Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia. A most frissen van,de hogy tudom elkuldeni neked?😀sajnos mutet utanrol nincs..En kinnt vettem nemetbe olyan 30euro volt,asszem 3van benn6*10cm vagy ilyesmi nem akarok hulyeseget mondani.akkorat kell levagnod amekkora betakarja a heget,es en siman hordtam egy hetig egy csikot,tok jol visszatapad,nem is erzed..nekem nagyon bejott! 😊
Nagyon, de muszáj voltam megnyugtatni magam 😁
igen, áprilisban lesz 1 éve, hogy fent van :)
En nem szedek fogamzásgátlót meg semmit. De mutet utan is tok pontosan jott meg ahogy szokott... Egy nao csudzas szokott lenni kb.
Nekem 1 éve van Mirenám, kb 7-8 hónapig volt valami mesi szerű. Azóta semmi. Szerintem simán belefér az amit te írsz!
A legtöbbünk nem is menstruál mirena mellett
Jol hangzik! Tablettaban szivesebben szednem mint ezt a buzos port... csak a hajam ne nojjon mert bazi draga a fodraszom. :D
Nekem sajnos eléggé megbolondította a menstruációmat, pedig tabit szedek..A műtét után elkezdtem vérezgetni kb 1 héttel mielőtt meg kellett volna jönnie, kb 1 napig menstruáltam és utána 5 napig csak vérezgettem egy minimálisat. A következőnél is ez volt. Remélem beáll végre mert elég kellemetlen..
Nekem nincs menzeszem a Mirenaval és pont 6 hetes voltam,mikor cseréltettem,de semmi fennakadás nem volt. 😊
En a myproteintől szoktam rendelni collagene&coconut kapszulát. A hajam és a körmöm is nő mint a bolond amellett hogy a bőröm ruganyos, mint a gyerekeimé 🤣
Magas a hatóanyag tartalom és elég kedvező az ára, mindig van valami akció, 3-4 ezer egy havi adag.
Marhától is. Sokat javult. Legalabb 3hónap egy kúra.. Aki elkezdi
Biztosr mentél. 😂
És neked is van spiral?
Annyira dícséritek, hogy én is ki fogom próbálni:-)
Nem is tudtam, hogy mutet utan gyengebb a verzes. Es en meg hogy orultem magamnak, hogy nem cunami. Nincsenek csodak...
Csajooook, basszus ez a halkollagen tenyleg szebb bort csinal! 1 hete eszem es esku latszik! Egyetek, vegyetek!
Elvileg sima rutin műtét, sajnos előfordul de van esely hogy lejön még. Szerintem kell utana valameddig kompressziros
A 75 az nem változik, az a mell alatti hátad körmérete, max a kosár méret de azt se hiszem. Műtét utan vegyél melltartókat inkább 😊
A mostani mirigy alatt van és az új izom alá megy? Saját tapasztalatom nincs ebben, de ahogy olvasom, izom alatt nem lesz akkora, szóval hiába lesz nagyobb az implantátum, szerintem ugyanakkora marad a méret
Sziasztok!Nekem most lessz 21.én csere Implant...Sobor Doki csinálja..tudnátok abban segiteni..hogy most 230as van bent...de most 295lessz...ez kb..milyen melltartó méret???..Most 75ös van..másik kérésem..hogy akinek izom alá ment...légyszi pár sort irjon nekem .mire kell számolnom ezzel kapcsolatban!!!!Kicsit Parázom😕😕😕
Sziasztok! Ugye emlitettem,hogy a jobb cicim nem akar lejönni.... (3hetes vagyok)
Írtam az orvosomnak és küldtem neki képet! Azt mondta 3 hétig hordjam még a pántot +masszázs
Ha nem jön le fél év múlva lehúzza műtéttel !
Lányok! Aki ilyen helyzetben volt kérlek írna nekem? Mire számíthatok, vagy valami jó tanács h elkerüljem a műtétet..
Ha mégis műtét akkor megint hordanom kell a kompressziós melltartót 6hétig? Köszönöm ha írtok!:)
Nalam is alig szokott vmi lenni, de mutet utan meg annyi se volt. En is megijedtem, en csinaltam 3 tesztet, mert rogton beparaztam, hogy biztos terhes vagyok. A 3. teszt utan mar azt mondtam, hogy oke elhiszem, hogy nem vagyok terhes. Amugy nekem novemberben volt a mutetem es most volt az elso, hogy ujra olyan volt a verzesem, mint a mutet elott.
Csajok aki túl van már a műtéten és rendelkezik Mirena spirállal, szerintetek normális, h műtét óta, 3 hónapja nem volt vérzésem? Eddig sem volt komoly, 3 napig elvoltam tisztasági betéttel, de a műtét óta 1x volt egy folt azóta semmi... 😏
Bejelentkeztem már dokihoz, de 3 hét múlva van időpontom...
Szerintem normális. Nekem is olyan volt... Kb 2 honapig.. Borzasztó volt... Azt hittem soha nem jövök rendbe. Mondjuk elkezdtem egy probiotikum kúrát azután jött helyre a dolog.
*dagadjon
(Elirta a telom 😆)
Csajok olyan lehet hogy a műtét után hetekkel dagad jön vagy vizesedjen a has??Kedden leszek 4 hetes és pár napja észre vettem hogyha egész nap csak egy tanyer levest is eszek délután este akkora a hasam mint egy 6-7 hónapos kismamának ....azt olvastam hogy a melltarto alul leszoríthat egy kicsit még ugye a kompressziosat hordom ....
Biztos jó az is nekem sebbin van es most pu lesz
Akkor jo 😊 en kicsit tartottam tole, remelem a mentor is bevalik majd.
Nehezebb de nem nehéz. Tiszikének es masnak is siman kikapta Kovacs doki
Tudom :) viszont azt lehet a legnehezebben cserelni ha arra kerul sor, mert benő a szovetek koze.
Jaa. Azt en nem hasznaltam
Van keped a hegedrol ill mennyibe kerul kb meddig eleg?
További ajánlott fórumok: