Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!Tud valaki helyet ahonnan lehet normális áron Bioptron lámpát kölcsönözni? Most hívtam egy helyet, ott 2000 Ft/ nap... ha-ha... jó a humorérzékük.
Szia, koszi, jobban. Az antibiotikum kuranak epp vege volt, abbahagytam a cukros teazast es gingisol oldattal oblogettem, kb aznap estere el is mult. Azert meg oblogetek napi 2x, kamillakivonat es szegfuszegolaj a hatoanyag, az tuti nem karos, ha meg par napig hasznalom.
Köszi szépen! A dokim szakmailag elég elismert, de ezekről az infókról kissé nagyvonalakban beszélt, így aztán nagyon jó, hogy veled dumcsiztam. Vigyázz magadra és mégegyszer minden szépet és jót kívánok neked!
Pusza
nem vagyok jártas az implantátumokban, de a texturált felszínű a legfejlettebb technológia jelenjeg, akkor viszon nincs min aggódnod. az UH meg fontos, mert időközben is kialakulhatnak pl. csomók. nekem most műtét előtt derült ez ki (persze szoptatás alatt sok gyulladásom volt). de én tuti rendszeresem meg fogom nézetni.
Köszönöm a bíztatást és remélem minden oké lesz,egyébként melyik fájdalom csillapító a leghatásosabb,ha nagyon nem tudnám majd elviselni?
Lehet, hogy nem jól írom, de valami textrudált implantatumom van.
Egyébként köszi elmegyek majd UH-ra.
Itt csak majd a kezdett lesz nehéz egy kicsikét de utánna napról napra könyebb lesz.Szedjél fájdalomcsillapitókat könyebb lesz akkor.
én remélem, h nem. a mostani implik már tuti olyanak, amiket nem kell cserélni. lehet, h a tiéd is. mindenesetre ha nem lesz vele gond (és ne legyen), akkor nem dondolom, h hozzá kellene nyúlni. sajnos még üzleti fogás is lehet a csere - orvos és a gyártó részéről is.
Amúgy meg érdemes mellUHra elmenni időnként. azon sokminden látszik, ha probléma lenne.
Azért titkon bízom benne,hogy a szerencsésebbek közé fogok tartozni,én a két gyerköcöt császárral szültem,és már másnap eltudtam őket látni, meg mozogtam sokat,mert az jót tett és hát van aki 1 hétig meg se tud mozdulni,de persze minden műtét után vannak fájdalmak,csak hát az ismeretlentől mindig jobban tart az ember.
azon vagyok ezerrel !!:)))
annyi jótanácsot kaptam hogy,már jobban is vagyok !:))
Nemtudom nekem akkoriban jó volt a Contradubex, de tök jó, hogy te így értessz hozzá, látod ezzel sincs gond. Szívből kívánom, hogy elégedett légy és boldogabb, mert én az lettem már az első nap. 5 éve lesz idén, hogy műtöttek, bár a doki azt mondta, hogy a cég garanciát vállal egy életre, de ő úgy gondolja, hogy 12-15 év múlva ki kell cserélni. Nemtudom biztos így van?
Köszönöm a bátorítást, és a jókívánságot!
most az egyedüllétben ez sokat számít.
elég sokat dolgozok hegekkel, gyóhgytornász vagyok. A Contractubex nem éppen a legjobb, csak annak megfelelő, akinél tuti semmi sebgyógyulási zavar nincs. de ez csak utólag derül ki. nagyon dícsérik mostanában a Zeraderm gélt.
Nekem is hihetetlen volt, és túl könnyelműnek tartottam a dokimat, hogy csak egy hétig kellett pihiznem vele, de tényleg nem volt gond.
Minden ok lesz:) Ügyes légy!
Szorítok neked
pusza
a dokim 5 napot mondott, ami nekem kicsit hihetetlen. 2-3 km a mhely, és nem vezetek egész nap. de sajnos muszáj bemennem. a gyerekek 2 hétre elpasszolva
Nekem még le volt ragasztva azt hiszem 2 napig egy kicsi sebtapasszal és a doki azt mondta, hogy Contratubex (azt hiszem így van rá írva) géllel kenjem és attól gyorsabban és szebben gyógyul a seb:)
Nem igy kell hozzá állni a dolgokhoz!Tudod ez olyan dolog hogy nem mindenki egyformán viseli a mütétet egyiknek jobban fáj a másiknak nem,kinek milyen a fájdalom küszöbe.
Igaz, hogy én irodai munkát végzek és nem összehasonlítható azzal, hogy egész nap vezetsz (gondolom), de én is 1 hétig voltam otthon pihizni:) Minden jót kívánok neked!
Nem a vezetés veszélyes,hanem a bíztonsági őv használata.
Szia,akkor megpróbálok felkészülni a lehető legrosszabbra,már ha fel lehet készülni,csak az a gáz,hogy csak egy hétig lesz segítségem és utána egyedül leszek a két gyerekkel.Elég kicsik még,de remélem fogom bírni,mert el kell látni őket,úgyhogy max.csak az emelést fogom tudni melőzni.
Ezt inkább a dokidtól kérdezd meg. Minden orvos mást javasol.
Sziaszok, lányok!
kérlek, világosísatok fel, h mellnagyobbítás után mikor tudtatok vezetni? Teganapelőtt műtöttek, egész jól vagyok, de hétfőn már mennem kellene dolgozni.
Szia!
te hogy vagy a száddal jobb már?
igen leragaszák a melcsi végett hogy az ne dörfölje a varatott.
Csajok! Ha már kiszedik a varratokat, akkor még leragasztjátok valamivel h ne bántsa a melltartó? Ha igen, ezt meddig kell?
Köszike csajok !!
mézestea + c vitamin + calcium ! a doki sem adna most antibiot ! de azért du elmegyek a házidokimhoz is !:))
szia. Az altatástól egyáltalán ne félj(én is attól féltem) de az semmi. Majd ami utána jön, az kemény...
További ajánlott fórumok: