Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
szerintem a dokid is el fog látni jótanácsokkal, hogy mikkel kenjed.
Igen,ebben is van valami. Azt hiszem az lesz a legjobb, ha becsattogok majd egy gyógyszertárba és megkérdezek egy gyógyszerészt, biztosan mindenféle okossággal el fog tudni látni. :)
Gratulálok, szívesen tartanék már ott én is. :)
Sziasztok!
babuci, nem tudom, lehet, hogy jó, de én nem merném az alkohol tartalma miatt alkalmazni tartósan, mert biztos nagyon szárít.
Kedden leszek 6 hetes!:)
hmmmm...éttem. :) Valakinek van tapasztalata a Svédcseppel? Azt hallottam az is csodákat művel a hegekkel. ???
mikor naponta többször kentem vele én is így jártam. nagyon tud viszketni, de pirosodni csak több nap után pirosodott ki. így most csak éjszakára használom, reggel pedig lemosom és marad a sima testápoló. így a bőröm szép, nem viszket és a hegem is gyönyörűséges.
a contactubex-et hogy bírja a bőröd? Én használtam már hegre, és csúnya piros lett tőle a bőröm a hegkörül, és viszketett meg fájt... ennek gondolom nem kellett volna így lennie. Akkor a cicimre majd ne használjam, igaz?
Sziasztok Lányok!Még nagyon friss vgyok a fórumon,de a mellplasztika gondolata 1galaktika óta a fejemben van.Kérdezném,hogy Traub dokinál kb mennyi a műtét,van-e konzi díj,ha Kovács Hedvigről+Kelemen Péterröl lenne hasonló infótok annyira örülnék!Köszi,pusy!!
előfordul ilyen probléma, frisszíteni kell az oldalt és utána már te is azt látod amit feltöltöttél :)
de van alsó vágásom is, csak nem látszik :) én varratszedésig semmit sem csináltam, mert le volt ragaszgatva (talán arról is van fent kép). csak varratszedés után kezdtem kenegetni. egy hétig körömvirágoztam, aztán mikor már minden seb lepotyogott jött éjszakára a contactubex.
Jó reggelt!!
Felvarrott cicit ha nem fáj akkor is kell jegelni?
És ha görbe vagyok, még nem nagyon tudom magam kihúzni az gáz a varratok,hegek miatt?
Egy fehérneműs,egy 6hetes cicis(szép):) meg egy pöttyös felsős, az első 3képed
Mind1 akkor majd este visszajövök..
hat eleg sok kep van, a masodik sorban kozepen egy zold bluzost latok.
Sziasztok!
Segítséget kérek! LEhet az én gépem betegeskedik! akarok feltöltni képet, fel is töltöm és egy másik képet dob ki. Kérdezném. TI most mit láttok, egy pötyös felsős képet, vagy egy sima cicis képet a képek között?
Klara_42, ugye neked nem volt also vagasod csak fuggoleges es bimbo koruli? (ha jol latom?)
Tenyleg jol nez ki. A varratszedesig mit csinaltal vele? Nekem egyelore a doki nem mondott semmit, csak azt, hogy egy hetesen menjek vissza. Addig nem veszem le a melltartot, meg semmit nem csinalok.
jóóó reggelt!
nekem 3 hétre szedték ki a varratokat. akkor már csak egy-két sebem volt, a nagy részéről már lepotyogott.
van fent varratszedés utáni képem, nézd meg. úgy nézett ki. a maradék pár pici seb egy héten belül leesett.
Varratszedesnel ugye a sebek megmaradnak csak nem lesznek benn a cernak? Ha igen, mikortol lehet szamitani arra, hogy a sebek leesnek? (sebzsugor miatt kerdezem)
Sziasztok! Hát tudományosan nem nagyon tudom megmagyarázni mi a külöbség,majd biztos lesznek itt,akik azt is tudják. Annyit tudok,hogy az enyém extra magas lesz,kerek ciciket szeretnék. Gondolom a közepes az már kevésbé kerek... Bár mindenképp elsődlegesen attól függ,milyen most a cicid,lehet Neked a közepestől is kerek lenne... De ha nézegeted képeket,a Lányok általába odaírják,milyen típúsú implit kaptak,nagyjából ebből azért lehet látni. Az anatómiai mondjuk,ami a cseppforma,az körteformájú.
:DDDD Licitálnom kéne rá,és nekem is felrakni egy olyan képet:P jajjj,de egy kis állatot is be kéne szerezzek...:)))
Sziasztok. Mi a különbség közepes ill. magas profilú implantatum között? ha vki tudna segíteni azt nagyon megköszönném :-)
Sziasztok!!!!
Műt valakit közületek márciusban Gáspár?:) (rajtam kívül?:)
Én is, és szerintem a legtöbb plasztikai sebész.
Vállalni sokan vállalnak.
Egy ismerősöm Anyukáját műtötte Krasznai, tehát ő biztos hogy vállal ilyen műtétet is.
Majd ha olvasod; a Vaterán Diadém-fejdísz már 3800.- HUF-ért kapható, különböző formátumok...hátha valamelyik neked is jól fog állni:DDD
További ajánlott fórumok: