Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ha már implit akarsz,mindenképp kereket választanék akkora alappal ami neked van.
Nekem anatómiai van,ha újra csinálnak,kereket kérnék.
A hasad végül jól hozták helyre?
Biztos voltam hogy akarom amíg az orvos el nem rontotta úgy a hasplasztikam higy négy műtét kellett hozza hogy egy másik három év alatt közel normálisra csinálja.
Mindeddig úgy gondoltam a hasamat ha megvan a hasam megjutalmazom magam a cicivel. Csak aztán jött ami jött. És emiatt teljesen bizonytalan vagyok.
Valahol melyen bennem van a félsz . Nyilván egyszer megégeted magad mindig félsz majd a toztol.
Inkább az okoz gondolkodni valót h impli vagy nélkül és ha vele akkor az alakja. Nekem nagyon tetszik a kerek de általában mindneki a cseppet favorizalja.
Így ez is kicsit zavaró hogy hiába tetszik nekem a kerek a mű cici ha az átlagnak az nem gyere be.
Szóval ilyenek miatt nem vagyok biztos a dologban.
Gyerekek már sajnos megszokták 😕 a fájdalom meg nem hiszem h rosszabb mint a négy hasplasztika...
De koszonom, hogy írtál, azt hiszem ezek segítenek abban hogy letegyek rola🙏🏼
Igen én is így érzem. Valahogy bennem van a hasam miatt a félsz...
Csak a kisördög nem alszik, agyára megy az embernek ez a fórum is sokszor 😃
Huuu csajok!:)
Nagyon belehúztatok és neki vetkőztetek!;)
Rég jártam már itt,de eddig mindenkinek zárt naplója volt,ahova csak a királynő engedélyével lehetett esetleg bejutni,de azt is csak külön engedéllyel...most meg tele van fedetlen cicikkel a galéria,csak ámulok!:)
De örülök,ha többen ezt bevállaltátok,ezzel is segítve azokat akik még műtét előtt állnak.
Sőt,külön kiemelnék vkit név nélkül,akinek nagyon örülök.Egy rosszul elsült műtét után,sok szenvedés után ,jó látni,már túl van egy korrekción és újra boldog,elégedetten mutogatja új szerzeményeit!:)
Kitartást mindenkinek,aki még műtét előtt áll vagy már lábadozik!;)
A naplódban is írtam,hohy álomcicid van,kár lenne hozzányúlni!
Nem a gyerekek miatt,nem a fájdalom miatt,hanem mert most tökéletes,gyönyörű,műtét után még senki nem tudja garantálni,hogy szebb lesz.
Én nem nyúlnék hozza,forma,méret,tökéletes 🧡
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Egy kis löket a műtét vagy nem műtét ügyben.
Van egy naplom benne képek.
Amilyen vagyok és amiken hezitalok!
Illetve képek azokról amik tetszenek és amik nem.
Van műtéti tapasztalatom sajnos rossz hasplasztika ügyben.
A cicivel akartam magam meg jutalmazni a három éves kálvária után.
Viszont nem vagyok biztos benne hogy valóban akarom. Sok műtétem volt. Mert elrontottak az elsőt. Ennek okán sok bennem a félsz annak ellenére h a második orvos 4(!) nagy műtétet hajtott végre sikeresen.
Kérlek benneteket ti akik jartasok vagytok cici ügyben írjatok meg hogy mi a véleményetek! 🙏🏼Koszonom előre is
Szia!
Örülünk hogy végre jelentkeztél,mert már aggódtunk itt a fórumon a lányokkal!
Pihenj sokat,most az a legfontosabb!
Élmènybeszámolót is várunk de majd ha csak jobban leszel!🌸
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok