Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
jajj, már bíztam benne, hogy jobb hírekkel tudsz szolgálni!:(
Köszönöm, megpróbálok én is ma egy értelmes képet összehozni...nem eccccerűűű!:))
Tudom, én itt hisztizek, TE pedig a kálváriát járod:( nEm szép tőlem..
De az mindenkinél megy össze sosem marad olyan mint a mütét útán van.Akarsz velem cserélni?
köszönöm:) Aranyos vagy, nincs problémám a formával, mert az tetszik. CÉlom az volt h ne legyen műhatás, és azt meg is kaptam:)
NEM sír a szám:) CSak ezek a fránya képek:)
Szioka neked is!
Hát semmi változás csak ugy veszem észre hogy mindig jobban gyürödik de külömben jól vagyok!Szép lettél
OK:) Befejeztem:)) De akkor is összement!:))
Hát ezt kérdezném én is töle!Ha már a tükörben nézi magát meg elképzeli hogy ellötte hogy nézet ki ég és föld a külömbség nem?
Hello Mindenki!!
Larita, nagyon szép vagy, miről beszélsz???
...mondjuk a saját képeimmel én sem vagyok megelégedve, élőben sokkal szebb, a képeken valahogy minden hiba felnagyítva látszik.
hát, így visszanézve totál elszomorodom, viszont ha beállok a tükörbe akkor visszanyerem az önbizalmam...Anyukám is azt mondta, hogy a képek nagyon gázok..
Mind1:) evvan
csini! :) tényleg nem látszik 490-nek... nyugi, én képtelen vagyok olyan képet csinálni a cicikről, mit amilyenek a valóságban...
A képek néha csalnak tudod te is.Elöben szerintem mindig máshogy néznek ki a cicik mint igy a képeken.
Ez a fajta krém nem direkt a cickre van,és ha viszket töle a böröd nem szabad tovább kenyned vele.Ez égési sebekre jó meg ahogy az elöbb irtam.De te tudod csak már páran irtak róla és én is látam ezt a fajta krémet hogy vehetek nálunk is na mondom akkor elolvasom hogy mire jó is ez.
Az a baj, hogy nem adja vissza kép, ezért is gondoltam, hogy leteszem, de a formát viszonylag jól mutatja. ÉLőben nem kicsi, sőt:) De mégsem olyan mint anno ödémásan volt. Tényleg, nem közhang, de élőben totál más..
De az a lényeg hogy sikerült nem?Nem baj az hogy kicsike de szép formás.
juhé nyakon csiptelek most mi!
MOst sikerült a kép..végre!!!
neeem, reggel fürdésnél mindig érzem, hogy olyan nyálkás ahogy kezd leoldódni :) no meg addig nem veszem vissza a mellcsit, míg nem szívódik be...
le is dörgölted te alvás közben a krémet..hihihi
mint a salamont.ke?még ilyet tán láttad?
elhiszem neked de te csak mindig este kented be nem?
hát, én már használom pár hete a contrát (2. tubus), és olyan simák a hegeim, mint a salamon t.ke :)
Ne hogy a végén neked is csúnyábbak legyenek a hegjeid.Ami rendes sebre valo azt naponta 3-szor kell lekenyned vele.
Hello kbr!
Szerintem ne használd a Contra-t ha nincs baj a hegeddel egyébként. Gyakran többet ártanak ezek mint használnak..
na, akkor átgondolom ezt a krémkérdést én is...
Ha nem viszket töle a böröd akkor segiteni fog a krém.
MARAD A SZILIKONGÉL ÉS A TAPASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok: