám. Szeretem a zsidó neveket is, de azokról le szeretnék szokni, régebben a Jakab és a Joakim volt a kedvenc nevem, de már nem.
Lány nevet nehezebben tudok választani, szeretem a saját nevemet, vagyis a Gabriellát, szép a Rebeka is... Fiú nevek, nem tudom miért, de jobban tetszenek, mint a lány nevek.
De a legkedvencebbem a fiú nevek közül is az Endre.
Adrijan,ha fiu
Ha làny:Adelina,Jàzmin,Armina
Viktor és Levente
Anna és Emma
A kedvenc lányneveim jelenleg:Jázmin,Dorka,Lili
A fiú a patrik volt,de az unokahúgom megelőzött babaügyben és lenyúlta :(((
Lány: Hanna, Hanga, Luca, Kármen, Lívia, Kornélia
Fiú: Attila, Antal, Viktor, Gergő
Már 15 évesen eldöntöttem: ha fiam lesz, Dávid lesz!(Hallottam egy csodaszép dalt, aminek ez a név volt a címe.) Eszembe se jutott, hogy esetleg a majdani férjem vezetéknevéhez esetleg nem passzol! De szerencsém lett: illik hozzá.
Egyébként az egyszerű, mai neveket szeretem. Nagyon tetszett a Krisztina és a Brigitta, de túl hosszúak a vezetéknevünkhöz. Ráadásul szinte az összes lánynév passzol a vezetéknévhez, jól hangzik, fiúnévből viszont nem találtunk olyat, ami tetszik is, meg kimondható is! Sajnos a Bence, Máté, Márk, Ádám nem hanzik jól nálunk. :(
Hát te sem panaszkodhatsz, főleg lánynevekből. Szerintem lánynevekből több szépen csengő név van, nekem legalábbis abból több van.
Ha lesz egyszer lányom ő Jázmin Gabriella lesz.
A fiaim neve: Zoltán Gyula(apja választotta), a kicsi pedig Alex Márk(én választottam).
Látom neked is van miből választanod! :)
Virginiának hívják az egyetlen nőnemű barátomat! :P
További ajánlott fórumok:
- Szólác - keresztnevekből
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Melyik keresztnevet nem adnád a gyermekednek?
- Kinek melyik keresztnév tetszik nagyon, és melyik nagyon nem?
- Melyik keresztnév a legszebben hangzó?
- Hogyan tudnék valakit megtalálni, ha csak a keresztnevét tudom, ill. azt hogy melyik városban lakik?