Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Persze, ott tudsz majd venni. Ki is fog operálni?
valamit elfelejtettem!
a kórházban tudok még szerintetek melltartót venni a műtét előtt? mert kaptam kettőt, de nagy lett! szóval muszály lenne beszereznem...
és a másik, hogy a dokinak mikor adtátok oda a pénzt? műtét után, vagy varratszedéskor? Köszi!
Szia itt is! :)
Én voltam mindkét dokinál konzin, végül KP műtött, elsősorban az anyagiak miatt. De az is tény, hogy ő az egyik, akinek a legnagyobb gyakorlata van ebben a fajta műtétben, Cs inkább mellnagyobbításokat csinál.
Kisebbítés lenne neked, vagy csak felvarrás?
Sziasztok!
Na, akkor ide is bemásolom a kérdéseimet:-)
Még doki keresőben vagyok, és érdekelne, tudtok e ajánlani nekem valakit, akivel kapcsolatban pozitívak a tapasztalatok (nekem eddig Kelemen Pétert, illetve Csuha Lajost dícsérték -ha esetleg valaki járt már valamelyiküknél, annak a tapasztalatai különösen érdekelnének). Egyébként mellkisebbítésről lenne szó.
Köszönöm a válaszokat!:-)
köszi mindenkinek! remélem minden rendben lesz!
ha túl leszek rajta majd jelentkezem! addig is a gyógyulóknak jobbulást, és mindenkinek minden jót!!! :)
Igen, nekünk is volt már "szerencsénk" ehhez a technikához a gyerekekkel, de én nem olyat kaptam, hanem sima vastag csík ragasztót.
ezen a ragasztáson gondolkodtam pont, hogy az hasznos, legalábbis a gyereksebészet lelkesen használja és működik!Sajna tapasztalat, a fiam vezetett erre a területre:)
Nem, nem. :) Most egyébként leragasztotta ragasztószalaggal az egész heget, ilyen a múltkor nem volt.
Na ez jó hír! Akkor nem nyílt szét szerencsére, ugye?
Nekem pl pont az elöl gombossal volt bajom, mert a gombolgatáshoz is meg kell emelni a kart, sőt erőt kell kifejteni. Bő nyakú póló bizonyult praktikusabbnak, azt ügyesen fel tudtam venni.
Szia!Az altatástól ne félj,semmi kellemetlen nincs benne,hacsak nem vagy hányós utánna,de sokan megússzák azt is.A lényeg ,ha éhes leszel csak pár falatot egyél akkor is mikor már megengedik.
Szia!Tanácsot még nem tudok adni,illetve nekem javasolták hogy elől gombos legyen a ruci amibe hazajössz,könnyebb belebújni mert nehéz lesz megemelni a kezed,még én is a műtét előtt állok/12-e/,de majd gondolok rád és szorítok,minden rendben lesz,ne aggódj!
Varratszedés megvolt, semmi vészes. Már csak akkor kell mennem, ha valami nem okés netán. :)
Szia! Drukk megy szerdán!!! Amit Kend írt, az tökéletes felszerelés. :) Az altatástól ne félj, nagyon profik a kórházban, csak durmolsz majd egy jót. :) Sokat fognak kivenni, vagy felvarrás?
szia!
Kispárna szerintem a legfontosabb:) Hálóing, tisztasági cucc, pohár, papucs, köntös, hálóing, innivaló és a műtét éjszakáján nekem életmentő volt a csoki, reggelre meg egy kis keksz vagy ropi, és innivaló, mentes víz meg ice tea.Sport kupakos víz a legjobb, fekve is lehet inni belőle.
A drukkot meg mi küldjük:))!!
sziasztok! szerdán műtét!!!!!!!!!!!!
nagyon izgulok! adjatok néhány jó tanácsot! mit vigyek magammal? mire figyeljek?
az altatástól nagyon félek!!! :(
Szia Ildi!Szerdán lesz 8 hetes az új cicim.Meg vagyok vele nagyon elégedve.Szerdán megyek az utolsó kontrolra.
Oldalt alvással én folyamatosan próbálkoztam. Úgyis érzed, hogy mikor nem jó. Eleinte csak éppen egy kicsit tudtam az oldalam fele fordulni, de már az is megváltás volt :))Aztán egyre jobban ment.
Sziasztok!
Kend: Ne aggódj ennyire a nyilás miatt, nekem 10 cm volt és gyönyörűen gyógyul. A tied hozzám képest semmi. Meg fog gyógyulni, hidd el!!!! Lehet, hogy lassabban, de legyél türelmes.
Én már pár naposan is oldalt/kicsit oldalt feküdtem, ahogy a seb engedte. J azt mondta lehet.
Én már így is elégedett vagyok... A párom is megnyugodott és azt mondta, már azért megérte, hogy engem így feldob. Még sosem hallotta tőlem, hogy szeretem a mellem :)
Kitartás mindenkinek!
Igen, köszi a figyelmességed. :) Ebéd után megyek. Azért kicsit félek, főleg hogy nehogy megint szétnyíljon a seb a varratszedés után. A két vágás találkozásánál kicsit nagy a lyuk.
A várakozók meg tartsanak ki, hamar eljön az Ő idejük is.
Jó olvasni-látni, hogy ennyire boldog vagy a változástól! Párod is megnyugodott?
Bár a legfontosabb, hogy Te elégedett legyél,de az látom rendben van:))
Biztos ma kell menned Virgilius? Ma süt a nap ezerrel, még szebb lesz a napod:)
Olyan fiatalos külsőt ad egy kis hetyke cici! Már én is kezdek ám örülni, hiába fáj még sokszor.
Gyönyörűek a cickóid:)
Dragon! Nagyon szépek lettek az ikrek:) Megérte belevágni azaz belevágatni:D Szép vagy!
ezt jó , hogy írod azt hittem csak nekem vannak ilyen kellemetlen érzéseim :(, vagy csak más nem nyavalyog...Ti mikor tudtatok oldalt aludni? Én még félek hogy nem tenne jót, de a háton fekvés már kicsinál.
Egyébként mindenkit szeretnék biztatni aki még a mütét előtt áll,kitartás mindenkinek eljön az ideje és megszépül.3 hetesen még én is aggodtam,szurkált még a mellemben valami,de mára ez már a multé és jól vagyok.Mindenkinek gyors javulást kivánok.
További ajánlott fórumok: