Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ki a választott dokid?
A megfűzés azért nem biztos mert a magánklinikákon a dokik bérlik a műtőt,vagyis lehet hogy több más orvossal kéne egyeztetnie ha másik napon is akarna műteni
Ha nem kell vásárolnod, takarítanod nem lesz gond, és ami a lényeg nem lesz baja a cicidnek sem
sokminden nem azért tilos mert még gyenge vagy a műtét után hanem azért mert árt/árthat a műtött mellnek
Ha a hozzászólók adatlapján megtalálod a régebbi műtéti időpontokat, akkor abból is kiderül, hogy bizonyos sebészek akkor mely napokon műtöttek.
Nekem pl. mindkét műtétem hétfőn volt, de az én orvosomhoz inkább nem irányítanálak :)
Sziasztok!
:))) Én még csak vasárnapi műtétről nem hallottam, a többi természetesen a sebésztől függ!!!
Még ha a vasárnapot kérdezted volna... :-)
Miért ne műtenének hétfőn? Persze az is kérdés, hol.
Nem is vettem vádaskodásnak. :-)
Csak pontosítottam.
Milyen csend van most itt...
Apósod szervezete biztos már nem erősebb mit egy gyereké
Az igaz-at idézőjelbe tettem.
Nem gondoltam hogy valótlant állítasz csak éreztem hogy nem a megszokott "anyás" GYES :)
Hát, járványos, az biztos, valami vírus okozza, de hogy influenza-e, vagy más, nem tudni. Nátha, torokfájás, egyes családtagoknál láz. És nehezen múlik, apósom már 10 napja kínlódik vele. :-(
A gyes maga igaz, de csak a főállásra.
Az nem jó,ugye nem influenza, hanem csak megfázás?
Gondoltam én ,hogy az a "GYES-en vagyok" nem teljesen "igaz" ;)
Kösz, annyira nincsenek, most a középső is itthon van, 2 napig lázas volt.
Azért nem vagyok egész nap itthon. :-)
Van egy csomó ügyintézés, meg azért rendelek is, kétszer egy héten. Plusz egy-egy műtét ilyenkor is becsúszik...
Szia
Gyerekek jól vannak? Tényleg, mit csinálsz egész nap otthon? :)
Halihó!
Gondoltam, bejelentkezem. Mindenki jól van? Kérdés?
Szia Rita !
Most körbe vágta , belül is meg kivül is újra varrta. Most még nem fáj de gondolom d.u, érezni fogom.
Azt mondta igy szép lesz , majd jövőhéten leshetem csak meg . Most ugyanugy megy minden , mint a műtétnél , be van kötözve , sportmelltartó éjjel-nappal. Szépségért meg kell szenvedni , ez egy igaz mondás!!
Na, végre túl vagy rajta :)
Fájdalmaid vannak? Doki szerint mik az esélyek a "tökéletes" hegre/bimbóra?
Sziasztok csajszik !!
Rég jártam erre.
Ma meg volt a heggkorrekcióm. Tovább tartott mint a cici műtét. 9-kor kezdödött , és 11ó15-kor végeztünk. Érzéstelenitéssel csinálták, igy csak az injekciót éreztem amivel körbe szurkálták a bimbó környékét.
Remélem minden rendben lesz.
Kivánok mindenkinek szép ciciket !!!
szevsztok :)
Valami gond van a hegeddel?
Ha nincs nem szükséges a lámpázás
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok