Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nem tudtam eddig erről... ez azt jelenti, hogy közös a felelősség???
Vagy talán az egyik cici az egyiké, a másik a másiké :))) lehet, hogy jobb nem tudni az egészről?
Azért én kíváncsi lennék a dologra (és a másik sebészre)...
Hát, nem a legolcsóbb, de viszonylag rugalmasak.
Némelyik bank olcsóbban ad személyi hitelt.
Így van. Az a jó, ha van orvosasszisztens, de néha takarékossági, vagy szervezési okból nincs.
Az pedig külön szerencse, ha mindketten tapasztalt plasztikai sebészek, mert tudnak közben konzultálni.
Sziasztok!:)
MediCredit hitel,van infótok erről a lehetőségről?
Gondolom igényeltétek páran/sok doki oldalán szerepel,mint részletfizetési lehetőség/,saját kútfőből nem mindenkinek megy...
Sziasztok!! engem is ketten mütenek majd !
akkor most megnyugodtam !:) nem azért jön a második mert az én dokim ( béna lenne) !!:)))
Kaptam egy privit miszerint az én volt sebészem asszisztál másik lány műtéténél... vagyis lehet, hogy az ő műtő orvosa az én műtétemnél "segített".
Szóval... Ti tudjátok hányan és kik műtöttek benneteket az ismert néven kívül???
jó a vicc, mivel eüben dolgozom, sokszor elhangzik.
de előnyben vagyok: tudok vezetni :-)
Sziiiia, én köszi egy kicsit náthásan... és szerintem türelmetlenül várjuk a tavaszt műtét előtt és után lévők egyformán.
És Te? Lámpázod is a hegeket (lehet, hogy már kérdeztem)? Ja, és a hét melyik napján műtöttek? :)
sziasztoook!
ezer éve nem voltam... hogy vagytok? :)
ide egy elpirulós, pislogós smile kéne most
Különben már múltkor is mondtam hogy ha előtte lennék "kicsikarnék" egy konzultációt az tuti
Van erre egy vicc:
- Doktor úr, a műtét után fogok tudni zongorázni?
- Persze.
- De jó, eddig nem tudtam.
Szóval: tudsz vezetni?
a Te dokid mit mondott?
az enyém 2 hét után, de más meg azt mondja 5 nap vagy 1 hét
Dokifüggő a válasz
és nem az a kérdés mikor tudsz hanem mikor szabad
Különben 1-2 hetesen még a váltó használata elég nehézkes
igen
nekem szimpi
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok