Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Remélem hamar rendbe jössz most már, igazán Rád férne! Drukkolok Neked!
Homeos bogyót Arnicát 15CH és Staphisagriat abból is 15Ch-t szedek. Meg E vitamin 200mg-os és C 1000-t. Még gondolkodok a Pyrogenián is. Holnapra vett a férjem Nyirokkeringés tisztító teát. MA már krémeztem magam és kellemes érzés van mellemben a fájdalom helyett.
Remélem, mindenki rohamosan gyógyul.
Kend! Homeopátiásat nem próbáltál a sebgyógyulás segítésére? És E vitamint???
Sziasztok!
Mivel igen nagy az érdeklődés az elhalt mellbimbóm miatt, gondoltam itt leírom, hátha olyanhoz is eljut, aki nem kérdezett...
Először is köszönöm a jeleket, amit küldtetek. Nagyon jólesett!!!!
Szóval: december 21-én műtöttek. Az egyikből 1 a másikból 1,3 kg-ot vettek ki.A mellbimbóim 23 cm-rel kerültek fentebb (ez látszik is a képen). Akkor mondta is a doki, hogy fennáll a veszélye, elhalhatnak. Még szerencse, hogy csak az egyik...
Nagyon mély volt a seb, amikor megpróbálták műteni, így akkor csak a sebet vették le, hosszú idő alatt gyógyult meg. A bőr nem a legjobb minőségű, ma műtöttek, s mondta is a doki, hogy nagyon szakad. A bimbó kb 1/3-a alul megmaradt (ez is látszik a képen, ha valakit nagyon érdekel), s kicsit ki is állt a síkjából. Ma ezt körbevágták, s fentebb tették, ott pedig összehúzták, mint egy zacsit. :-) A bimbó alá még valami anyagot is tettek, hogy jobban kiemelje.(még röhögtem is, hogy mellkisebbítő műtétre mentem, s a végén implantátumot kapok?????)
De amint már írtam párotóknak, mindenkinél másképp történik. Nekem először fülcimpából akartak porcot kivenni bimbónak, s a karomból bőrt az udvarhoz. Ez lett belőle.
Ha valakit érdekel még valami, írjatok, szívesen válaszolok!
Sziasztok! Azért ez nem is volt akkor annyira kis műtét, ha bimbót is újra formázta.
Kend: Te jól vagy? Akkor szerdán talizunk?
Én kb 5 napja probálkoztam az oldalra fordulással,és most már egyre hosszabb ideig tudok igy maradni ill.aludni.
Szerintem ovatosan tégy rá kisérletett,érezni fogod ha nem esik még jól.
Sziasztok ,lányok ,ti mikortól kezdtetek hason aludni ?Nagyon sokszor önkéntelenül hasra fordulok már alvás közben ,de nem tudom lehet -e?
Én nagy hason alvó vagyok nagyon hiányzik már ,legjobbat így tudok aludni.
Pipi, grt, nagyon szép!
Na megvolt a korrekció, nem volt vészes. :)
Helló csajok!
Bocsi kicsit eltűntem,de beszippantott a meló:-(
Viszont igyekeztem figyelemmel követni a fórumot,csak írni nem volt időm.
Minden boldog új cicisnek gratula,és mielőbbi gyógyulást (KEND sajnálom hogy nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretted volna,de biztos hogy nemsokára rendben leszel és csak a szépre emlékezel-tudod mint a szülés után szokott ez lenni)
Tehát kitartás a gyógyulóknak, és a szépülni vágyóknak pedig No Para!!!
Ja és tettem fel két képet 2,5 hónapos cickókról.
Puszi nektek:)
Sziasztok!
Valaki csináltatta a mellét Nyíregyházán?
Nekem csak az első héten feszült, amíg hőemelkedésem volt és nem nyitotta meg. Utána már nem. Nem lehet, hogy a betadine-ra vagy érzékenyebb, azért lett piros a mellbimbód?
Nekem pl. teljesen kikészíti már a bőröm, ezért is mondta a Kelemen, hogy álljak át neomagnolos kötésre délelőtt.