Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Négy hónapos fotó a naplómban:-)
Annál messzebb már csak a kisfiam miatt sem tudnék utazni mivel nincs nagyszülői segítségünk..
Tudom, hogy nincs olyan messze csak nincs jogsim és autóm sem 😊 De megoldhato persze!
Debrecenből simán lehet Pestre jönni. Nincs olyan messze. Mi pestiek is elmegyünk a világ végére sőt külföldről is jönnek pestre. Pesten Pap dokit hallottam hogy szépen varr.
Azt mondta nem kell.Mert varat szedésen ő megmozgatta mind állat
Lányok! Kukk a naplómba! Véleményt kérek 😤😘
Magadtol semmikepp, főleg a seb miatt se. Orvosod mit mond?
Valaki esetleg tanácsot tudná adni?25-napos vagyok.Esetleg masszírozzam?Vagy megmozgassam egy kicsit ne hogy letapadnom. Félek ne hogy be tokosodjon.
Bécsi úton merre van ez a triumph outlet?
Drukkolok! Szép cickókat!
Én a Konkurenciánál vettem, de a Bécsi úton van egy Triumph outlet ott is össze lehet vadászni a fürdőrucikat. Meg szép melltartók is vannak.
Szia.8 hetesen inkabb szövetközi fokyadék lehet, mint tokzsugor,az kesobb szokott kezdodni
Drukk drukk!
Jelentkezz!🍀🍀🍀🍀🍀🍀
h&m, calzedonia, tezenis, new yorker :)
Sziasztok Lányok! Van Valakinek tapasztalata tokzsugorodással kapcsolatban. Eddig minden oké volt. 8 hetesek a cicieim. Nagy lett a méret különbség és az egyik (a nagyobb) érzékeny és fáj. Valaki esetleg ezzel kapcsolatban tudna nekem segíteni. Előre is köszi.
Azt még elfelejtettem,hogy amíg volt varr a seben,arra körömvirág krémet kellett kennem.Elég körülményes ez így mind,de használt!😃
Szia!Velem ilyesmi szerencsére nem történt,viszont a sebgyógyulás elősegítésére minden este kezelnem kellett Octenisept(fertőtlenítő spray)+ Curiosa gél kombóval az 5. hétig,azóta Dermatix gélt kell használnom.Most leszek 6 hetes és gyönyörűek a hegeim:)
Lányok hol vesztek fürdőruhát ami alsót felsőt külön lehet válogatni? Mert nekem bugyiból S-es kell felsőből tuti nem lesz az jó rám 😜🤭
megy a drukk holnapra! Minden rendben lesz! :)
Juuuuj Süni nagyon dögös cicifixekre tettél szert 🤗
Most irigykedem 🤭😋😋
Megy a drukk ,hogy minden rendben legyen !🍀🍀🍀
Jelentkezz majd amint tudsz !😊
Szép ciciket Neked holnapra !
Jaj Böbe nagyon köszönök minden pozitív energiát, meg az eddigi segítségeket is Neked - és a Többieknek is 🥰 igulok nagyon, de a pár nappal ezelőttihez képest jobb a helyzet. 🤪
Szorítsatok! 🙏🏼🤞🏼 Holnap jelentkezek, puszi!
Indiánlány már biztos nagyon izgulsz 😱
Gyönyörű ciciket kívánok neked holnapra. Ahogy tudsz majd jelentkezz.
Szia. A ragacsok a sebemen nekem 3hetig voltak fenn. Hasonló miatt szedtem le. Nezz be a naplomba nezd vegig a kepeimet. Nekem nem varrtak osszeujra mert olyan volt mintha csak felazott volna.
10 hetes leszek a jobb melemen még mindig elég nagy a seb lassan leesik vegre. De meg kell neki idő..
További ajánlott fórumok: