Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
3388. ildidike (válaszként erre: 3387. - Sandra29)
2010. ápr. 5. 19:20

Szia!

Karvász Tamás műtöt a Kontur klinikán.Persze hivom majd a dokit,csak hát az ünnep alatt nem mertem telcsizni.Nekem a bal cici rendetlenkedik,picit piros a hegem,ill van némi varr is rajta.Kenegetem körömvirág krémmel,és naggyából jól vagyok csak ez a hasogatás ne lenne.Az alakja változik neked a műtét óta?

3387. sandra29 (válaszként erre: 3385. - Ildidike)
2010. ápr. 5. 19:06

Szia!

Nekem is 18-án volt a felvarrásom, nekem sem vettek ki belőle. Ki műtött? Kár, h nem egy szobába kerültünk!

Néha nekem is voltak az elmúlt napokban szúrások a cicikben, de elvétve, rövid ideig. Én is azt gondoltam, h biztos a belsővarrat. Ha nagyon kellemetlen neked, akkor beszélj a dokival.

Nekem még a jobb cici kicsit sárgás a bimbó körül és van egy pici belső vérzés, ami a doki szerinte felszívódik. Te hogy gyógyulsz, leszámítva a szúrást?

2010. ápr. 5. 19:02
Még ilyen is van mostanában??
3385. ildidike
2010. ápr. 5. 18:43
Hát látom ma nincs nagy élet itt,de végül is ünnep van.Remélem azért mindenki óvatosan bulizik,és vigyáztok magatokra.
3384. ildidike
2010. ápr. 5. 16:49
Igen,felvarrásom volt.Az állományhoz nem nyultak,bár jóval kisebb lett a mellem.A mütétet követő időszakban látom milyen sokat változott a cicid,de a nagyságát illetően is lett változás?
3383. szilvi1110 (válaszként erre: 3382. - Ildidike)
2010. ápr. 5. 12:45
Köszi :) Ahogy visszaemlékszem, volt nekem is ilyen, bár hogy folyamatosan vagy sem, arra már nem emlékszem. Neked akkor nem vettek ki az állományból, csak felvarrták?
3382. ildidike
2010. ápr. 5. 11:42
Szóval te is igy tudod.Nagyon szép lett a te melled,gratula hozzá.Éreztél ilyen hasogatást a gyógyulás során?Az a baj hogy szinte folyamatos a dolog.
3381. szilvi1110 (válaszként erre: 3379. - Ildidike)
2010. ápr. 5. 11:35

Szia!

Szerintem normális, hiszen még csak csütörtökön leszel három hetes. És a belső varratok tutira felszívódóak, más nem is lehetne.

3380. ildidike
2010. ápr. 5. 11:29
Tudtok arrol valamit hogy milyen szállal rögzitik a mell belső állományát?Én ugy tudom felszivodó varratokkal.Remélem igy van és akkor talán az ami most fáj nekem .....
3379. ildidike
2010. ápr. 5. 11:21

Sziasztok lányok!

Nekem márc 18.án volt mellfelvarrásom,és hát lassan de gyógyulgatok.A műtét után én egy hétig küzködtem a hányingerrel és az étvágytalansággal,szerintem ez az altatás utohatása.Állitolag a műtét közben is hánytam,ill.utána is.Szerintetek belefér még az hogy belül hasogat és nyilal a mellem? ez a varratszedés óta érzem és eélg nyugtalanitó.Remélem nem valami probléma előjele ez.

2010. ápr. 5. 10:51

Sziasztok!

Judu: örülök, hogy egyre jobban vagy. Le a kalappal mindenki előtt, aki nehezebben gyógyul!!!

Kend: neked is kitartás, hamarosan jobb lesz. Nekem volt hányingerem, viszont petefészek gyulladásom is... már műtétre is úgy mentem, mert Kelemen előrébb hozta hat nappal, és pont aznapra volt időpontom a nőgyógyászhoz, de így nem tudtam elmenni. Szóval csütörtökön műtöttek, pénteken jöttem haza, és szombat este már a nőgyógyászati ügyeletre mentem, annyira szarul voltam. Görcsölt a hasam, szédültem, és folyamatos hányingerem volt. Kaptam antibiotikumot, így jobban lettem, de azért jópár napig kitartott a hányinger. Szóval igazából nem tudom, hogy műtéti utóhatás, vagy a gyulladás miatt volt a hányinger.

Mindenesetre türelem, hamarosan teljesen jól leszel!

3377. Judu5 (válaszként erre: 3375. - KEND)
2010. ápr. 5. 10:24

Hát nekem is voltak mélypontjaim, de nem szabad elhagyni magunkat, nekem ebben nagyon sokat segítenek a gyerekek, meg egyre jobban érzem magam. Próbálok kikapcsolni, tegnap pl. vendégségben voltunk, hússütésen szinte teljesen elfeledkeztem a dologról majdnem táncra is perdültem. Az első hét rossz, de egyre jobb lesz!! Egyébként nekem márc 11-én volt a műtétem, majdnem egy hónapja.

A pozitív dolgokra koncentrálj!! A mellbimbód szépszínű, ennek nagyon-nagyon örülj!!!!!!!!!

A hányingert nem értem, nekem nem volt ilyen, de az lehet az időváltozástól is, meg a nem alvástól!!!

Akkor tök jó szerdán talizunk.

3376. KEND (válaszként erre: 3287. - Melindafriss)
2010. ápr. 5. 09:56

Melinda Te mikor jössz fel? És persze hogy vagy? gyomrod rendbe jött?

Jobbulást és remélem talizunk.

Eszter

3375. KEND (válaszként erre: 3372. - Judu5)
2010. ápr. 5. 09:53

örülök, hogy javulsz Rád fér már. Bár Te valahogy sokkal jobban állsz a dolgokhoz, mint én legalábbis úgy "látom".Gratulálok hozzá:)Te hány hetes vagy műtétileg?

Szerdán 14,30-ra megyek , de biztos ott leszek előbb, mert a férjem 1-ig dolgozik és elindulunk, nem akarok késni. Jó lenne összefutni..

3374. KEND (válaszként erre: 3371. - Brigi740926)
2010. ápr. 5. 09:49
jegelem és kipróbálom ezt a gyógyszert is. Adjatok erőt gondolatban , mert már nagyon utálom magam a nyavalygásomért , de az idő nekem dolgozik.
3373. KEND (válaszként erre: 3370. - Sandra29)
2010. ápr. 5. 09:47

ezt szedem , meg éjszakára donalgint, de így sem tudok aludni.remélem csak az idő tesz de éjfél óta olyan migrénes fejgörcsöm van hányingerrel kombinálva:(

Tényleg , én a műtét óta alig bírok enni, ami ugye nem lenne baj mert 3 hónapig meg se látszana , de a hányinger szinte állandó..volt valakinek ilyen, vagy csak én vagyok ilyen nyomi:(?

3372. Judu5 (válaszként erre: 3369. - KEND)
2010. ápr. 5. 09:00

Kitartást! Az algopyrin nekem is nagyon sokat segített. Én nagyon jókat aludtam tőle. Írod, hogy várod a szerdát, akkor mész vissza a dokidhoz? Mert én szerdán megyek újra kontrollra a Kelemenhez kb 14 órára. Ha te is találkozhatunk.

Lányok! A bal mellem alatt alig váladékozik, szinte semmi, annyira örülök, remélem azt jelenti, hogy gyógyul. A mellbimbóknál a sebek elég csúnyák, viszont ez a neomagnolos kötés nagyon jót tesz neki.

3371. brigi740926 (válaszként erre: 3369. - KEND)
2010. ápr. 4. 22:27

Az 50Cataflam is nagyon jó.Jegeld hátha jobb lesz.

Kitartás gondolok rád :))))))))))))

3370. sandra29 (válaszként erre: 3369. - KEND)
2010. ápr. 4. 19:55
Hú ez tényleg kemény lehetett! Szerintem este vegyél be vmi bogyót a fájdalom ellen. Én Algopyrint szedtem az kicsit altató, nyugtató is.
3369. KEND (válaszként erre: 3365. - Sandra29)
2010. ápr. 4. 18:23

köszi, jobban vagyok már, de még nem az igazi. Szóval ne számítottam arra hogy ez ennyire fog fájni:( Valószínű nem vártam eleget a két műtét között. Meg az sem tett jót hogy a műtő előtt vártam fél órát, akkor annyira féltem hogy elgondolkodtam azon hogy maradjak-e. Nem volt jó végig hallgatni ahogy szitkozódnak a dokik hogy mennyire vérzik aznap mindenki, de a szobatársam különösen. A már megműtött cicijét újra kellett csinálni mert a másik sokkal kisebb lett:( A tűzés hangja , a gépek hangja teljesen kicsináltak. Majd 3 órát voltam benn és az utánam lévő pocis csajt vissza is vitték úgyhogy nem csinálták meg,borzasztó nap volt.

Azóta én még nem aludtam 5 óránál többet egyfolytában és gondolom ez is kiakaszt.Meg a kötésem annyira töri az alsó vágást:(

No dióhéjban ennyi, de alig várom a szerdát!

Fürdés: 6 hétig csak zuhany a has után,most is így lesz, csak tartanék már ott...

3368. dragont (válaszként erre: 3367. - Smilee)
2010. ápr. 4. 18:07
én is így csináltam
3367. smilee
2010. ápr. 4. 17:59
én az első alkalomtól fürödtem, csak úgy feküdtem hogy a vágást ne érfe a víz
2010. ápr. 4. 17:08
Még ugyan ennyit várj vele szerintem(2.5)
3365. sandra29
2010. ápr. 4. 16:28

Lányok!

Mikor lehet beülni a kádba? Elfelejtettem megkérdezni a dokit. 2,5 hete volt a műtét, nem váladékozik és szépen gyógyul.

Kend: jobban vagy? Nekem is volt 2-3 ilyen depis napom.

3364. smilee
2010. ápr. 4. 10:29
Kellemes Húsvéti Ünnepeket! sok locsolót:) jó tojásfestést:)
3363. Judu5 (válaszként erre: 3360. - KEND)
2010. ápr. 4. 08:24
Mi a baj?
2010. ápr. 3. 20:53
Én is Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
3361. szilvi1110 (válaszként erre: 3360. - KEND)
2010. ápr. 3. 20:52
Naaa, mi a baj?
3360. KEND
2010. ápr. 3. 20:01
köszi a jeleket, majd írok is de depis lettem::( nincs kedvem semmihez, de azért másnak nem akarom a kedvét elrontani, bocsi
2010. ápr. 3. 19:11

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK.

JA ÉS SOK LOCSOLÓT.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook