Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Mindenki mást fog mondani.
Nekem nem érte meg. Most lesz a 2.nekifutas 1even belül
Köszönöm ❤️
Igen szép ciciket kaptam.
Meztelenül jó, de ruhában nagyon picike ha nem szivacsos melltartó van rajtam.
Sziasztok!
Nagyon játszom a gondolattal, hogy megcsináltatom a melleim (mellnagyobbítás) . Sajnos csak negatív hozzászólásokat kapok a környezetemtől.
Megéri megcsináltatni?
Sziasztok tnap már kiírtam de hátha most több ember tud írni ezzel kapcsolatban:) (bár remélem senki, mert kívánom mindenkinek,hogy szuperül alakuljanak a cickói🙏🏽😊)
Sziasztok! Ugye emlitettem,hogy a jobb cicim nem akar lejönni.... (3hetes vagyok)
Írtam az orvosomnak és küldtem neki képet! Azt mondta 3 hétig hordjam még a pántot +masszázs
Ha nem jön le fél év múlva lehúzza műtéttel !
Lányok! Aki ilyen helyzetben volt kérlek írna nekem? Mire számíthatok, vagy valami jó tanács h elkerüljem a műtétet..
Ha mégis műtét akkor megint hordanom kell a kompressziós melltartót 6hétig? Köszönöm ha írtok!:)
Szia
Mihályfis lányok Vanda84, JuditM2016, CsD2525, Pozsoka
És én. De én majd szeptemberben megyek cserére.
Van naplója mindenkinek, érdemes megnézned. Mindenki nagyon szép cicit kapott 😍
Sziasztok,
6 hete volt felvarrásom+390cc, nem teljes T vágással és bimbó korrekcióval. Szépen javultam, már szinte sehol se fájt csak ha kicsit megerőltettem. De egy hete a jobb mellem alatt elkezdett fájni a hegemnél. Azt hittem a melltartó nyomja, folyamatosan huzigálom, igazgatom, de mikor leveszem, már akkor is fáj. Kiderült nem is a hegem, hanem belül fáj a bordám. Dokimnak megmutattam, azt mondta ott van hozzá varrva és az tartja a cicim és 3 hónapig még fájhat. Nekem csak az furcsa, hogy már semmi se fájt és most újra, szinte alig bírom elviselni. Szinte érzem, ahogy húzódik a varrás belül :( Volt valakinek ilyen tapasztalata? Ez tényleg normális? Köszi a segítséget
Ide a kepehez is feltudod tenni vagy az emailem burestamas78@gmail.com
Koszonom
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok