Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
szia!
létezik! :)
Szia!
Vannak elég sokan akiknek csak fellvarás volt.klara 42 öneki is csak fellvarrás volt
Sziasztok!
Új vagyok ezen a részen. Októberben volt hasplasztikám, de egyre jobban kacsintgatok a cici felé is. (ha lúd, legyen kövér!)
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik az, hogy csak felvarrás, de nem rakna be inplantátumot?
Szia !
na akkor beszerzek gombolos rucikat !
vagy majd jó ithon a pizsi+köntös!:)))
Jól vagy,??
szia!
szerintem ez egyén függő.
én már a kórházban egyedül öltöztem,és még trikót is vettem fel...meg itthon sem segített senki.
Viszont van olyan barátnőm,aki azt mondta,hogy 1 hétig alig bírta el még a poharat is.
Sziasztok!!
Van közetetek olyan aki 220cc-t kapott?
Sziasztok !!
Menni ideig nem lehet majd emelni a kezet ??
Csak az öltözésre gondolok !!
Nem igen van gombos rucim !!
Vagy tudok majd egyedül is öltözni ??
Mire készüljek?
sok sok idiota kérdés!!:))))bocsika!!!:))
jaja, igazad lehet! Csak Larita is azért szomi, mert nem tudja visszaadni azt, amit lát...gondolom...én legalábbis ezt sérelmezem a fotóimban...
De ez legyen a legnagyobb bajunk, ugye?
:(((
6 hét után érzek néha nagyon enyhén a bal cicimben amikor lehajolok bizsergést...valakinek volt ilyen élménye?
Laritám, a képeket én is nagyon utálom visszanézni, de most jó, hogy Te is ezt írod, mert azt hittem, hogy én vagyok csak ilyen hisztériás, de ezek szerint ez is normális....
Minden fürcsinél elhatározom, hogy végre készítek normális fotókat, amit fel is tudok ide tenni, de sajnos néha egyik sem publikus...:((((
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok