Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Berszipad: Eszembe jutott valami, volt itt egy lány a fórumon Brigi, és neki is kiállt oldalt egy kicsit, de lehet, hogy neki csak a hegrész. Mondta, hogy mivel őt a Kelemen műtötte, meg fogják csinálni azt a dudort. Remélem jól emlékszem. Szerintem, ha téged zavar és idővel sem lesz jobb, akkor a dokidnak kötelessége lenne megcsinálni.
Szia!
Most jelenleg 85 H a méretem. Pestre megyek, mivel kbkeresem a lehetőséget a tb alapon való műtétre de eddig mindíg negatív választ kaptam mindenhonnan. Azt mondták kizárt. Egy pesti doki nevét kaptam meg K.P. és nála voltam. (nem tudom ki szabad e írni a nevét). Igen látom hogy senki nem bánta meg és ez megnyugtató. Engem nem a nagy cici zavar, hanem az, hogy nem lehet rá semmit venni. (melltartó, fürdőruha, stb)
Sziasztok!
Szóval: Szilvi! igen, mindkét oldalon ilyen. Sőt, szemből látszik, hogy oldalra lejt igen nagy mértékben. Nem tudom, nekem ez nem olyan lett, mint gondoltam. De félre ne értsétek! Így is sokkal jobb, mint volt. Csak nem szeretnék (nincs is miből) költeni arra, hogy helyrehozzák, amiért kb 6-700 ezret gomboltak le az OEPtől.
Viszont a mellbimbóm sokkal jobb, mint gondoltam! kicsit még gyógyul, aztán rakok képet.Az első szembesülésem a műtét után sokkal rosszabb volt, most tetszik. Persze, ott a cérna...
Has: igen, én is voltam futni, de most megint nem tudok. Így séta marad...
Megnéztem a képet, most már értem hogy mire gondolsz...Mindkét oldalon ilyen?
A nagy has nálam is központi kérdés :))) Eddig én se láttam ekkorának, és a sztreccs anyagú felsők tényleg még jobban kiemelik. :( Valamelyik nap vettem egy spagettipántos felsőt, a cicimen tök jól áll, erreföl ott a nagy hasam...:)
Mostmár látom és értem, hogy mire gondolsz. Nekem abszolút nem lóg le semmi, de sokkal kisebb is lett a mellem. Nekem csak B-s, amit persze cseppet sem bánok.
Meg akarod csináltatni azt is?
Sziasztok!
A kekkenocs.hu lehet olvasgatni róla, mindent leírnak a többi termékükről is.Bioboltokban és a saját üzletükben is lehet kapni a 11. kerben. Nem recept köteles.
Nekem napról napra szebbek a hegeim, húzódik vissza a gyulladás , mert antiszeptikus anyag is van a krémben. Én pont ezt kértem a dokitól, de szerinte nem kell, és a Biop. lámpa szerinte nem ér semmit:( Ezt nem is veszem figyelembe, azt hiszem a világon elég sokan másképp gondolják:)
Mindegy a lényeg hogy gyógyulok, és nem csak én hanem más is! Hétvégén erőt veszek magamon és rakok fel képet hogy lássátok milyen volt .
Erről a kék krémről lehet tudni többet? Hol kapható, mennyi, receptköteles-e?
A bimbómon állítólag nem olyan jó minőségű a bőr, s hátha segít. A gézlap nekem is mindig felszakította, s most jó lenne ezt elkerülni.
Köszi előre is!
Hát, nem tudom. Sokan szeretnének akkorát, amekkora nekem oldalt van...:-)
Azért köszi a biztatást!
Nem fáj, csak mindig elfelejtem, s vagy a kisfiamat fogom hozzá, vagy valamihez hozzádörzsölődik, s az nem jó.
De nagyon kiváncsi vagyok már rá. Elméletileg holnap már zuhanyozhatok!
Én épp azt hiányoltam, hogye kkora vágásokat csinálnak, akkor már nem sokkal lett volna több, ha oldalt is vág, s akkor csodasép lett volna. Így olyan, mintha a melltartóban oldalt kibugyanna.. Majd próbálok úgy csinálni képet, hogy látszódjon...
De az egyik frisebb képen látszik is, ha jól megnézed.
Judu!
Neked hasonló paramétereid voltak.. Nekd van oldalt kitüremkedés? engem zavar, de a doki szerint ez van...