Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Nyugodtan használhatsz dezodort is semmi bajod,nem lesz.A jegelés kellemetlen,de hidd el nagyon jó mert a véraláfutást könnyebben tudod kezelni,mondhatom azt is hamarabb és gyorsabb felszívódás lehetőség.
Nekem a mai napig fáj a bordám,nem tudnak vele mit kezdeni.
Én is mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok! Sok locsolót és finom falatokat! ;-) Remélem jól sikerült a sonkátok, nekem az egyik kicsit száraz lett, de nagyon finom.
Ja már 1x kívántam...bocsi...:))))
Kellemes Húsvéti Ünnepeket nektek!:)
Sziasztok! Engem is érdekel, hogy mit hallottál. Én például mikor felébredtem az őrzőben, akkor pakolásztak, dumcsiztak, tök jó volt a hangulat. Nekem odakiabáltak, hogy mindjárt jönnek értem. Mondtam, hogy jó. Aztán szerintem újra elaludtam.
Én is kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!!!! Ha magamra gondolok, akkor most inkább kevés locsolót. Bár a gyerekekkel nagyon készülünk, tojást festünk stb.
Engem is érdekel ,mit hallottál!
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!:)
A popsitörlőt én is használtam :)
reggel írok, mert tiszta kóma vagyok, megyek aludni. jó éjt mindenkinek, köszi a válaszokat.
Én popsitörlővel töröltem át magam amíg nem fürödhettem. Nekem bevált.
Tényleg Kend, mit hallottál? Engem is nagyon érdekel! ;)
Nekem nem nézte meg hazajövetelkor, mert be voltam fáslizva még a melltartón fölül, de kérdeztem, és azt mondta, hogy majdnem biztos, hogy nem lesz vele gond, úgyhogy szerintem azt már a műtét alatt is látja... a varratlazításig én is tök ideg voltam emiatt :)
Kend: nekem kifejezetten monda Kelemen, hogy napi 3x fél órát jegeljem. Pár napig csináltam így, aztán már csak este.
Mit hallottál a műtőben?
Én használtam dezodort, nem golyósat, hanem stiftet, de ebből a szempontból gondolom mindegy. Alapból is tök büdösnek éreztem magam, sz@r lett volna, ha még deót se használhatok :)
Nekem az első kontrollon, ami ugye kb 1 hét múlva van, már látszott, hogy csúnya a színe, sajnos lila volt. Igaz megszúrkálta volt még benne vér, ezért mondta, hogy várjunk a következő időpontig, akkor biztosra meg tudja mondani, de sajnos akkor már én is nézegettem zuhanyozásnál és tudtam, hogy nem fog megmaradni. Úgyhogy szerintem nem kell aggódnod. Szerintem ők már profik ebben.
én használtam ma deót, mert nem érzem jól magam nélküle.
a doki nagyon kedves, jó ember.nyugodt voltam hogy jó kezekben vagyok.
hazamenetelkor megnézte a bimbókat és azt mondta, szépek és jó színük.az elhalás már rögtön látszik szerintetek?
Miért nem mertek dezodort használni? Szerintem semmi gáz nem lehet belőle. De nem tudom.
Kend! Mi volt a véleményed a dokinkról? :)
Én nem voltam véraláfutásos. Én elég sokat jegeltem mind a két mellemet, mert féltem be ne gyulladjon és nagyon kemény volt. Én semilyen desodort,golyós deo nem merek használni még. De a kérdés engem is érdekel.
sziasztok! ma meg volt a mosakodás...hát én csupa véraláfutás vagyok:(( nagyon fáj a bordám is me a két karomat sem tudom egyszerre használni.jegeltétek ti a hegeket meg A ciciket? ja és engem előbb betoltak a műtő előterébe így fél órát hallgattam a műtétet:( szörnyű volt, ja meg a teli hold miatt mindenki nagyon vérzett aznap...gondolom azért ilyen az én cicim is
golyós deót szerintetek lehet már használni?
Nekem a kislányom mosta meg ,nagyon élvzte ,hogy fordult a kocka.
Dehogynem, rendes zuhanyozom már hálistenek melltartó nélkül. A sebeket is. Utána be kell kötni betadine-s kötéssel.
Melinda: Akkor az úgy jó, ahogy leírtam a neomagnolos elkészítést, fél napig magamon hagyom, kívülről nejlon, hogy ne legyek csupa víz, utána sima kötés pár óra hosszáig, és este megint betadine kötés?????? Legalábbis nekem ezt mondták ma telefonon.
Anyukám mosta meg úgy, h behajoltam a kádba és közben fogtam a ciciket. A műtét utáni 4. v 5. napon volt.
Segítséggel... Odatérdelsz, behajtod a fejed a kádba, és a segítőd megmossa.
Ja értem, a víz miatt. Dehát a Neomagnol fertőtleníti... Na mindegy, inkább nem szólok bele. Akkor zuhanyoznod se szabad mégsem, Judu?
Köszönöm!!!!A hajmosást az első időkben (kb: 3-dik nap) úgy oldottuk meg, hogy elég alacsony a kádunk és letérdeltem elé. A nyakamat ráhelyeztem a kád szélére és körbe tekertük törölközövel, nehogy vízes legyek. A férjem lezuhanyozta, megmosta és nagyon jól megtörölte. Egy kicsit fárasztó, de ki lehet bírni, utána szuper érzés volt!
Hát való igaz, én se cicire használtam a Neomagnolt, hanem anno mindenféle babás dolgokhoz, meg a fiam fogszabályzójához. ;) A forralás nem hatástalanítja valamelyest a fertőtlenítőt is? Nincs már leírásom, elfogyott itthon.
Forralással csökkented a víz keménységét,klórtartalmát és fertőtleníted magával a forralással.,váladékozó sebet nem szabad tiszta vízzel mosni .Fel kell forralni!!!.
Judun nagyon-nagyon kívánom neked hogy mielőbb gyógyulj meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi is használtuk a neomagnolt a sebészeten a váladékozó sebekre és szépen javultak tőle.
dragon:még nekem sem megy az oldalrafordulás.a hajmosást hogy oldottátok meg? nagyon esedékes lenne. várom a tippeket.
Látod ez nekem fel se tünt, hogy minek forralni a vízet, ha egyszer fertőtlenítő!!! Na mindegy. De úgy látom, hogy a többség azt se tudta miről beszélek. Valószínű szerencsésebbek vagytok. Gondolom mivel nekem sokkal hosszadalmasabb lesz a gyógyulásom a sebek miatt, ezért javasolta.
Az optimizmus sokat segít, örülök, hogy jobban érzed magad! :) Neomagnolhoz miért kell forralni egyébként? Én hideg vízbe szoktam rakni.
Igen lehet szellőztetni, de egy kicsit takarjam le vékony gézzel,
Ez tényleg jó hír! :-) Szerintem a szellőztetés jót tett! Tényleg erre mondott vmit a doki?
További ajánlott fórumok: