Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia, ne ijedj meg, nagyon friss még!
4 hét még nagyon kevés idő, a majdnem végleges formájához fél év kell.
Türelem :-)
Szia, kopogtam. Köszönöm, ha beengedsz:-)
Szia egész jól inkáb mással kínlódom.A bal melem alat függőlegesen olyan érzés mind ha egy ideg szàl le lene varva.Nem tudok lehajolni mert úgy beszúr. De a doki azt mondta el múlik szerinted?
Én sem számítottam arra ,hog ekkorát kapok,de bíztam a dokim döntésében.Bennem is az volt hogy alacsony is vagyok husis is vagyok de azért sportos allomanyom is van bőven na majd lesz 2 hatalmaaaaas cicim.De megnyugtattak itt a csajok ,hogy nem lesz hatalmas,kelleni fog akkora és hogy majd meglátom mennyire fogom őket imádni .
Igazuk lett!😍😍
Köszönöm szépen ,aranyos vagy !🤗😘
Nagy is a szerelem 🥰🥰😂
Szia nekem nincs fent képem hogy elöte hogynézet ki.De a doki majd küld át nekem.Én 3-évig vártam vele mert mondta mindig a dokim hogy még nem anyira erős a tok zsugorodás.Most meg már esedékes volt a mütét
Köszönöm lányok a bíztatást! Remélem tényleg szép lesz 😊 Már csak májusra tudott műtéti időpontot adni a doktorúr, úgyhogy az én napom május 08-a lesz. Addig még barátkozom a mérettel.
Én mondjuk 168 cm magas vagyok, de ugyanezt a méretet kaptam és hidd el, nem óriási..:) Szerintem nyugodtan bízz meg Pap dokiban, gyönyörű ciciket csinál.
Attól hogy alacsony vagy, kell ez a méret, mert 74 cm a mell alatti körméreted. Hidd el nem lesz nagy, szépen betölti majd a mellkasod.
Szia! Köszi a választ! Benn vagyok a naplódban megnéztelek, szép lett 😊
Sziasztok. Szerintetek melyik a legjobb hegkezelő gél? Kinek melyik vált be a legjobban?
Szio!
Nekem 80-85 B-C volt a műtét előtti melltarto meretem .
161 cm vagyok 64-66 kg között mozgok .
560 cc kaptam a dokimtol 😋
Sziasztok! Tegnap voltam Pap Péter doktorúrnál konzultáción. 425cc xP-t javasolt. Kicsit elrettentem ettől a számtól. Olvasgatom a fórumot a naplóitokat és sokkal magasabb lányok kapnak ekkora implantátumot. Én 155cm és 57 kg vagyok. Mellem alatt 74cm, a cicim 13,5 széles, ezért azt mondta, hogy ha kisebb lenne akkor nagy lenne a távolság a két mellem között. Van itt a fórumon köztetek aki hasonló adottságokkal rendelkezik?
Felhivtam az orvost azt mondja normalis 3-4honap mig az implantatumok teljesen behelyezkednek kicsit megnyugodtam
Nagyon koszonom megadtam az engedelyt:)))
Sziasztok.
Rég jártam itt, lassan 5 hónaposak a cicik. Bejegyzés és kép a naplomban :)
Kopogtam a naplódba. Ha van kep. A Problemarol könnyebb valaszolni :) egyebkent ennyi idosen meg nem gaz ha nem egyforma. Fel evig formalodik. En tiz hetes vagyok nekem sem egyforma teljesen.
Szia! Kopogtam hozzád, köszönöm szépen ha beengedsz. 😉
Nagyon sokat gondoltam rád! Gyors felépülést! Várom a beszámolót. 😉
Lányok egy kicsit segitsetek nekem kb mutet utan 1 hettel eszrevettem a ket mellem nem egyforma kb 2 centi kulombseg van a doki azt mondja helyezkedik az implantatum eltelt 4 het es meg mindig nagyobb.Felvarras volt +implant.Tapasztalatokat kernek
Új bejegyzés a naplómban lányok...🤨
Csatlakozom Annie86 jókívánságaihoz és pihenj sokat Karamell🍀😊
Gyors felepulest es szep eredmenyeket! 😘
Sziasztooook!❤
Köszönöm,hogy gondoltatok Rám.
Megvagyok kész vagyok.🍀
Fájdalom tűrhető.🍀
Írok majd a naplómba is.
Puszillak Titeket!💗💗💗💗
Hogy van a sebed? Beszéltel a dokival?
Szia ,kopogtam beengedsz a naplódba?
Szia érdekelne a naplód,kopogtam is a tokzsugorodás miatt,több doki mondta hogy nálam is ez a helyzet..Az én választottam Kovács doki,de ő nem 100%-ig biztos benne hogy tényleg az van.
Szia!
Kopogtam a naplódba,beengedsz?
Engem is Kovács doki fog műteni...
További ajánlott fórumok: