Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
sziasztok! látom javulgattok! gratula mindenkinek!
úgy néz ki 21.-ére meglesz az összes vizsgálatom! :) az altatóorvosi nagyon gáz? mit csinálnak?
hát a bátorság szónak nem szinonimája az a szó ami az elmúlt 1 hétben magamról eszembe jut:))
De azért köszi:)
sandra,tudnál feltenni képet a cickórol?bocs hogy kiváncsiskodok,csak tudod egy idősek vagyunk....mármint "melleslegˇ"
Kiváncsi lennék te hogy gyógyulsz?
nekem nem nőtt meg csak amelyikből nincs szivárgás az még ugyanolyan nagy mint a műtét után.
holnap teszek fel képet, remélem nem lesz túl rossz a látvány
Nem tudom nálam nem volt ilyen, hogy bedagadt volna, viszont műtét másnapján annyit mondott a dokim, hogyha belázasodnék, vagy az egyik hirtelen nőni kezdene, akkor rögtön telefonáljak. Szerintem csörgesd meg. A gézlapból a 10 cm-es a legjobb.
Szerintem amig folyik addig nem mehetsz dolgozni! Én legalábbis biztos még 1 hónapig nem megyek.
most tűnik úgy hogy a bal dagadtabb mint a jobb, tegnap még rendben volt egyformának tűnt mindkettő.remélem ez csak átmeneti állapot!most inkább a balt jegelem és számolom az órákat holnapig.
gézlapból mekkorát jó venni? betadin is kell valami más ötlet?
Igen az a sárga trutyi az a zsírfolyás. Örülj neki, mert így fog kitisztulni. Nekem az első héten nem volt, hőemelkedésem is lett. Az első kontrollnál egy picit megnyitotta, kb 1cm-re és utána iszonyúan megindult, fel is hívtam telefonon, annyira megijedtem tőle. Nekem kb. két hete tisztul, nem kell tőle megijedni.
Azt nem igazán értem, hogy az egyik mell sokkal jobban be van dagadva. Eredetileg is így volt????? Vagy csak most lett ilyen??????
köszi a megnyugtatást!:)
Juduról szoktam példát venni hogy milyen jól áll a dolgokhoz:) Holnap gondolatban meglapogatom a hátát, mert ugye a karom nem emelgetem még:)
Az egy kemény fémlap a kötésben, egy hétig az van rajta. :) A sárgásbarna trutyi a zsírfolyás lehet. Ne aggódj, biztos rendben van minden. :)
Judu, annyira klassz csaj vagy, hogy ilyen jól viseled a nehézségeket! Szuper, hogy forr be a nyílás! :)
köszi kérdésed, ma jobban vagyok ugyan, de a melleim úgy feszülnek mint az első napon. fürdésnél láttam hogy az egyik sokkal jobban be van dagadva mint a másik:( a színe is jó sötét lila vágásnál, na ez aggaszt kicsit.jegelem, de a gyógyszer szedést csökkentem.a jobb mellem meg tegnap átáztatta melltartót is vmi sárgás barna trutyival..az mi lehet. a kötésem kritikán aluli, ki van keményedve a széle pedig tör mint a fene.
a méretkülönbség lehet most a dagadástól is ugye?
evés: 3 kanál étel után tele leszek és a hányinger állandó...
Annyira örülök, h jól vagy!!! Látod, profi csapat van a Kórházban. :) Tudják mit kell tenni.
Én is kevesebbet fogok enni ma, m kicsit túlzásba vittem a szénhidrát fogyasztást. Nekünk nagyon jó napunk volt tegnap. Tényleg, szeded az E és C vitamint?
Sziasztok! Hogy vagytok? Én tökre örülök, mert szinte alig váladékozik a sebem és a férjem mondta, hogy kezd összeforrni a mellem alatt. Annyira örülök!!!!!
Mától egy kicsit elkezdek fogyózni, mert annyi sonkát és süteményt ettem, hogy borzasztó!
Kend: Akkor holnap talizunk,(te biztos megismersz, gyere oda hozzám). Amúgy jobban érzed magad? Elmúlt a hányingered?Remélem jobban vagy!
Mindenkinek jól teltek az ünnepek?? Írjatok!!!
Azt hittem téged is a Szt. Imrében műtöttek. :) Még nem láttam h változna az alakja. Talán annyi, h már nem olyan feszes, de ez nem az alakján látszik, hanem a mozgásán. Legalábbis szerintem. Majd fotózom rendszeresen, h lássam a változást. Neked változott? Én is körömvirágozom, de arra gondoltam, h ha minden varr leesik róla, akkor majd Contratubex-et fogok használni.
Tudom h rossz ez a szúrás, emlékszem engem is zavart. Ugye pihensz eleget?