Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nem hiszem, hogy emiatt csúnya a heg. Nekem is kb. 1 hetesen szedte ki, és nem ment szabadságra utána, szerintem nincs összefüggés.
Én szinte mindenkinél több hetet láttam eddig, szóval szerintem az a jobban elterjedt. De hogy pontosan mitől függ, kinek mikor veszik ki, nem tudom. Én jövőhéten megyek a jól megcsúszott féléves kontrollra. Kíváncsi vagyok mit fog szólni a doki a hegekhez..mert szerintem rondák és nincsenek jó helyen. Meg a bal cicim ha lehajolok középen behorpad... ez is érdekes.
Nekem nagyon sebes volt. Ha kiszedte volna előbb akkor lehet szétnyílt volna. Meg kellett várni hogy a seb szépen magától leessen aztan utána volt varratszedés.
Azt mondták nem baj ha bent van 2 hónapig vagy 3 vagy 4. Gondot nek tud okozni és benőni se mert a szervezet kidobná folyamatosan.
Szóval attól baj nem lesz ha több ideig van bent.
Nekem felszívódó varratot használt az orvos. Az 1 hetes kontrollon már mondta, hogy mehet a gyors zuhany. A kis tapaszokat 2 hetesen szedhettük le (külföldön élünk, addigra már hazajöttünk). Amikor levettük, már nem látszódott varrat és épp csak kicsit volt sebes
Többnyire ilyeneket olvastam eddig de olyat kevésbé, hogy 1 hónap...lehet méret/feszülésfüggő?!? Vagy nem úgy gyógyul ahogy kéne. De azt viszont nem mondta...
7 és fél hét??? Azta...akkor nyugodt vagyok.
Ez annyira fura. Nekem kb. 8 naposan már kiszedte a varratot a dokim. Mondjuk pont a nyári szabadságára ment el, lehet azért vette ki ennyire korán. Néha megfordul a fejemben, hogy talán azért ennyire csúnyák a hegeim, mert korán szedte ki?
Nekem kb 4 hét után volt megengedett hogy fürödjek normálisan de a varratot max 2 percre érhette víz utána azonnal szárazra törlés és a géz vissza.
Varratot nekem kb 7,5 hetesen szedtek.
Sziasztok. Most jövök az első 11. Napos vagyok kontrollról. 480 cc anatómiait kaptam felvarrás nélkül. Ami a lényeg, hogy megkérdezte dokibácsi megy-e szépen a tusolás?!? Mondom nem, fel sem merült mivel nem mondta...azt mondja a ragacsokat se szedte le? Azt is mondta...hát elég kellemetlen volt. Tudom hogy nem mondta. Egyrészt furcsállottam is volna h lehet...még most is egyébként....amúgy varratot 2 hét múlva szed, ergó majdnem 1 hónaposan. Ez megszokott? Gondoltam majd varratszedés után tusolok meg melltartótmosok. De így h "elzavart" tusolni vettem még egyet mert nem merek addig szabadon lenni míg meg nem szárad. Mit gondoltok? Amúgy eddig maximálisan megbíztam/benne. Viszont tudom h mindig figyelek mit hogy kell csinálni betartom a szabályokat.
És Csuha mekkorát ajánlott neked?
En meg a nagyot bánom. Bárcsak maradtam volna Csuhanal
Köszönöm kedves vagy. Meg a többiek is 😘
Én is természetes párti vagyok, de azért na😂
Fogok majd felrakni ruhában képet.
Mert így amit ti láttok tényleg nagyon szép és jó. De nem mehetek mindenhová meztelenül 😂😂😂
Szeretnék végre tényleg mindenmentes melltartókat hordani.
Csuha szép ciciket csinál de nagyon pici méretekkel 😕
Ebből a szempontból sajnos "megjártam" vele.
És második nekifutásra már nem is őt választom. Nem szeretném meghallani műtét után a "nem fért be nagyobb" mondatot.
Ma lettem 5 hetes és azt írta a doki, hogy levehetem a kompresszióst 😊😊😊
Sziasztok. Saját zsírral való mellfeltöltésről van valakinek tapasztalata?
Sziasztok! Már jópár napja jelentkeztem a Kovácsos Lányok fórumba. Légyszi hagyjatok jóvá. Köszönöm.
Koszonom hogy beengedtel!Nagyon szepek a cicik,en nem mutetnem meg megegyszer!😊Szamomra pont idealisak,bar nekem a termeszetes jon be.De tudom hogy egy ido utan kicsinek latja az ember,mint ahogy en is az enyemet.😁Igy nalam is csere lesz jovore!😊Jo cicisedest!
Szia! Én is kopogtam hozzád. Köszönöm ha beengedsz. :)
Sziasztok!🙂
Azokat szeretném kérdezni akiket Dr. Afshin műtött hogy mennyire elégedettek a munkájával?
Köszönöm.
Szèp délutánt Mindenkinek🌷😊
Van esetleg valaki aki 6.án megy Győrbe Kovács doktorhoz. akihez csatlakozni tudnék ?
16.00 órára van időpontom.
Szia, kopogtam hozzád. Köszönöm, ha beengedsz :-)
Szia, kopogtam, köszönöm ha beengedsz 😊
Csak magadert eri meg! A kornyezet megjegyzeseit engedd el es gondold at, hogy Te hogy erzed magad jobban.
Sajnálom! :( A dokid nem ad valamilyen kedvezményt esetleg ha már ő is beismerte,hogy nem azt az implit kellett vna berakni???
Sziasztok, én sajnos már nagyon régen nem voltam fent, egyrészt véletlenül kikapcsoltam az értesítéseket így nem értesültem semmiről. Elnézést kérek azoktól akik bekukkantást, illetve belépést kértek a naplómba. Utólag pótoltam, persze két fórumban is voltam így nem tudom már pontosan, hogy kik voltak azok, de pótoltam. Nekem már júniusban lesz 2 éve, hogy műtöttek és amúgy minden rendben van persze kontrollra decemberben nem mentem vissza, mert megmondom őszintén, hogy rohadtúl nincs kedvem, mert nem olyanok a cicijeim amilyeneket elvileg megbeszéltünk a dokival, de ezt leírtam a naplómban és sajnos ez addig így is marad amíg nem lesz újabb millióm, hogy javítsak rajta. Persze elfogadom, mert még így is sokkal jobb mint amilyen volt, de szerintem 3.000,- euróért megengedhetem magamnak, hogy ha valami nem teljeséén tetszik akkor azt ne fogadjam el. Sajnos ez nem olyan mint egy ruhadarab amit ki lehet cserélni, mert az eladó elnézett valamit. Nálam a doki is rájött, hogy nem azt az implantátumot kellett volna betennie amit betett. Hát csak ennyit akartam röviden írni. Majd holnap teszek fel képeket. Sziasztok ismét.
Amíg nem muszály én biztos nem változtatnék rajta. Nagyon szép vagy. A testalkatodhoz is szép és jó a méret de neked kell dönteni. Köszönöm hogy beengedtél.
Tényleg nagypn szépek. Nem is gondolnám, hogy 300cc alatti. Sokkal nagyobbnak tűnik.
Gyönyörűek, formásak:-)
Szia megnézném a szép ciciket. Kopogtam
További ajánlott fórumok: