Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
3448. Judu5 (válaszként erre: 3447. - KEND)
2010. ápr. 8. 08:43
Én nem kaptam antibiotikumot, de szerintem, ha kötözöd betadine-os gézzel az leviszi a gyulladást. Szépen rendbe fog jönni magától. Az a jó, ha továbbra is folydogál.
3447. KEND
2010. ápr. 8. 08:40

én a Görcsire vártam ,de a műtőben volt és közben befutottak J. betegei és ők az elsők:(

A függőleges és a vízszintes varrás találkozásánál nyitotta meg ollóval. A fájdalom meg gondolom azért van , mert az egész mellem merő egy gyulladás, tiszta vörös az alsó része. Kb 25 percet volta benn nála. Nekem is jegelni kell és nyomkodni a zuhany alatt . Ti szedtetek valamit rá? Tartok a holnaptól, de lehet akkor antibió lesz a vége.

3446. virgilius (válaszként erre: 3445. - Judu5)
2010. ápr. 8. 08:39
Akkor biztos jobb volt kinyomkodni. Nekem nem dagadt meg, és nem is volt vészes a nyomkodás, csak mutatta, hogy lehet gyorsítani az ürülési folyamatot így is.
3445. Judu5 (válaszként erre: 3444. - Virgilius)
2010. ápr. 8. 08:34
Értem. Mondjuk nekem nem dagadt meg egyáltalán, engem figyelmeztetett a Kelemen, ha dagadna azonnal telefonáljak és menjek. Én láttam tegnap Kendnek eléggé fel volt dagadva és úgy látszik nem volt hol kiürülnie a váladéknak.
3444. virgilius (válaszként erre: 3443. - Judu5)
2010. ápr. 8. 08:30
Nekem alul annyira nem nyílt szét, csak egy lyuk volt, és a doki szt jobb meggyorsítani az ürülési folyamatot, hogy gyorsabban gyógyuljon, ezért nyomkodta ki. Sőt nekem is nyomkodni kellett volna itthon - na ez azért nem ment. :)
3443. Judu5 (válaszként erre: 3441. - Virgilius)
2010. ápr. 8. 08:28
De miért kell nyomkodni? Nekem csak megnyitotta, és éjszaka magától megindult ,szinte ömlött belőle a váladék és utána gyönyörűen elmúlt a hőemelkedésem is.
3442. virgilius (válaszként erre: 3440. - Judu5)
2010. ápr. 8. 08:23
Ő G-s, ha jól emlékszem.
3441. virgilius
2010. ápr. 8. 08:23

Jaj lányok, elég nehéz dolgok történnek itt mostanában, mindenkinek nagyon drukkolok, hogy most már gyorsan gyógyuljon!

Kend, az egész kálváriádban nekem az a fura, hogy ennyire fáj. Mert amúgy velem is hasonlóan volt, jött a zsírfolyás, doki kinyomkodta, de nem nagyon éreztem belőle semmit. Pedig nem lett érzéketlen. De én a varratszedést sem találtam még kellemetlennek se. Vajon mitől függ ez?

3440. Judu5
2010. ápr. 8. 08:21
Egyébként ugye te is a Kelemenhez mentél, neked miért kellett várnod 3 órát? Elment? Vagy csak dilemázott, hogy fel vágja-e? Nem értem!!!
3439. Judu5 (válaszként erre: 3437. - KEND)
2010. ápr. 8. 08:16

De miért kellett felvágni? És hol? Nekem is volt hőemelkedésem, de alul megnyitotta és simán magától kifolyt az egész elhalt zsírszövet. Nem nyilt meg nagyon? Szépek a bimbóid?

Nagyon sajnálom, hogy így jártál, de ma már biztos jobb lesz és a hőemelkedésed is elmúlik. Tényleg gyógyszert kaptál?

Szépen kötözgesed többször betadine-s gézzel. Igen megyek szerdán!!!

3438. Judu5
2010. ápr. 8. 08:09
Berszipad: Nézegettem a képeidet egy az egyben ugyanilyenek voltak az én melleim is, sőt ugyanennyit vettek ki hajszálpontosan. Mégis úgy látom, mintha neked sokkal nagyobbak maradtak volna mint az enyémek. Neked milyen méretű most? Az enyém C-nek indult, de inkább B méretű. Még nem akarok feltenni képeket, mert nagyon csúnyák a sebek, ha majd kicsit meggyógyultak teszek fel én is. Azt néztem, hogy nagyon szép formákat csináltak neked, most is ilyen szépek maradtak? Vagy megereszkedtek egy kicsit?
3437. KEND (válaszként erre: 3436. - Judu5)
2010. ápr. 8. 07:57

3 órai várakozás után felvágta a bal mellemet és kézzel kinyomkodta belőle az elhalt zsírszövetet:( Majdnem elájultam a fájdalomtól, rosszul is lettem mikor fel kellett állni. Nem tudom erre van-e más megoldás vagy esetleg érzéstelenítés, de lehet hogy a gyulladás miatt nem használt volna, nem tudom... Szóval most megint padló:(

Holnap délelőtt megyek vissza és félek nekem esik megint, bár azt mondta csak látni akar, de kötve hiszem. Mindegy most kezelem magam és imádkozom , hogy rendbe jöjjek:(

Te nagyon bátor , ügyes csaj vagy! Jössz szerdán megint?

3436. Judu5
2010. ápr. 8. 07:45
Kend mi újság? Mi volt a dokinál?
3435. berszipad
2010. ápr. 7. 21:26

Judu!

Írtam privit.

Szerintem nem lesz fél év, ne aggódj!

Engem dec. 21-én műtöttek, április 13-án megyek, de ahogy írtam, nekem mély volt a seb nagyon, Annak sokáig tartott begyógyulnia. (Mintha egy mély kráter lett volna, de az 1/3-a megmaradt).

3434. dragont (válaszként erre: 3432. - Ildidike)
2010. ápr. 7. 18:28
Köszi!Hát eddig még nagyon elégedett vagyok az eredménnyel .Mostmár tényleg rajtam múlik így marad -e még egy darabig.Lehet ez nehezebb lesz bármitől !
3433. Judu5
2010. ápr. 7. 18:28

Sziasztok! Hát túl vagyok a varratszedésen eléggé fájt. A mellbimbóknál is leszedte az elhalt részeket, vagyis a jobbnál teljes egészében. Még nem volt bátorságom megnézni. Amúgy a doki bácsi nagyon megdicsért, hogy milyen szépen kötözzük és mostmár rohamosan gyógyulni fognak a sebek. Képzeljétek a 10 cm-es nyilásnál is jó másfél cm-t összeforrt. Szóval nagyon aranyos és megnyugtató volt a doki bácsi. Persze várnak rám korrekciós műtétek, sőt azt is mondta, ha valamelyik hegem csúnyábban forr össze, akkor simán meg lehet csinálni.

Berszipad:Légyszi írjál nekem, hogy milyen lesz a mellbimbó korrekciód, hogyan csinálják, mert rám is vár még egy ilyen műtét mind a két mellbimbónál. Minden érdekel!!!!!Írjál!!!! A dokimat nem akartam még ezzel fárasztani, hiszen biztos, hogy legalább még fél év, mire odáig eljutok.

KEND: Annyira sajnálom, hogy ilyen keveset tudtunk beszélni, de apukámnak nagyon sietni kellett, mert a nagymamám kórházban van. Remélem minden okés. Írjál, hogy mi volt!!!!!!

3432. ildidike (válaszként erre: 3431. - Dragont)
2010. ápr. 7. 14:28

Szia!

Nagyon szerencsésen alakultak a műtéteid,győnyörüek a hegeid nagyon szépen gyógyultál.

3431. dragont
2010. ápr. 7. 13:46
Sziasztok lányok ,nem nagyon írogattam mostanában ,de mindig olvaslak benneteket.Mostanában olyan problémák merültek fel amihez nem tudok szólni.Bármennyire is hasonló a kisebbítés a felvarráshoz ,azért sokkal nagyobb műtét és nehezebben gyógyuló is a kisebbítés.Kitartást nektek és mihamarabbi gyógyulást.hosszú sebeket kapunk és nagyon ilyesztő tud lenni bármilyen probléma.
3430. ildidike
2010. ápr. 7. 13:06
Szép jó napot lányok,mindenki dolgozik?vagy csak pihiztek,gyógyulgattok? Merre vagytok....
3429. sandra29 (válaszként erre: 3428. - Berszipad)
2010. ápr. 6. 21:55

Bocsánat, nem néztem meg! Nem tudom miért, pedig megszoktam. Hihetetlen, h milyen sokat kellett kivenni belőle.

A pénzre visszatérve, ahogy érzed. Tudom, h nem sokat segítettem, de ez attól függ, h milyen a mostani kapcs. a dokival, mennyire emlékszik, h már adtál, hálás vagy-e neki, v van benned rossz érzés a plusz műtét miatt stb.

Bocsi lányok leveszem a képet (én ilyen fel-levevős vagyok :))), mert zavar h fent vannak. Nem miattatok, hanem egyéb dolgok miatt.

3428. berszipad
2010. ápr. 6. 21:50

Sandra!

igen. tb-s volt. Ha megnézed a képeket, egyértelmű.... az egyikből 1, a másikból 1,3 kg-ot vettek ki. Én a Szent Istvánban voltam, Dr Falus műtött.

Most néztem, a tiédet, nagyon szép. büszke lehetsz rá!

3427. ildidike
2010. ápr. 6. 21:47
Elköszönök lányok jó éjt mindenkinek!Pihenjetek és gyógyulgassatok.
3426. ildidike
2010. ápr. 6. 21:43
Igen az E vitamint itt olvastam hogy jó szedni,azt sajnos csak ma vettem.De most már kapkodom majd,hogy szépen gyógyuljak.
3425. sandra29 (válaszként erre: 3424. - Virgilius)
2010. ápr. 6. 21:39

Köszi! :)

Berszipad: téged ki műtött? Tb-s voltál?

3424. virgilius (válaszként erre: 3421. - Sandra29)
2010. ápr. 6. 21:36

Szuper, nagyon szép lett, és szépen is gyógyul. :) A felvarrásosok mindig hamar szépek, kisebbítős lányok, ne aggódjatok amiatt, ha a tiétek nem ilyen szép még, majd alakul! Azért nem kis műtét volt ez!

Berszipad, jó kérdés!!!

3423. sandra29 (válaszként erre: 3422. - Ildidike)
2010. ápr. 6. 21:35
Szerintem is a belső varrat a ludas. Tényleg szépen gyógyulok, egyáltalán nem számítottam erre. Szerintem az E és C vitamin gyorsította fel. Egyébként mások vagyunk, m pl. Dragont szintén gyönyörűen gyógyult, de Batzella (remélem jól írom, de ha visszalapozol ráismersz) sebesebb volt a varratszedés után. Nekik is vannak képek, látható a különbség. Egyébként a te gyógyulásod is szerintem teljesen normális. Nekem pl. a jobb oldalon (ez nem látszik a képeken) még egész sárgás a bimbó körül és van egy kis belső vérzés ami fel fog szívódni. A másikon meg semmi. Úgyh veled is minden oké!
3422. ildidike
2010. ápr. 6. 21:28
Megnéztem őket,nagyon szép már most is,és ez nyilván változik még.Alig van sebed már...klasz.Igen,bár tegnap arra jöttem rá hogyha a szorosabb melltartót vezem fel akkor sokkal jobb érzés.Gondolom ahogy lement a duzzanat róla,és mozgékonyabb lett,plusz a melltartó nem fogta annyira már feszül a belső varratés attól van a szurkálás is.Legalábbis ezt olyan jól felépitettem igy magamban,hogy remélem igy is van.De ma sokkal jobb volt igy.Nekem az alsó varrat még bent van,csüt megyek kiszedetni.
3421. sandra29 (válaszként erre: 3417. - Ildidike)
2010. ápr. 6. 21:18
Fent vannak. Szúrás még van a cicidben?
3420. berszipad
2010. ápr. 6. 21:14

Sziasztok!

Mostanában nem írogattam, de azért olvaslak ám benneteket. Illetve mellbimbó helyreállításról időnként küldök privát üzenetet, mert már kicsit előrébb vagyok a témában... (Dec. 21-én műtöttek)

A nehézségekről: én mindig arra gondoltam, milyen szuper lesz, ha teljesen meggyógyul... És a bimbó elhalás sem rázott meg, elfogadtam, hogy ez vele jár. És arra gondoltam, mitől szabadultam meg. Úgyhogy fel a fejjel, s gyógyuljatok gyorsan!

De kérdeznék is: nekem kicsit hosszabb gyógyulású volt az egyik bimbó, kedden megyek kisműtétre, s "véglegesítik". Szerintetek ilyenkor is illik adni valamit a dokinak? Vagy az előzőben benne volt?

2010. ápr. 6. 20:18

Sziasztok. Most érkeztünk Bp-ről varratlatításom volt, csak 3-t vett ki .úgy hogy mind bent van. csak a kötés hiányzik. Igazat adok annak aki azt mondja hony bátrak vagyunk. bizony azok.!!!!!!

KEND:nekem is az egyik a bo-i duzzadtabb még de úgy látom hogy kezd puhulgatni.jegelést még ajánlott K.P. na megyek lefeküdni mert majdnem 5ó-t utaztam.reggel meg 04ó-kor indultunk. most egy kicsit hasogatnak is s cicik.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook