Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Miért voltál leragasztva ? Egy hét után leszedték a ragacsot és a harmadik héten varratot szedtek. Azóta csak gézlap van bent hogy ne nyomja a melltartó. Vagyis mától már az sincs bent
Dehogy nem
Nagyon kényelmes
Fel is avattuk 😉
C, D vitamin, spirulina, marha kollagen. Szerintem elkezdem a B vitamint a ritmuszavaromra. En tök jól vagyok, ezeket egédz télen szedtem
Sziasztok!
Tudom volt mar ez tema, de iranyitottan rakeresve keptelen vagyok ratalalni.. 🙄
Mivel ma ujra femerult, gondoltam rakerdezek: ki miket szedett, hogyan probalta magat feltunningolni mutetre?
Nekem 6 het mulva lesz, ennyi idom van.
Altalanosan az en statuszom: 3 gyerekhez kepest nem rossz, max az idegeim cafatokban 😉
De tel vege, en is kimeruloben persze.
Dual plane kapom, dokit kerdeztem, erdemes-e mellizomra nyujtani pl addig: azt mondta nincs jelentosege.
Szoval mozgasban is erdekelne: valaki celiranyosan probalt-e vmit tenni?
Koszonom!
Sziasztok lànyok 🙂A következő lenne a problèmàm ,tegnap este fürdés utàn leszedtem a ragasztó csikot a sebemről 2hétig volt rajta.Nagyon nagy meglepetés ért mivel a jobb cicim jobb széle felszakadt ,vàladèkozot,vérzet de fogalmam sincs hogy történhetet holnap leszek 5hetes .Ma a dokim azonal fogadot össze varta 🙃🙃Volt valaki hasonló helyzetbe ?Kivàncsi lennék hogy ez utàn nagyon ronda lesz a hegem ?Vagy esetleg létezik olyan ami segitené a gyogyulàst?
De jo, hogy ezt mondod! Mert en mikor mondom, hogy F vagy G, akkor mar mondjak is, hogy nem tudnak segiteni, pedig elehet, hogy jo lenne ezekbol a D is. Na majd meg is nezem😉 koszi😘
Ez a hülye teló mindig el írja a szavakat😂
Csajok ezt nem hiszem el.Egésznap feküdtem ez a savó véget.Egy poharast nem raktam aréb mindent a barátnöm csinált ma nekem.Tegnap a jobb mélyem volt jóban bedagadva ma még a bal😂nem értem
De a h&m nem ilyan kenyelmes nem?
Köszönöm
Nagy a boldogság ❤
Köszönöm ,végre nem kell merevitős 😁
80D és 85C mert nyúlik a csipke. Nagyon kényelmes. A fekete H&M 44es
A sima fekete H&M
Most vannak nagy méretek 44-es
Süni, nagyon dögös lettél, azért durva, hogy miből mi lett egy jó orvos keze által. Sok boldogságot az új csodaszép cicikkel, megérte a kitartásod. 😇
Hu de dogis Suni! Ugy orulok hogy szep a cicid!!! Nagyon jol allnak. :)
Mekkora meretek ezek?
Szepek nagyon🥰
Hubde dögös! Mind intimissimi? Első a legjobb nekem!
Uj melltartókat vettem
Intimissimi ❤
Jobb a por szerintemnes a gal meg főleg a legjobb. Marhát reggel a kávémba teszem, nincs ize
elég undi íze van. :D de ha belekavarom vmibe nem érződik annyira. De mondom, sztem legközelebb vmi tablettát fogok kipróbálni.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat lányok!😊😘
Sziasztok! Pont ma 2 éves cicik! 🎂 viszont bepirosodott a bal cicim hege, duzzadt is a heg és érzékeny érintésre. Mi lehet ez? ☹️
Szia. Engem is Csuha műtött, ha gondolod kopogj be.
Lányok!
Új bejegyzés és képek a naplómban (aki követi).😊
További ajánlott fórumok: