Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Lusta lennék mindig leragasztgatni, ezért inkább felkapom a melcsit. :)
De ez igy szokott lenni már többen is igy jártak
nem nagyon szedek gyogyszereket ! eddig is szedtem a sok vitamint és mégis !:(( bosszanto hogy mikor minusz 15 ben meg hoban szélben kinn dolgoztam akkor semmi !! honapok ota nem volt semmi komoly bajom ! na de majd csak sikerül kigyogyulnom !:)) csak pozitivan ! igaz !:))))
Ibolyka drága beteg vagyó?Hát az nem jó meleg tejbe tegyél mézet aztat iszogassad meg egyél tormát is, ha bacid van az megöli.
Szia,nem tudom,hogy ismered a homeopathiás készitményeket,de a coryzalia náthára,vízes orrfolyásra nagyon jó+méz ezerrel,szerintem probáld ki és 2-3nap múlva lehet,hogy túl vagy rajta.
Nagyon jó a lámpa a varattszedés útán kezdheted.
Sziasztok,tudna valaki segiteni,hogy a biotron lámpával is lehet a hegeket szépíteni és ha igen akkor mennyi idő múlva,bár még nem aktuális,de jól jön minden infó.
Sziasztok! Hát tényleg rosszkor jött... De szerintem is ki tudod magad kúrálni még vasárnapig. A citrom,meg a méz csodákra képes!
Jajj, te szegény. De vasárnapig még simán ki tudod kúrálni magad. Egyél sok C vitamint,igyál so kmézes gyógyteát, és pihenj amennyit csak tudsz... a gyógyszerekkel óvatosan,nem örülnek neki. Én is meg voltam fázva pont előtte, és mondták,hogy min. 3 nappal műtét előtt hagyjam abba a gyógyszerszedést. Mármint algophirin-t és társait.
Szia,nagyon szépen köszönöm és elfogom olvasni,amit ajánlottál,láttam a képeket és hát gratula nagyon szépek.Az altatástól picit félek,mert még soha nem voltam altatva,a fájdalmat meg remélem jól fogom viselni???De biztató,hogy eddig csak jót hallotam a csodatevő dokiról.
Van Szombathelyen Horváth Csaba nevü doki ? vagy valami hasonlo nevü ?
Sziasztok !
voltam a dokinál minden eredményem jó eddig !
de a náthámnak nem örült !:( vasárnap megyek vissza hozzá ! addig ki kell kurálni magam mert külömben + két hét !:((
nem igazság hogy,pont most lettem beteg!!:((
Igen ,igen. Úgy gondoltam. :)
Inkább örömödben, mint bánatodban:)
Attól tartok, ha meglátom meztelenül elbőgöm magam... :-P
Sziasztok! :) Tegnap voltam az első kontrollon. Sajna nem tudtam képeket csinálni,pedig kértétek, mert 2 másodperc alatt lekapta a kötéseimet és már rajtam is volt a másik...
Szóval én is csak azután álltam fel mégnézni a tükörben. Így a sebeket nem láttam. De a forma az gyönyörűűűű!!!! El sem hiszem, hogy szép cicim van! Komolyan.
ja azt hittem csak a heget takarod. az egész cicit? mintha fürdőruciban lennél?
Ja! És a pántot leszedem, hogy legalább ott ne legyen csík. :))
Igen, szivacsos, vastag melltartóban az UV ellen!
és a hegeket letakarod? mivel?
sziasztok
voltál már szoliban?
Neked is jó reggelt! Megint mi kezdjük?
Jócakát mindenkinek! Pussz.
A hónap elején töltötte a 13-at a legkisebb fiam, de naaagyooon "fejlett", így vele is komolyan lehetett dumcsizni.
A kerilányom már más tészta volt a maga 7 évével, de őt is érdekelte a változás miértje. Na, ő már szégyenlősebben állt hozzá:-)
sziasztok ! megyek én is ! jó éjszakát !!
Elálmosodtam,elbúcsúzom!Jó éjt mindenkinek!
Az én lánykám sajna pont olyan melletlen,mint én voltam.Igaz még csak 16 lesz,de gondolom már nem vár rá túl nagy változás.Ő nagynak látja a cicijeimet,én azért annyira nem.A fiacskám 12 éves,ővele nem nagyon beszélgettem erről,csak mosolyog szerényen a témán.Kíváncsi leszek nagykorában kis-vagy nagycicipárti lesz-e.
További ajánlott fórumok: