Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szerintem sok függ hogy milyen a krémed melyikkel kenyed.
Sziasztok!
Nekem azt mondta az orvosom,amikor rákérdeztem a contratubex-re ,hogy azt nagy sebeknél használják,meg olyanoknál,akiknek nagyon nehezen gyógyulnak a sebeik.
De a cicikre nem jó.
Kell kenni, a heg állapota egy év múlva alakul ki véglegesen. 5-6. hónapban a legintenzívebb a heggyógyulás és egy évesen általában a végső állapot, de volt akitől hallottam, hogy 2 év múlva lett csúnya heg, mert ez egy ilyen alattomos.
és 8 hós heget még kell kenni?
Még nem lesz jobb, én most egy hete kezdtem el majd csinálok képet és teszek fel.
meddig kell egyáltalán kenegetni?
Tényleg lehet, h jó, csak nem merem tovább használni, biztosan másképp fejti ki a hatását, lehet h gyorsabban, mint a szilikongél és kezdi átalakítani a heget, de nem merem használni folyamatosan. Pedig én is hallottam másoktól, h jó, de lehet, h ők nem is hajlamosak a hegesedésre annyira és eleve szépen gyógyulnak.
Szóval ha van fejleményem, majd írok. ÜDV!
gyanítom ez is egyénfüggő...
De látod valakinek sokkal roszabb lett nem hogy segitett volna neki és ennyi hónap útán hanem még roszabb lett neki.
Jó a contratubex lányok,én régen használtam,a körömvirág krémmel felváltva!Prf.Donát Antal,az akkori dokim javasolta!
Majd most megyek egy másik dokihoz március 6-án.
At a baj hogy az implim össze van gyürödve!
Szerinrem a hagymakivonat a Contratubexben marja a sebet
lehetséges, h kipróbálom, nemtudok mást tenni, mint várni, a körömvirággal is próbálkozom, az is gyulladáscsökkentő.
Mosst látom, hogy neked mennyi műtéted volt munci, voltál már más orvosnál konzin, mutattad már másnak? Én mondjuk nem látom, h mi a hiba...
Lehet hogy hülyéül hangzik de próbáld meg kamilla teás borogatást rátenni.Lehet hogy a böröd begyuladt a krémtöl a kamilla meg nagyon jó rá!
Megkérdeztem priviben a névtelen sebészt, hogy egy ilyen krém ellenkezőleges hatást is kifejthet, lehetséges a kezelés elején, kíváncsi vagyok, mit válszol.
Sza, igen, pedig csak 1 hétig kentem, lehet ám aztán, hogy nem tudom mikor jobb lenne tőle, de nem kísérletezgetek. Remélem a patikában 1 nap alatt megrendelik a mepiform tapaszt. Az orvosom a dermatixet és a Contra-t mindekettőt ajánlotta, pedig egész más a hatóanyaguk. Nagyon bízom abban, hogy visszaáll a régi állapot, előre nem lát az ember, de ez most nagy sz...vás, el vagyok kámpicsorodva jelenleg. Pedig mennem kellene már kontrollra is, és olyan szépen alakult a heg:-(((
Szia!
Ezért is irtam le erröl a krémröl amit olvastam.Ez a mellekre nem jó abszolult.De aki akarja az használja látod nálad sem vált be még roszabb lett töle.
Remélmvisszaállhat még az eredeti állapot, ha leállítottam ezt a krémet.
Sziasztok, hát én leállítom a Contra- használatát egy hét alatt csúnyább lett a heg tőle, pedig 8 hónap alatt sose volt ilyen, kétségbeejtő, h 1 hét alatt jobban kipirosodott és puklisabb, sosem volt ilyen, rohanok majd mepiform tapaszt meg zeraderm krémet venni, azokan szilikon van, úgy tűnik csak az a jó, a Contra meg friss hegekre jó csak talán, de nekem most ártott szerintem, soha nem éreztem és most éreztem tőle a heget, ami sztem nem jó, nagyon ideges lettem, hogy rontott a helyzeten.
Igen az gyorsan itt lesz csak a többit kell kivárnom és az nem lesz valami rövid idö de nem baj.
kitartás, az már gyorsan itt lesz!!!
én meg telezabáltam magam túrófánkkal...
azért érdekes, mert a dokik is szokták ajánlani... múltkor mikor voltam kontrollon, pont előttem mondta egy csajnak a dokija, akinek szintén felvarrása volt. na mindegy, ezt a tubuskát még elhasználom, aztán nem veszek többet. szerintem nincs rá szükségem :)
Jól vagyok a cicik nem de nemsoká konzi még 2 hét jupiiiiiiiiiiii!
Pont most irtam le hogy nálunk is a németeknél van ez a fajta krém és utánna olvastam.
Én csak azért irtam eztet fel mert nézegettem a neten meg volt is róla kérdések de nem magyarul hanem németül és ezt irta ki.De tudjátok hogy nem roszból irtam!
Hogy vagyol? Cicik? Nemsokára itt a konzid!
te hol olvastad, hogy csak nagy műtéteknél ajánlott alkalmazni?
[link]
Itt a teljes leírás, ami a dobozban is benne van.
Sziasztok!
Lányok én egy kicsikét utánna néztem ennek a contactubexnek itt azt irta ki nálam hogy ezt a fajta krémet csak akkor használják ha nagyon nagy mütéten esett valaki át mondjuk ha a lábát le kelett vágni meg ilyenekre de a mellekre nem jó abszolult.Nem akarok okoskodni!
További ajánlott fórumok: