Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Ez nagyon jó! Gratulálok!
Már csak gyógyulni kell, s nyáron lehet bikiniben feszíteni!
Hát nem tudom, de ez legyen a legkevesebb az egészben, hogy bejött vagy sem, végül is nem az a fontos.
Egyébként én is nagyon profinak tartom, mindig úgy történt minden gyógyulási folyamatom, ahogy ő azt elmondta szinte hétről-hétre.
Hát Miskolcról én sem biztos, hogy bevállalnám, mert bármi közbe jöhet én pld. belázasodtam az elején, szétnyilt..stb.
Szia Rita! Ugye veled beszéltem szerdán a rendelőben, aztán telefonon. Ha igen akkor örülök, hogy itt vagy. A lányok mindenben segíteni tudnak, hiszen sokan túlestünk ezen a műtéten. Egyikünk sem bánta meg szerintem, még mi sem akik sokkal nehezzebben gyógyulunk. Én a K. P-t jó dokinak tartom, bár keveset beszél. Viszont nagyon készséges. Volt olyan, hogy a műtét után, szinte majdnem minden nap felhívtam, olyan is előfordult, hogy este 8-kor, hétvégén és nagyon aranyos volt. Amikor szétnyilt a sebem szinte sírva hívtam, teljesen megnyugtatott, hogy be fog gyógyulni, és hát gyönyörűen forr össze. Egyébként nekem a varratlazításnál ment szét a vágásnál.
Nekem 95 G... extrém melleim voltak, a derekamig leértek és nagyon szép formás B-C, de inkább B-s melleim lettek. Sajnos nekem a bimbók nem maradtak meg, de ezt nekem műtét előtt meg is mondta, hogy készüljek fel, mert nagyon sokat kell emelni.
Ja egy dolog volt, ami úgy nem tetszett, hogy műtét után nem jött be megnézni, de lehet, hogy pont diliház volt. Szóval ennyi. Hétvégén megpróbálok képet feltenni.
Szia Rita!
Azt előre sajna senki nem tudja, hogy érzéketlen lesz-e a melle, meg hogy milyen szövődmények jönnek elő. Nekem pl nem volt semmilyen nehézségem a gyógyulással, viszont az egyik mellbimbóm totál érzéketlen. De egyáltalán nem érdekel, mert el se tudom mondani, mennyivel könnyebb az életem, mióta kicsik a cicik. Én is majdnem 34 voltam, mikor megcsinálták, tavaly októberben, de szinte rögtön magaménak éreztem őket :)
Dr. Kelemen- engem is ő műtött, meg még jópárunkat itt, nem nagyon van olyan, aki nem elégedett vele :)
Mikor lesz a műtéted, és milyen a mostani méreted?
Igen használom! Nekem nagyon jó érzésem van tőle, elmúlik a fájdalom és felmelegszik a seb, kellemesen elzsibbaszt. Az egyik mellbimbóm már olyan mintha semmi nem történt volna vele, a másik amit állandóan gyötört a doki is az is nagyon sokat javult, halványodott és a gyulladt terület húzódik vissza. Szóval nekem úgy tűnik működik pedig csak napja használom. Előtte Neomagnolos lemosást-pakolást csinálok, mármint mindenben a férjem segít.:)
Egy ismerős lány ajánlotta ő is kinyílt műtéti hegre használja, neki is használ úgy tűnik.:)
De én úgy tudom csak napi 1* kell kenni. Rá steril gézlapot tenni.Legalábbis mi így csináljuk. Ja és végre nem tapad a sebbe a steril gézlap, ami állandóan felszakította az épp gyógyulni készülő bőrömet. Tehát én a gyógyulás útjára léptem!!
Jobbulást Neked is!:)
Szia Rita!
Először is üdv itt!
Neked kell eldöntened, mennyire zavaró a nagy mell. Ha visszaolvasol egy kicsit, senkitől nem olvashattad, hogy bárcsak ne műttette volna meg magát. Pedig vagyunk páran, akik még most is dokikhoz járunk -mellbimbó rekonstrukció, gyulladás, szétnyílás miatt.
Hidd el, a kisebb cici olyan természetes lesz, mintha mindig ilyen lett volna, csak most már nem behúzni fogod, hanem kidomborítani.. :-)
Szerintem írj listát: mellette-ellene. És te Pestre jönnél műtétre? Mekkora méreted van most?
Ha van kérdésed, írj!
Kend,használod a kék krémet? mi a tapasztalatod,ki ajánlotta neked?
Tegnap vettem én is,és este megy reggel bekentem vele a cickót.Talán mintha kevésbé lenne piros a heg a bimbó körül.
Sziasztok!
Én most készülök mellkisebbítésre, de nagyon félek hogy milyen lesz utána, nem lesz érzéketlen a mellem, meghát azért csak 35 évet nsgy cicikkel éltem, hogy fogom megszokni a kicsit? Kérlek biztassatok egy kicsit. Senki nem bánta meg? Ki műtött titeket és hogy vagytopk megelégedve vele? Ki mit DR. K.Péterről? Van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Berszipad: 22-én lesznek fél évesek, majd akkor csinálunk friss képeket :)
Judu: szerintem azért kenjed a körömvirággal, már csak azért is jó, mert nem engedi kiszáradni a bőrt. A hegek érzékenyebbek, a krém meg nem árt :)
Sziasztok!
Adrixa: Köszönöm a jókívánságokat! A sok megpróbáltatás ellenére, aminek ugye még nincs vége, én is csak azt tudom mondani, amit a Berszipad, hogy végtelenül boldog vagyok, hogy megcsináltattam a melleimet. Én mindig óriás méretekkel rendelkeztem és sajnos a szülésektől már a derekamig ért. Persze sírhatnék a mellbimbók miatt, de azt mondom ez a legkevesebb és bízom benne, hogy meg fogják tudni oldani a dokik. És még ami a legfontosabb, hogy ugye a bal mellemben volt egy fibroadenoma, aminek a szövettani eredménye is negatív lett!!!!! Nagyon-nagyon fontos a pozitív hozzáállás és nem szabad senkinek sem elkeseredni.
Kend: Hát igen a varratszedés elég kellemetlen és sziszegtem párszor, de nekem nagyon gyorsan csinálta szerencsére. Most igazából csak megnézte, azt mondta nagyon szépen gyógyul és csak két hét múlva kell mennem. Végre vezethettek óvatosan!!!!! Egy hét múlva kenhetem neogranormonnal. A hegekre pedig a körömvirág krémet javasolta. Nekem annyira szépek a hegek egy picit sem pirosodtak be, úgyhogy gondolkodom egyáltalán használjam-e.
Sajnálom , hogy nem taliztunk:( Nekem most kivételesen szerencsém volt 2 perc után behívtak még megijedni sem volt időm már benn feküdtem.
Én megyek jövő hét szerdán is.
Veled mit csinált a doki?
Köszi a jókívánságot, mindannyiunkra rá fér:)
Tegnap kiszedték a varratokat, nem részletezem, horror volt , de túl vagyok rajta! Mostmár 10000* jobban vagyok és a gyógyulásra koncentrálok.
Szilvi! Köszönöm!
A tiéd azért sokkal formásabb! Mikor teszel újabb képet?
Adrixa!
Köszönöm szépen! Azt hiszem, a többiek nevében is írhatom, hogy a megpróbáltatások ellenére megérte.
Én újra bármikor bevállalnám, nagyon megváltoztatta az életemet. Utoljára gimis koromban volt ekkora cicim, s nem tudtam úgy öltözni, hogy eltereljem a figyelmet. Szó szerint felszabadultam, s én nem is siránkozom. Persze, hogy bosszant, hogy jobb lett volna, ha... De ez van, ennek kell örülni, s én nagyon örülök neki!!!
Mindenkinek kívánom ezt az érzést!!!
Kend, Berszipad, Judu!
Jobbulást nektek!
Berszipad! Külön köszönet a fotókért és a beszámolóért.
Kemény dolgokon mentek át, de remélem kárpótol az eredmény titeket!
Szia! Annyira mérges voltam, képzeld el odamentünk 14 órára és kijött a Zita, hogy a Kelemenek értekezletre kell mennie és menjünk át a rendelőbe. Hát alig voltam ideges. Egy csomót kellett várnunk több, mint 1 órát.
Annyira sajnálom, hogy nem találkoztunk pedig dirrekt a férjemmel mentem, hogy legyen időnk beszélgetni.
Amúgy nagyon szépen gyógyulok, úgyhogy legközelebb 2 hét múlva kell mennem szerdán. Végre újra vezethetek. Veled mi újság? Javulgatsz? Írjál, hogy mit mondott a doki?
Szia!
Ez nem aloe-s termék. Lukács féle Kék Kenőcs a neve, a neten van róla infó, olvasd el. A fekélyek, felfekvések és nyílt sebek hámosítására szolgál, gyulladást csökkent és nem szívódik fel. Égési sérülteknél a bőrpótlásnál vannak nagyon jó tapasztalatok. A bácsi aki csinálja ugyanúgy járt mint annak idején Béres József, ma ugye ismerjük a történetet. Szerintem használhatod, én ugye nyílt sebre teszem.De fel lehet hívni a gyógyszerészt aki csinálja.
Én tegnap kentem fel először és a mellbimbómnak ma végre kevésbé gyulladt színe van. Én nagyon bízom benne! Tudom hogy meg fog engem gyógyítani!!
Délután sietünk oda, szeretnék összefutni Veled:)
Sziasztok!
Kend: Mi az a kék krém? Én még sosem hallottam róla, vagyis annyit tudok, hogy az aloe verának van ilyen terméke. Ez az? És ezt a begyógyult hegekre kenhetem, hogy jobban elősegítse a gyógyulást? Vagy a sebekre?
Akkor remélem ma találkozunk, a férjemmel megyek kb. 14 óra körül, hogy tudjunk kicsit dumcsizni. Tényleg jó sok mindent szedsz? A vitaminok tényleg jók.
Beszipad: Írtam neked többszáz kérdést privátban! Lehet, hogy még lesz pár belőle. Előre is bocsika. Gyógyulj gyorsan!
Kend!
Köszi!!!!
Látom, nagyon felkészültél.. C vitamin?
Most már csak egyet tehetsz... Minden nap a tükörben megállapítod, milyen jól nézel ki! És el is hiszed!!! Hidd el, mert így van! S ez csak napról napra jobb lesz. Én szorítok!