Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia. Bekem nem volt erős a mellizmom, mert sosem edzettem rá. Egy darabig mégis azt mondtam rá, hogy kis piramisok:-) :-)
De tök boldog voltam, örültem a piramisoknak. Valamiért nem is aggódtam, tudtam, hogy pár hónap és szép lesz.
Kitartás....:-)
Szia!
Nekem is hasonló, csak szerintem sokkal jobban látszik, mert nincs saját alapom. Néhány random mozdulatnál, vagy lehajolásnál is ilyesmi a balos. Hétfőn megyek kontrollra, megkérdezem, hogy ezzel mit lehet majd kezdeni, mert olyan kis nyomi szegény.
Ha valakinek volt ilyen és segítettek rajta egy második műtéttel, engem is érdekelne, hogy mi lett belőle. :)
Nezz be a naplomba. Felvarras volt implanttal. Eleg hamar csinaltam Mindent.. Persze valószínű ez volt a vesztem es ezert nyílt szet a sebem..
Szoval csak ovatosan!!
Sziasztok. Mivel en mar toroltem a naplom, ezert tettem fel az adatlapomra nyilvanosan par fotot, amit majd torolni is fogok 1-2 napon belul.
A sztorim a kovetkezo: 2017 04 hoban volt a műtétem Révész dokinál. 2018 04 hoban szültem. Szülés után észrevettem hogy ha megfeszítem a ciciket ( ne kérdezzétek miért feszítettem véletlen volt :D ) akkor olyam hatasa van mint a duble bubblenak. Viszont ez alap esetben nem latszik. Tegnap voltam kontrollon, azt mondta a doki hogy akinek izom ala kerul elofordul ilyen sajnos, de egyebkent meg olyan gyonyoru meg mindig, hogy nem nyulna hozza ezert. Teny hogy sem a ket ev sem a szules nem latszik meg rajta.
Kivancsi lennek hogy masnak is lett mar ilyen? H igen megcsinaltatta? Mit csinaltak vele?
Koszi :)
Kivancsi vagyok,hogyan gyógyulsz,mit szabad csinálnod,mert 4 hét múlva nekem is ugyanez lesz.
Gyors gyógyulást 😊
Sziasztok, tegnap megvolt a garis korrekciom. T vonalas felvarras. Irtam par sort a naploba. Kepet is toltok majd.
Kerdes, akiknek felvarras volt, mennyire kimelgettetek magatokat? Nekem az implantot tavaly tették be, ahhoz most nem nyúltak, így minimális a fájdalom...nehéz nyugton maradnom.:)
Mivel kenegettétek a hegeket, amikor már lehetett?
Köszi!
Bent vagyok ,igen,pont most néztem meg a képeid.
Na nekem dettó így nyomja
Tettem fel par kepet velemenyezesre.
Koszonom, ha kommentelsz 😁
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok