Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem 550 es és most 3 hónapos.
A párom nem akar nagyobbat.Milyen alkatú vagy ha nem vagyok indiszkrét?
Fájt a második?Csak én nem látom nagynak.mekkora a melltartód így ezzel a mérettel?
En is irodaban dolgozom. Dec 6-an mutottek...dec 27-en megyek dolgozni...sajnos muszaj :(
De szerintem birni fogom...ha nem akkor hazamegyek. Rugalmasak a munkahelyemen :)
Nekem anno hetfon csinaltak es kov.hetfon mentem. Irodan dolgozok.
Most 21-en mutenek es januar 2-an megyek dolgozni.
ja igen,a párom mondta vmelyik nap,hogy végig szalag van a cicik alatt,az nem véletlenülvan ott,ne féljek már annyira ,lehet igaza van,próbálok jöv 7ig nem foglalkozni a hülye képzelgéseimmel :))
aztán majd látjuk,mikor kibontanak,mi a helyzet,meg mit mond dokibácsink :)
próbálom magam visszafogni,csak ez a bizonytalanság olyan rossz :( bár ez mindenkinek....
nekem sincs leragasztva a heg,reggelre mindig elcsúsznak a gézlapok,alulrol nyúlok be és igazitom meg őket
én inkább már meg se merem nézni magamat :DD
multkor muszáj volt kikapcsolni,mert nem ragasztották le a géz lapot és elcsuszott ,surlodtak a varratok a melltartóval...
erre tényleg kérdezz akkor rá,de reméljük,hogy nem lesz megint olyan baj.. :/
én is sokszor elfelejtem megkérdezni tőlük,amire készülök :D
most viszont nem fogom hagyni,mert ez a bordafájdalom nem tetszik nekem,mondják el ez mi,borzasztóan idegesít,nincsenek jó emlékeim ezzel kapcsolatban,nehogy nekem megint a jobb lejjebb másszon a bal meg nem.
néha egy idegroncs vagyok,pláne így,hogy nem látom magam nap mint nap,ugye az ember nem nyitogatja a melltartóját,ha 1x tilos .((
:*
egyébként bizti jó az,ha annyira szorít?
nem kérdezted Erikától,hogy nem lehet -e csak eggyel kintebb kapcsolni?
bár én nem értek hozzá,lehet kell,csak furi,mert én már pl azt próbáltam,hogy teles felhúzom a vállpántját a legszűkebbre/miután kivették a sok gézt/,már az is nagyon kellemetlen volt,nem is bírnám úgy
atyaisten!!!!!
én ezt teljesen komolyan írtam,mert engem nem szorít a melltartó,és milyen rossz lehet,ha valakit igen,a töméssel arra akartam célozni,hogy ha neked is tömés kellett volna,még jobban szorítana/engem akkor sem szorított annyira/
bocsánat ha valami félreérthető volt,isten ments hogy bántsalak,pont téged,ne viccelj !
Szia!
Te imlit cseréltettél?Hogy írod 2.jára?
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok