Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
3478. sandra29 (válaszként erre: 3477. - KEND)
2010. ápr. 9. 08:21
Megértem ;)
3477. KEND (válaszként erre: 3476. - Sandra29)
2010. ápr. 9. 08:15
90 G-ből csinált ekkorát a doki. MOst pont arányosnak tűnik az alkatomhoz képest, mert széles vállam van. Ettől kisebbet nem is akartam. Képet majd úgy fogom feltenni mint TE:)) De most még nem volt kedvem fotózkodni azt hiszem érthető okokból.
3476. sandra29 (válaszként erre: 3475. - KEND)
2010. ápr. 9. 08:10
Lehet h erősebb, annyira nem ismerem. Nekem az Algoryrin a legjobb, de te használd a másikat ha az a szimpatikusabb. Lehet h nem lesz rá szükség, de biztos ami biztos. :) A 90 C nem tűnik kicsinek. Mi volt a régi méret? Képeket fogunk majd látni? :)
3475. KEND (válaszként erre: 3474. - Sandra29)
2010. ápr. 9. 08:06

Alakul hála a jó égnek! 90 C lettem és formásak csak egyenlőre kicsinek látom az eredetihez képest őket. De majd megszokom, minden estre lógnak a régi cuccaim rajtam( az a 2 ami rajtam volt azóta)

Cataflam nem erősebb szerinted?

3474. sandra29 (válaszként erre: 3473. - KEND)
2010. ápr. 9. 08:02
Hurrá! Vegyél be Algoryrint mielőtt mész. Én is azt csináltam varratszedés előtt. Milyen a forma és a méret?
3473. KEND (válaszként erre: 3472. - Judu5)
2010. ápr. 9. 07:56
Sziasztok! ma délelőtt 11-re megyek a dokihoz, félek megszadiz megint:( DE már javult a helyzet kétségtelenül.
3472. Judu5
2010. ápr. 9. 07:49

Sziasztok lányok? Hogy vagytok? Kend mi újság veled, jobban vagy már? Nagyon örülök, hogy szépek a mellbimbóid, hidd el az a legfontosabb, a többi ugyis megoldódik magától. Kitartás!!!!

Én tegnap csavizni voltam a kislányommal, végre vettem egy tuti felsőt, jól el is fáradtam, úgyhogy délután csak pihentem.

Hát a mellbimbó helye botrányosan néz ki, viszont talán egy szerencsém van, hogy nem mély a seb és könnyebben fog gyógyulni, hamarabb csinálhatnak új mellbimbót. Legalábbis remélem! Mindenkinek fel a fejjel!!!!!!

3471. dragont (válaszként erre: 3468. - :::anna:::)
2010. ápr. 8. 17:46
Ha keressük lehet megtaláljuk azt a monogramot.
2010. ápr. 8. 16:53
Közben találtam egyet, ahogy nézem, én újhold és első negyed között voltam...
2010. ápr. 8. 16:51
Visszamenőleg is meg lehet nézni ezt a holdállást? Kíváncsi lennék, hogy mikor engem műtöttek, melyik fázisban volt. Aki ért hozzá, megnézné? Tavaly október 22. :))
3468. :::anna::: (válaszként erre: 3467. - Dragont)
2010. ápr. 8. 16:31

:) akkor az alsó vágás is megegyezik... félelmetes. lehet, hogy valahol megtaláljuk a monogramját is? :)

a bimbó körül egy ideig nekem sem volt piros, ahogy elkezdett kirajzolódni a heg úgy lett egyre pirosabb. valószínű a következő szintre lépett a gyógyulás és ez szint piros :)

3467. dragont (válaszként erre: 3466. - :::anna:::)
2010. ápr. 8. 16:18
Az én hegeim is pont olyanok ,mint a tied ahogy leírod.A függőleges heg alig látszik ,az alsó nekem is vastagabbnak tűnik és piros is ,de teljesen ráhajlik a cicim ,nekem úgy csinálta ,hogy inkább a cicin fut a vágás ,a mimbóknál mostanában pirosodik egy kicsit ,azt még nem tudom annak mi lesz a vége .A hasam i sokáig piros volt ,mostanára szinte teljesen kifehéredett,úgyhogy van még időm aggódni milyen lesz.
3466. :::anna::: (válaszként erre: 3462. - Dragont)
2010. ápr. 8. 15:48

szia :) szerencsére minden rendben. kicsit megtapizta az állag miatt és megnézte a hegeket. azt mondta, hogy ő ilyenkor már látja a hegesedési hajlamot. a függőleges vágás kifejezetten tetszett neki, azt mondta az nagyon diszkrétre sikerült. a bimbóknál lesz, ahol egy kicsit vastagabb lesz a heg, főleg a varratok találkozásánál, sebeknél. az alsó vágás nekem kicsit vastagnak tűnik, de szemből nem látszik. sokkal pirosabb is, de normális majd még sokat változik az is. mennem csak akkor kell, ha gondom van illetve az asszisztens Ági kért meg, hogy 6 hónaposan ugorjak be egy fotó erejéig.

hát nem csodálom, hogy tartasz a köv. konzitól... én vizuális típus vagyok, csak elképzeltem ami lányokkal történt és már kirázott a hideg.

3465. KEND (válaszként erre: 3464. - 25d0cf0696)
2010. ápr. 8. 15:12

én a helyedbe biztos áttetetném! Saját tapasztalatomból tudom sajna... A hasam növő holdfázisban volt , sokkal jobban gyógyultam pedig az majdnem 70cm vágás.

De ez csak az én véleményem

2010. ápr. 8. 14:58
most néztem meg egy holdnaptára, és 28-án a műtét napján is pont telihold lesz! ez gáz!
2010. ápr. 8. 14:54

sziasztok! szomorú, hogy mostanában sokmindenkinek vannak problémái!

remélem gyorsan rendbe jöttök mindannyian!

nálam nagyon rendesek voltak a beutalókat illetően! sőt a doki aszisztense még azt is elintézte, hogy hamarabb kapjak időpontot cici UH-ra! az altatóorvosi vizsgálattól félek egy kicsit! volt már itt valaki akinek rossz tapasztalata volt ugye? hát remélem nem ahhoz az orvoshoz kerülök!

ettől a teliholdas dologtól is megijedtem kicsit...akkor tényleg vérzékenyebbek vagyunk?

3462. dragont (válaszként erre: 3455. - :::anna:::)
2010. ápr. 8. 13:48
Szia Anna !Mi volt a konzin ,megleste a ciciket és ennyi ,vagy mondott is valami érdemlegeset.Én kicsit tartok a konzitól ,nem -e megpungál megint ,mert a vér egy nagy gumóban még mindig ott van.Nem fájt és mégis tartok tőle ,hát akkor szegény Kend ,rossz belegondolni.
3461. sandra29 (válaszként erre: 3460. - KEND)
2010. ápr. 8. 13:25
Neked most meglazította a varratot, ugye? Tetszik a formájuk és a méretük?
3460. KEND (válaszként erre: 3458. - Sandra29)
2010. ápr. 8. 12:18

hát az eszemmel én is tudom mi a jó, de azért nagyon fáj ez az egész még ha hasznos is:( Félek is a holnaptól, bár ma már sokkal jobb érzés van a mellemben és a karomat is tudom már mozgatni. Most a jegelés lett kellemetlen , nem tudom miért, idáig jól esett.

A bimbók szerencsére jól vannak és szép a színűk is, remélem így maradnak. Jól esik az együttérzés lányok, köszönöm!

3459. szilvi1110 (válaszként erre: 3457. - Kitti1225)
2010. ápr. 8. 11:49

Kitti: a beutalókkal én is bajban voltam, mert kikértem őket, erreföl több mint egy hónapra rá kaptam időpontokat... De azt mondta a háziorvos is meg a szakrendelőkben is, hogy nincs érvényességi ideje a beutalóknak, pont azért, mert ilyen sokára tudnak csak időpontokat adni. Szóval emiatt ne aggódj.

Vérvétel: nekem is megvolt a mensim, igaz már a végefelé jártam, otthonról vittem vizeletet úgy, hogy előtte jól lefürödtem, utána felraktam egy tampont, megint megtöröltem magam nedves törlővel, és úgy pisiltem. Biztos nem került semmi a vizeletembe, mert rendben volt az eredményem :)

Amiket papírokat kaptál, azokon töltsd ki a személyes adataidat, mást nem kell, és mindent vigyél magaddal. Majd ők kiválogatják, mi kell nekik :) A felét én se értettem :)))

3458. sandra29
2010. ápr. 8. 11:04

Hú, hát nem semmi csajok!

Kend: biztos a gyulladás miatt fájt ennyire, és számomra érthető, h kinyomkodta. Biztos olyan állapotban volt már, h nem lehetett megvárni h kijöjjön magától. Az is jó szerintem, h nem szétnyílt, hanem szétnyitotta, m akkor kisebb nyíláson jött ki és szebben, gyorsabban fog gyógyulni. Mi van a mellbimbókkal? Azok rendben vannak?

3457. Kitti1225
2010. ápr. 8. 11:03

Lányok! Meddig érvényesek a beutalók? 1 hónapig? Ha kb. 2 héttel az altatóorvossal való tali előtt megyek el vérvételre, mert a köv. héten lenne meg a mensim, akkor kivágnak?

Kaptam a dokitól különböző papírokat, melyeket kell magammal vinnem? Mert kaptam olyat is, hogy betegfelvilágosító nyilatkozat emlőnagyobbításról. Ez csak tájékoztató a műtétről v ez is kell? Mert hát ugye kissebbíttetni szeretnék nem fordítva.

3456. szilvi1110 (válaszként erre: 3437. - KEND)
2010. ápr. 8. 09:52

Sziasztok!

Kend: sajnálom, amin keresztül kellett menned tegnap. De most már biztos jobb lesz, annak a cuccnak ki kellett jönnie. És szerintem Te is egy bátor ügyes csajszi vagy :) Meg mindenki, akinek problémái adódtak, és ilyen hősiesen viselitek :)

3455. :::anna::: (válaszként erre: 3454. - KEND)
2010. ápr. 8. 09:37
igen, akkor Te is emlékszel :) én is Rád :) bár sokat nem láttam belőled, mert hátul álltam a korlátnál. ott voltál és én még csak nem is sejtettem... ez most bosszant egy kicsit
3454. KEND (válaszként erre: 3453. - :::anna:::)
2010. ápr. 8. 09:23

Ja akkor Te egy vékony magas fiatal lány vagy ugye?

Én a két fiatal lánnyal beszélgettem , velük szembe ültem a férjemmel. Sötét kék felsőben voltam ,meg szürke nadrágban . Te álldogáltál ugye , ha jól emlékszem..

3453. :::anna::: (válaszként erre: 3450. - KEND)
2010. ápr. 8. 09:18
most már tudom és sajnálom is, hogy nem találkoztunk. arra emlékeztem, hogy lesznek ott "hoxás lányok", de azt gondoltam, hogy már rég végeztetek, ha tudom, hogy G a dokid kutatómunkát végzek... J a dokim és én mentem be az utolsó körben (farmerkabátban) a szolis, implis csajjal együtt. hol ültél?
3452. KEND (válaszként erre: 3451. - Virgilius)
2010. ápr. 8. 09:15
igen első a J. beteg azon belül varratszedés..stb, berajzolásnál is így volt
3451. virgilius (válaszként erre: 3447. - KEND)
2010. ápr. 8. 09:09
J betegei az elsők? Na de hogyhogy? Elsők a varratszedésesek, utána a későbbi kontrollosok, majd végül a konzisok. Ugyanabban a szobában vizsgálnak az egyes dokik? Régen több vizsgáló volt, nem kellett megvárni a másik betegeit. Bár én K-s vagyok, és ő a kettes számú, G pedig asszem a 3-as.
3450. KEND (válaszként erre: 3449. - :::anna:::)
2010. ápr. 8. 08:58
Te melyik dokihoz jársz? mert én fél négykor még javában ott ültem
2010. ápr. 8. 08:46

sziasztok! én is rég írtam már...

és végül tegnap voltam én is a 2 hónapos kontrollon. de azt hittem már mindenkit lekéstem, mert 1/2 4 után értem oda :( ha emlékeztem volna ki jár G-hez...

Kend: bár fogalmam sincs min mész keresztül, sajnálom, hogy ennyire megvisel és nagyon drukkolok, hogy mielőbb meggyógyulj.

Judu: Neked is gyors gyógyulást!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook