Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Alakul hála a jó égnek! 90 C lettem és formásak csak egyenlőre kicsinek látom az eredetihez képest őket. De majd megszokom, minden estre lógnak a régi cuccaim rajtam( az a 2 ami rajtam volt azóta)
Cataflam nem erősebb szerinted?
Sziasztok lányok? Hogy vagytok? Kend mi újság veled, jobban vagy már? Nagyon örülök, hogy szépek a mellbimbóid, hidd el az a legfontosabb, a többi ugyis megoldódik magától. Kitartás!!!!
Én tegnap csavizni voltam a kislányommal, végre vettem egy tuti felsőt, jól el is fáradtam, úgyhogy délután csak pihentem.
Hát a mellbimbó helye botrányosan néz ki, viszont talán egy szerencsém van, hogy nem mély a seb és könnyebben fog gyógyulni, hamarabb csinálhatnak új mellbimbót. Legalábbis remélem! Mindenkinek fel a fejjel!!!!!!
:) akkor az alsó vágás is megegyezik... félelmetes. lehet, hogy valahol megtaláljuk a monogramját is? :)
a bimbó körül egy ideig nekem sem volt piros, ahogy elkezdett kirajzolódni a heg úgy lett egyre pirosabb. valószínű a következő szintre lépett a gyógyulás és ez szint piros :)
szia :) szerencsére minden rendben. kicsit megtapizta az állag miatt és megnézte a hegeket. azt mondta, hogy ő ilyenkor már látja a hegesedési hajlamot. a függőleges vágás kifejezetten tetszett neki, azt mondta az nagyon diszkrétre sikerült. a bimbóknál lesz, ahol egy kicsit vastagabb lesz a heg, főleg a varratok találkozásánál, sebeknél. az alsó vágás nekem kicsit vastagnak tűnik, de szemből nem látszik. sokkal pirosabb is, de normális majd még sokat változik az is. mennem csak akkor kell, ha gondom van illetve az asszisztens Ági kért meg, hogy 6 hónaposan ugorjak be egy fotó erejéig.
hát nem csodálom, hogy tartasz a köv. konzitól... én vizuális típus vagyok, csak elképzeltem ami lányokkal történt és már kirázott a hideg.
én a helyedbe biztos áttetetném! Saját tapasztalatomból tudom sajna... A hasam növő holdfázisban volt , sokkal jobban gyógyultam pedig az majdnem 70cm vágás.
De ez csak az én véleményem
sziasztok! szomorú, hogy mostanában sokmindenkinek vannak problémái!
remélem gyorsan rendbe jöttök mindannyian!
nálam nagyon rendesek voltak a beutalókat illetően! sőt a doki aszisztense még azt is elintézte, hogy hamarabb kapjak időpontot cici UH-ra! az altatóorvosi vizsgálattól félek egy kicsit! volt már itt valaki akinek rossz tapasztalata volt ugye? hát remélem nem ahhoz az orvoshoz kerülök!
ettől a teliholdas dologtól is megijedtem kicsit...akkor tényleg vérzékenyebbek vagyunk?
hát az eszemmel én is tudom mi a jó, de azért nagyon fáj ez az egész még ha hasznos is:( Félek is a holnaptól, bár ma már sokkal jobb érzés van a mellemben és a karomat is tudom már mozgatni. Most a jegelés lett kellemetlen , nem tudom miért, idáig jól esett.
A bimbók szerencsére jól vannak és szép a színűk is, remélem így maradnak. Jól esik az együttérzés lányok, köszönöm!
Kitti: a beutalókkal én is bajban voltam, mert kikértem őket, erreföl több mint egy hónapra rá kaptam időpontokat... De azt mondta a háziorvos is meg a szakrendelőkben is, hogy nincs érvényességi ideje a beutalóknak, pont azért, mert ilyen sokára tudnak csak időpontokat adni. Szóval emiatt ne aggódj.
Vérvétel: nekem is megvolt a mensim, igaz már a végefelé jártam, otthonról vittem vizeletet úgy, hogy előtte jól lefürödtem, utána felraktam egy tampont, megint megtöröltem magam nedves törlővel, és úgy pisiltem. Biztos nem került semmi a vizeletembe, mert rendben volt az eredményem :)
Amiket papírokat kaptál, azokon töltsd ki a személyes adataidat, mást nem kell, és mindent vigyél magaddal. Majd ők kiválogatják, mi kell nekik :) A felét én se értettem :)))
Hú, hát nem semmi csajok!
Kend: biztos a gyulladás miatt fájt ennyire, és számomra érthető, h kinyomkodta. Biztos olyan állapotban volt már, h nem lehetett megvárni h kijöjjön magától. Az is jó szerintem, h nem szétnyílt, hanem szétnyitotta, m akkor kisebb nyíláson jött ki és szebben, gyorsabban fog gyógyulni. Mi van a mellbimbókkal? Azok rendben vannak?
Lányok! Meddig érvényesek a beutalók? 1 hónapig? Ha kb. 2 héttel az altatóorvossal való tali előtt megyek el vérvételre, mert a köv. héten lenne meg a mensim, akkor kivágnak?
Kaptam a dokitól különböző papírokat, melyeket kell magammal vinnem? Mert kaptam olyat is, hogy betegfelvilágosító nyilatkozat emlőnagyobbításról. Ez csak tájékoztató a műtétről v ez is kell? Mert hát ugye kissebbíttetni szeretnék nem fordítva.
Sziasztok!
Kend: sajnálom, amin keresztül kellett menned tegnap. De most már biztos jobb lesz, annak a cuccnak ki kellett jönnie. És szerintem Te is egy bátor ügyes csajszi vagy :) Meg mindenki, akinek problémái adódtak, és ilyen hősiesen viselitek :)
Ja akkor Te egy vékony magas fiatal lány vagy ugye?
Én a két fiatal lánnyal beszélgettem , velük szembe ültem a férjemmel. Sötét kék felsőben voltam ,meg szürke nadrágban . Te álldogáltál ugye , ha jól emlékszem..
sziasztok! én is rég írtam már...
és végül tegnap voltam én is a 2 hónapos kontrollon. de azt hittem már mindenkit lekéstem, mert 1/2 4 után értem oda :( ha emlékeztem volna ki jár G-hez...
Kend: bár fogalmam sincs min mész keresztül, sajnálom, hogy ennyire megvisel és nagyon drukkolok, hogy mielőbb meggyógyulj.
Judu: Neked is gyors gyógyulást!