Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Karvász Tamás műtöt a Kontur klinikán.Persze hivom majd a dokit,csak hát az ünnep alatt nem mertem telcsizni.Nekem a bal cici rendetlenkedik,picit piros a hegem,ill van némi varr is rajta.Kenegetem körömvirág krémmel,és naggyából jól vagyok csak ez a hasogatás ne lenne.Az alakja változik neked a műtét óta?
Szia!
Nekem is 18-án volt a felvarrásom, nekem sem vettek ki belőle. Ki műtött? Kár, h nem egy szobába kerültünk!
Néha nekem is voltak az elmúlt napokban szúrások a cicikben, de elvétve, rövid ideig. Én is azt gondoltam, h biztos a belsővarrat. Ha nagyon kellemetlen neked, akkor beszélj a dokival.
Nekem még a jobb cici kicsit sárgás a bimbó körül és van egy pici belső vérzés, ami a doki szerinte felszívódik. Te hogy gyógyulsz, leszámítva a szúrást?
Szia!
Szerintem normális, hiszen még csak csütörtökön leszel három hetes. És a belső varratok tutira felszívódóak, más nem is lehetne.
Sziasztok lányok!
Nekem márc 18.án volt mellfelvarrásom,és hát lassan de gyógyulgatok.A műtét után én egy hétig küzködtem a hányingerrel és az étvágytalansággal,szerintem ez az altatás utohatása.Állitolag a műtét közben is hánytam,ill.utána is.Szerintetek belefér még az hogy belül hasogat és nyilal a mellem? ez a varratszedés óta érzem és eélg nyugtalanitó.Remélem nem valami probléma előjele ez.
Sziasztok!
Judu: örülök, hogy egyre jobban vagy. Le a kalappal mindenki előtt, aki nehezebben gyógyul!!!
Kend: neked is kitartás, hamarosan jobb lesz. Nekem volt hányingerem, viszont petefészek gyulladásom is... már műtétre is úgy mentem, mert Kelemen előrébb hozta hat nappal, és pont aznapra volt időpontom a nőgyógyászhoz, de így nem tudtam elmenni. Szóval csütörtökön műtöttek, pénteken jöttem haza, és szombat este már a nőgyógyászati ügyeletre mentem, annyira szarul voltam. Görcsölt a hasam, szédültem, és folyamatos hányingerem volt. Kaptam antibiotikumot, így jobban lettem, de azért jópár napig kitartott a hányinger. Szóval igazából nem tudom, hogy műtéti utóhatás, vagy a gyulladás miatt volt a hányinger.
Mindenesetre türelem, hamarosan teljesen jól leszel!
Hát nekem is voltak mélypontjaim, de nem szabad elhagyni magunkat, nekem ebben nagyon sokat segítenek a gyerekek, meg egyre jobban érzem magam. Próbálok kikapcsolni, tegnap pl. vendégségben voltunk, hússütésen szinte teljesen elfeledkeztem a dologról majdnem táncra is perdültem. Az első hét rossz, de egyre jobb lesz!! Egyébként nekem márc 11-én volt a műtétem, majdnem egy hónapja.
A pozitív dolgokra koncentrálj!! A mellbimbód szépszínű, ennek nagyon-nagyon örülj!!!!!!!!!
A hányingert nem értem, nekem nem volt ilyen, de az lehet az időváltozástól is, meg a nem alvástól!!!
Akkor tök jó szerdán talizunk.
Melinda Te mikor jössz fel? És persze hogy vagy? gyomrod rendbe jött?
Jobbulást és remélem talizunk.
Eszter
örülök, hogy javulsz Rád fér már. Bár Te valahogy sokkal jobban állsz a dolgokhoz, mint én legalábbis úgy "látom".Gratulálok hozzá:)Te hány hetes vagy műtétileg?
Szerdán 14,30-ra megyek , de biztos ott leszek előbb, mert a férjem 1-ig dolgozik és elindulunk, nem akarok késni. Jó lenne összefutni..
ezt szedem , meg éjszakára donalgint, de így sem tudok aludni.remélem csak az idő tesz de éjfél óta olyan migrénes fejgörcsöm van hányingerrel kombinálva:(
Tényleg , én a műtét óta alig bírok enni, ami ugye nem lenne baj mert 3 hónapig meg se látszana , de a hányinger szinte állandó..volt valakinek ilyen, vagy csak én vagyok ilyen nyomi:(?
Kitartást! Az algopyrin nekem is nagyon sokat segített. Én nagyon jókat aludtam tőle. Írod, hogy várod a szerdát, akkor mész vissza a dokidhoz? Mert én szerdán megyek újra kontrollra a Kelemenhez kb 14 órára. Ha te is találkozhatunk.
Lányok! A bal mellem alatt alig váladékozik, szinte semmi, annyira örülök, remélem azt jelenti, hogy gyógyul. A mellbimbóknál a sebek elég csúnyák, viszont ez a neomagnolos kötés nagyon jót tesz neki.
Az 50Cataflam is nagyon jó.Jegeld hátha jobb lesz.
Kitartás gondolok rád :))))))))))))
köszi, jobban vagyok már, de még nem az igazi. Szóval ne számítottam arra hogy ez ennyire fog fájni:( Valószínű nem vártam eleget a két műtét között. Meg az sem tett jót hogy a műtő előtt vártam fél órát, akkor annyira féltem hogy elgondolkodtam azon hogy maradjak-e. Nem volt jó végig hallgatni ahogy szitkozódnak a dokik hogy mennyire vérzik aznap mindenki, de a szobatársam különösen. A már megműtött cicijét újra kellett csinálni mert a másik sokkal kisebb lett:( A tűzés hangja , a gépek hangja teljesen kicsináltak. Majd 3 órát voltam benn és az utánam lévő pocis csajt vissza is vitték úgyhogy nem csinálták meg,borzasztó nap volt.
Azóta én még nem aludtam 5 óránál többet egyfolytában és gondolom ez is kiakaszt.Meg a kötésem annyira töri az alsó vágást:(
No dióhéjban ennyi, de alig várom a szerdát!
Fürdés: 6 hétig csak zuhany a has után,most is így lesz, csak tartanék már ott...
Lányok!
Mikor lehet beülni a kádba? Elfelejtettem megkérdezni a dokit. 2,5 hete volt a műtét, nem váladékozik és szépen gyógyul.
Kend: jobban vagy? Nekem is volt 2-3 ilyen depis napom.
MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK.
JA ÉS SOK LOCSOLÓT.