Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
3298. nellibaby (válaszként erre: 3293. - Bartzella)
2010. márc. 31. 21:11
Ne félj,nálad már semmi gond nem lesz,mert valóban egyből látszik ha nem kap elegendő vért,és nem úgy gyógyul.DE te ezen már rég túl vagy,és ez jó:) n
3297. nellibaby (válaszként erre: 3290. - Sandra29)
2010. márc. 31. 21:09
Köszönöm.A forma és a méret is nagyon el van találva.Ez azért jó hír.Szép kerek,és jók a hegek is,de a gyógyulóson még nem tudom milyen lesz.Melltartóban,meg ruhában persze ebből semmi sem látszik,csak engem zavar,de sztem az idő ezt is megoldja:) N
2010. márc. 31. 20:30

megnéztem! már így is jó, hát ha még meggyógyul! :)

akkorra senkinek nincs időpontja, amikor én megyek?

3295. sandra29
2010. márc. 31. 19:48
Gabó! Hol vagy????? Neked (is) tettem fel a képeimet!
2010. márc. 31. 19:46

Ott leszek lányok:))))))))))

Csak pozitívan:))

3293. Bartzella (válaszként erre: 3285. - Nellibaby)
2010. márc. 31. 19:40
Őszintén nagyon sajnálom, hogy így jártál! Én is nagyon féltem ettől a bimbós dologtól, és sajnos a neten nem is nagyon van róla információ. A varratszedésig izgultam, nem tudtam, hogy már szinte azonnal van jele, ha gond van. Nagyon rossz, hogy Veled ez történt, de aki most előtte áll még, az ezt a lehetőséget is át tudja gondolni. Össze tehetem a kezem, hogy nekem eddig semmi gondom nem volt. Most azon vagyok, hogy ezután se legyen.
3292. sandra29 (válaszként erre: 3283. - Dragont)
2010. márc. 31. 19:39
Köszi az infót! Hajrá Kend! Várunk vissza a fórumra!
3291. Judu5 (válaszként erre: 3285. - Nellibaby)
2010. márc. 31. 19:38
Nekem is hasonló méreteim voltak. Ne keseredj el! Én is félek a holnaptól, hogy mit fog mondani a doki, de sajnos nekem iszonyú teher volt a mellem, és még most sem bántam, pedig elhalt a mellbimbóm. Én tuti, ha nem csináltatom meg akkor előbb-utóbb gerincműtét lett volna a vége. A másik, hogy nekem 1 éve találtak benne egy fibroadenomát ami kb 2 cm-es és ilyenkor általában már ki szokták venni, persze túl vagyok a biopszián is. Szóval én ezért döntöttem a műtét mellett, és remélem, hogy soha nem fogom megbánni!!!
3290. sandra29 (válaszként erre: 3285. - Nellibaby)
2010. márc. 31. 19:35
Ez tényleg szörnyű lehet. Megértem, h megbántad az egészet. Legalább a formája és a mérete szép lesz majd? Sajnálom, h így jártál és gyors felépülést kívánok!
3289. sandra29 (válaszként erre: 3287. - Melindafriss)
2010. márc. 31. 19:32
Örülök, h túl vagy rajta. Szedjél C és E vitamint ezerrel, ha még nem tetted. Várjuk a képeket! :-)
3288. dragont (válaszként erre: 3284. - Judu5)
2010. márc. 31. 19:29
Lehet nehezen ébredt és sokáig bent tartották.A férjem szerint én is sokkal tovább bent voltam ,mint a hasnál.Végül is kétszer kell ugyanazt csinálni.
2010. márc. 31. 19:27

Sziasztok tegnap megvolt a műtétem ma jöttem haza nem volt egy leányálom a hazajövetel több mint 4 ó-t utaztunk. Képeket tetetek majd fel a kisfiammal most edzésen van. Az altatás után szerencsére nem volt semmi gondom .Deaz egész napos fekvés az szörnyű volt beszakadt a hátam ,nyilalat,feszült a cicim,éjszaka nem aludtam csak 3 óRa hosszát. a gyomrom is rosszalkodik szerintem az előtte lévő idegeskedéstől és a fájdalomcsillapítótól. Jelenleg semmilyen helyzetben nem jó, nem tudok lefeküdni és felülni csak segítség nélkül. K.P. mondta hony naponta többször tegyek száraz hideget a cicikre .nektek meddig volt veszes duzzadt?

örültem neki hogy reggel sikerült összefutni KENDel pont berajzolásra ment csak hívták be ezért keveset tudtunk beszélni ,sokat gondoltam rá.Kitartás Judu ,sokat képzeld el hogy nincs semmi baja a cicidnek a gondolatok sokra képesek!!!!!!!!!!!!

3286. dragont (válaszként erre: 3281. - 25d0cf0696)
2010. márc. 31. 19:26
Szia Gabó én is nagyon tanácstalan voltam az uh terén.Hívd fel a lakóhelyedhez tartozó mammográfiás rendelést és mond el mi a gondod ,engem nagyon készségesen fogadtak ,nem is gondoltam.Kaptam időpontot és azután kértem a házidokimtól beutalót ,mert ő sem akart adni ,mivel szerinte nem jár.A végén ,mivel az ottani doki szerint kell mammo is meg ultrahang is egy ilyen műtéthez ,mindkettőt megcsinálták.
3285. nellibaby (válaszként erre: 3249. - Judu5)
2010. márc. 31. 19:26
A nyitott seb először belül fog összetapadni,és ha már letisztul,nincs váladékozás,akkor egyre kisebb lesz és összetapad,bár egy ekkora nyílást valószínűleg összeölt az orvosod hogy közelítse a sebszéleket.Ez egy hosszú folyamat,a váladékozás addig tart,míg az ép részek elhatárolódnak az elhalttól.Nyugodtan kérdezz papírról,hogy tisztában legyél mindennel.Én azt gondolom,hogy ezek a dolgok nem feltétlenül az orvos trehányságából v hozzá nem értéséből adódnak,hanem mert mindenki szervezete másként veszi az akadályokat:( A tetoválást a félvastag bőrőn is vagy csak a simán begyógyult mellen is meg lehet csináltatni.Ja és azért ne keseredj el,mert nem mindegy hogy a bimbó milyen mélységben halt el.Lehet hogy neked csak a felülete nem kapott elég vért,és az alsóbb rétegek még élnek,akkor be fog hámosodni és minden a régi lesz.Nekem ki kellett venni az egész bimbóudvart,ahol majd egy vékony hegcsík lesz valamikor.Szeretnék már én is túllenni ezen az egészen,mert engem sajnos nem vígasztal hogy én vagyok az az 1%,amit a műtéti kockázat jelent.Már csak ezért is javaslom hogy legyetek valóban tájékozottak.Az én méretem 95G volt,és 18 cm-es emelést csináltak.Minél nagyobb emelés kell,annál jobban nőnek a kockázati tényezők százalékai.Ha tudtam volna h ez lesz ebből,nem vágok bele.Nagyon bánt,mert én vállaltam,nem daganatom volt v ilyesmi,és elég nehéz vele megbarátkoznom.Ne haragudjatok ha lehangolt vagyok,és emellett őszintén örülök annak,hogy a legtöbben mindenféle komplikáció nélkül túlvagytok rajta,és szépen gyógyultok!!n
3284. Judu5 (válaszként erre: 3283. - Dragont)
2010. márc. 31. 19:24
Hú az nagyon sok idő. Nem? Neki is mellkisebbítése volt?
3283. dragont
2010. márc. 31. 19:21
Sziasztok lányok.KEND férje most írt ,túl van a műtéten de mindene fáj és nagyon kába még.Fél 11 -től fél 3-ig volt a műtő területén .Ennyit tudok.
3282. sandra29 (válaszként erre: 3281. - 25d0cf0696)
2010. márc. 31. 18:58
Egye fene, neked felteszem :-)
2010. márc. 31. 18:51

szeretném majd itthon megcsináltatni, nagyon messze lakunk Pesttől! egyelőre még azt sem tudom hol csinálnak errefelé Uh-t! de holnap kiderül!

sajnálom, hogy lemaradtam a cicijeidrő :)! a lényeg, hogy neked tetszenek!

3280. sandra29 (válaszként erre: 3279. - 25d0cf0696)
2010. márc. 31. 18:47

Igen, mert más fórumokra is irogatok és nem szeretem ha látják. Nekem nem volt kisebbítés, csak felvarrás, de így is kisebb lett szerintem. Persze egyáltalán nem bánom. :-)

Az UH-ra és a vérvételre időpontot kell majd kérned.

2010. márc. 31. 18:44

nem megy tb-re, mert nem annyira extrém a helyzet, de azt mondta a 20% százalékát ki tudja venni%! az is valami! holnap bemegyek a háziorvoshoz, és kérek beutalót minden vizsgálatra!

nem láttam a képeidet, le is vetted már?

3278. sandra29 (válaszként erre: 3270. - Brigi740926)
2010. márc. 31. 18:40
Tényleg szupi lenne, ha találkoznánk!!!! Kukkants be hozzánk, az ajtó előtt fogunk várakozni. Judut megismered, én meg szőke vagyok (na nem a rosszabbikból :D). Várunk! :-))
3277. sandra29 (válaszként erre: 3276. - 25d0cf0696)
2010. márc. 31. 18:37
Tb-s leszel? Jó, h ilyen hamar megcsinálják a műtétet. Azt hittem nála hosszabb a várakozási idő. Az UH biztosan kész lesz, ha már holnap kérsz időpontot.
2010. márc. 31. 18:32

sziasztok! túl vagyok a konzultáción! nagyon-nagyon rendes volt a J doki! tényleg nem egy mosolyország, de nagyon készséges, és sokmindent mondott! igaz sokat is kérdeztem!

április 28-án műtét, és 21-én kell altatóórvoshoz mennem! csak kész legyenek addig a vizsgálatok!

az ultrahangtól félek, hogy sikerül-e addigra beszerezni!:(

nagyon szépek az új cicik! mindenkinek jobbulást!

nelly! sokat kellett kivenni a cicikből?

ja! és a legfontosabb kisebbít is, nem csak felvarrja!! :D

3275. Judu5 (válaszként erre: 3270. - Brigi740926)
2010. márc. 31. 17:40

Én örülnék neki, ha összefutnánk. 14 óra körül ott leszünk, a Sandra is e körül jön varratszedésre. Lehet, hogy Kenddel is találkozunk? Bár szerintem őt már reggel hazaengedik.

Remélem a doki megnyugtat, mert egy kissé ideges vagyok. Írtam egy listát, remélem nem fog hülyének tartani amikor előveszem, de amikor bent vagyok egyszerűen mindent elfelejtek. Megmondom neki, ha nem akarja, hogy állandóan hívogassam akkor muszáj ezeket megbeszélnünk. Egyébként kedvelem, meg nagyon ari, de keveset mond.

3274. virgilius (válaszként erre: 3263. - Bartzella)
2010. márc. 31. 16:54
Nagyon szép lett, gratula! :)
3273. Bartzella
2010. márc. 31. 16:50
És köszönöm mindenkinek a jeleket! Egyébként mégis vettem bikinit! Csak hát a hasam! De lehet, hogy Dragont után szabadon, ahhoz is kedvet kapok. Mármint a műtéthez. :-)
3272. Bartzella (válaszként erre: 3269. - Szilvi1110)
2010. márc. 31. 16:47
Neked is köszi! Hát igen, a göndör haj! Monjam azt, hogy mára megszoktam. :-) tudod, mindig a szomszéd zöldje rétebb!
3271. Bartzella (válaszként erre: 3266. - Dragont)
2010. márc. 31. 16:46
Köszi! Nekem 2 hét múlva kell mennem kontrollra.
2010. márc. 31. 16:25

Bartzella:Szépek a jelet elismerésem jeléül kaptad

Judu:Holnap lehet,hogy én is ott leszek mert a barátnőmnek kell melltartót vennem.Meg a páromnak kell egy-két dolgát elintéznem a kórházban.

3269. szilvi1110 (válaszként erre: 3263. - Bartzella)
2010. márc. 31. 14:02
Bartzella: nagyon szépek! És tök jó göndör hajad van :)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook