Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Bakker a vajudas nekem nem volt vészes 3,5óra alatt megszültem🙄😊😊
Jaj de be vagyok szarva
Hogy úgy indulsz neki,legalább annyira fáj,mint a vajúdás,így nem érhet meglepetés 🤣🤣🤣
A második még sem közelíti az első utáni fájdalmat,nekem kb a negyede volt.Minden rendben lesz😘
Lehet nem fog tetszeni a kommentem de már rosszul indultál neki a műtétnek. Ezt így nem szabad. Egy műtét igenis fájdalmakkal jár. Valakinek minimális valakinek erős fájdalmakkal.
Feszegetve van a bőr, a szövetek, az izom.
Egy hétig biztos rossz lesz még. Nekem 2 hétig borzalmas volt mégse bántam meg egy percig se mert tudtam hogy ez ezzel jár és fel voltam rá készülve.
Szedj fájdalomcsillapítót hátha segít valamennyit. Ez most sajnos ilyen lesz még de el fog múlni. Ki kell bírni.
Sziasztok, tegnap megtörtént a nagy dolog, ma reggel haza is jöttem, de iszonyatosan kínlódom, feszül, sehogy sem jó a fekvés-ülés semmi.
Már a megbánás is kezd előkerülni.
Mikor lesz ennek vége? Vége lesz egyáltalán?
Egyedüli eset vagyok? :(
Köszönöm
N
Sziasztok!
Nagyon koszonom a sok hozzászólást. Kitortoltem a cici naplom ugyanis rájöttem ,h a hasam szanaszét szabdalását akartam kompenzálni a cicivel. És ezt nem szabad . Mert az legalább olyan amilyen ,senki nem alakította ilyenre vagy olyanra.
Sokat szenvedtem a hasamat operáló első orvos miatt, és sosem lesz olyan mintha elsőre jó lett volna . Csodát tett velem a Fierpasz dokim a helyreállító négy műtéttel de vak nem vagyok. Látom hogy így sem olyan mint amilyen lehetett volna.
Éjjel rájöttem emiatt van az egész cici dolog nálam.
Ennek örömére reggel lőttem róla pár kepet, felteszem ide és tényleg köszönöm lanyok🙏🏼
Marad így természetesen ahogy van!
Valaki járt mostanában az Aesthetica-ban mellnagyobbításon?
Vagy implantátum cserén?
Nekem ott még sima felületű implit javasoltak, a natrelle allegran txt visszahívása miatt.
Érdekelne hogy most akkor a simával műtenek csak v.van más típus választási lehetőség?
Sziasztok!
Első hónapom képes beszámolója a naplómban! :)
Ha kényelmes így,miért ne hordhatnád!?Termèszetes,hogy fèlti őket az ember.Majd talán ha jön a jobb idő,jöhetnek a szép melltartók is.
Én is kb.addigra szokom meg a kompresszióst,mire el lehet hagyni.🤦🏼♀️
Három hét után válthattam sport melltartóra amiről azóta sem tudok lejönni még éjszaka sem
Most leszek 4 hónapos és éjjel nappal hordom pedig van egy pár szép melltartóm de egyenlőre még nem ért meg a dolog.
Nagy melleim vannak és nagyon féltem őket.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok