Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
3748. virgilius
2010. ápr. 30. 12:36
„Short scar” mastopexia, így lehet rákeresni, sok plasztikai sebészet kiírja a honlapjára az ismertetőnél, hogy ezzel is dolgoznak. De persze ez nagymértékű kisebbítésnél szóba sem jöhet.
3747. virgilius
2010. ápr. 30. 12:32

Én viszont úgy tudom, hogy a vágás hossza a műtéti technikától függ. Főleg sima felvarrás esetében.

Krasznairól annyit tudok, hogy az egyik ledrágább, és ő is főleg impliket rak be, bár nyilván fel is varr. A kisebbítésben a legprofibbak a Szent Imrések, a sima felvarrást bárhol megcsinálják szépen. Kisebbítésnél nem biztos, hogy lehet alkalmazni a rövid vágásos technikát, de felvarrásnál szinte biztos. Csak hát a röviden vágósok több, mint kétszer annyiért dolgoznak.

3746. szilvi1110 (válaszként erre: 3745. - Szilvi1110)
2010. ápr. 30. 12:24
Most hirtelen tök jó példa a Dragont meg az én cicim, az alsó metszés szempontjából. Az övén látszik, hogy nem volt olyan nagyon széles a melle előtte sem, így távol van egymástól az alsó vágás belső vége. Az enyémet semmiképpen se lehetett volna úgy megcsinálni, mint az övét, mert jóval szélesebb a mellem.
3745. szilvi1110 (válaszként erre: 3743. - Nono_85)
2010. ápr. 30. 12:21

Szia!

Krasznait nem ismerem, róla nem tudok semmit. Engem is Kelemen műtött. Az, hogy a vágás középen majdnem összeér, vagy távolabb van egymástól, az a cici alakjától függ. Nekem pl szűk egy centi van a két vége között, mert alapból is széles volt a mellem. Nekem se egyforma teljesen a kettő, sőt, a bimbóm se tök szimmetrikus, de szerintem az ilyen kis különbségek itt a lányok nagy többségét nem zavarja, mert így is sokkal jobb és szebb, mint a műtét előtt volt :) Gondolom nem is olyan nagyon könnyű tök egyforma ciciket csinálni, főleg, ha egyébként se egyformák. Nekem a bal kicsit nagyobb volt, abból 23 dekával többet vettek ki, és nyilván csak saccolni tudták, hogy mennyi az annyi. Így most éppen a jobb lett alul kicsit kerekebb, de ruhában egyáltalán nem látszik, a férjemet se zavarja, így nem érdekel :)

3744. dragont
2010. ápr. 30. 06:17
Sziasztok !Voltam konzin szerdán ,rajtam kívül nem volt senki így jó gyorsan végeztem.Kiszedtek még kb 15 cm damilt a cicimből az a múltkor még nem jött ki.Azt mondta Jósvay átlagon fölül szépen gyógyult a cicim.Lefényképezték ,kaptam még pár jó tanácsot és ennyi ,nem kell töbször mennem.
3743. nono_85
2010. ápr. 30. 01:11

Sziasztok! Továbbra is várom a tapasztalatokat doki témában.

Nem igazán értem, miért is volna jó, ha az alsó heg hosszú lenne. Ok, nem "kap úgy be", de én azért nem szeretném, ha olyan hosszúra sikeredne, h középen teszem azt majdnem összeér (láttam ilyen képet).

A másik kérdésem: Krasznait nagyon "sztárolják", ami engem helyből gyanakvóvá tesz, de ha tényleg ő a legjobb, akkor elzarándokolnék hozzá. Van olyan, akin ilyen típusú (mellfelvarrás/kisebbítés) műtétet végzett?

Számomra nagyon fontos lenne pl., hogy kerek, szimmetrikus bimbókat kapjak leendő orvosomtól a műtét végére, viszont néhány egész érdekes végeredményt is volt szerencsém megtekinteni, és most picit aggódom...

Kérem, akinek van ilyen műtét terén tapasztalata, az esetleg képpel, doki nevével ossza meg velem!

Köszönöm!

3742. dragont
2010. ápr. 29. 12:51
Ha c-és kosarat hordassz ,akkor sajnos nem állja a tb a műtéted árát .Szerintem úgy d fölötti cicik esnek bele a tb és finanszírozásba.Van itt a fórumon egy hasplasztika fórum is ,ott van egy ducinyuszi nicknevű csajszi ,ő is szegedi ,neki tb-és hasplasztikája lesz.Mohos csinálja neki a klinikán ,van neki magánja is ,kérdezd esetleg őt ,hogy jutott hozzá ,mert gondolom ,ha a klinikán műt ott az olcsóbb lesz .Ha nem találsz olcsó megoldást Szegeden ,szerintem mindenképp a Szent Imrét válaszd.
3741. moni19722
2010. ápr. 29. 11:16
köszönöm hogy elmondtátok,a kosárméretem C-ÉS eléggé megnyult a mellem három gyereket szoptattam,előszőr a háziorvosomhoz mennyek el?utánnanézek van e szegeden és tb- re lehet e csináltatni,ez akkor teljessen ingyen lenne?a ferjem azt mondja nem csunya amellem de engem nagyon zavar meg a hátam is fáj,de majd ha összejönne ugyis bele egyezne.
3740. moni19722
2010. ápr. 29. 11:16
köszönöm hogy elmondtátok,a kosárméretem C-ÉS eléggé megnyult a mellem három gyereket szoptattam,előszőr a háziorvosomhoz mennyek el?utánnanézek van e szegeden és tb- re lehet e csináltatni,ez akkor teljessen ingyen lenne?a ferjem azt mondja nem csunya amellem de engem nagyon zavar meg a hátam is fáj,de majd ha összejönne ugyis bele egyezne.
3739. Judu5
2010. ápr. 28. 17:51

Sziasztok!

Ma voltam kontrollon. Még 5 percet sem kellett várnom. Nagyon szépen gyógyul a 10 cm-ből már csak 2-3 cm nyilás van. A mellbimbók helye is javulgat, már neogranormozom. Azt mondta 2-3 hét és teljes a gyógyulás. Úgy örülök! Igaz még hátra van a mellbimbó korrekcó, de az majd csak fél, 1 év múlva. Majd meglátjuk. Legközelebb 1 hónap múlva kell mennem. Hétfőtől dolgozom, kicsit félek tőle, mert még azért nem vagyok 100 százalékos.

Berszipad: Én ott leszek 8-kor.

Moni19722: Hát gondolom, ha 95-ös a méreted, akkor a kosár sem lehet túl kicsi. Nekem is 95F,G... volt és sajnos a derekamig ért. Iszonyúan fájt a hátam, tiszta mélyedés volt a vállam. Ha nem csináltattam volna meg, tuti gerinc műtét lett volna a vége. Én is csak ajánlani tudom neked a Tétényi kórházat.

Kitti: Szerintem nem halasszák el a műtétet, ha csak nem eget rengető dolog történik. Én egy hányás-hasmenéses dolgon estem át pont a műtét előtt. Csütörtökön volt a műtét és kedden még tökre ment a hasam. A berajzolásnál azért megemlítettem a dokiknak, de csak legyintettek egyet.Igaz szerintem dupla infúziót kaptam, mint a többiek.

3738. szilvi1110 (válaszként erre: 3737. - Kitti1225)
2010. ápr. 28. 16:08
Kitti: mikor én az altatóorvosnál voltam, egy héttel a műtét előtt, pont volt egy kis nőgyógyászati gondom, és kérdeztem a dokit, hogy ha ír fel a nőgyógyász valami antibiotikumot, szedhetem-e vagy várjak vele. Azt mondta, hogy szedjem nyugodtan, nem befolyásolja az altatást. Aztán végül nem szedtem, mert előbbre hozták a műtétemet, és mikor a nőgyógyászhoz mentem volna, épp akkor ébredeztem az altatásból :)
3737. Kitti1225 (válaszként erre: 3736. - Sandra29)
2010. ápr. 28. 15:33
C és E vitamint már több, mint 1 hete szedek. Antibiotikumot szedhetek így 1 héttel a műtét előtt? vagy inkább ne...
3736. sandra29 (válaszként erre: 3729. - Kitti1225)
2010. ápr. 28. 14:42

Kitti! Szerintem is szedjél vmi vitamint, v torokfertőtlenítőt. Én még herpesz krémmel is kentem a számat pár nappal a műtét előtt, nehogy az idegességtől kijöjjön. E vitamint ugye szedsz?

Lányok! Sziasztok! olvaslak ám benneteket! :-))

Szerintetek az normális, h most kicsit pirosabbak a hegeim? Műtét 6 hetes.

2010. ápr. 28. 14:12
Na megnéztem, Hódmezővásárhelyen laksz. Na pont Szegedet nem tudom, hogy ott van-e ilyen lehetőség. De pl én is Békéscsabáról Pestre mentem, szóval ha komoly az elhatározásod, akkor ajánlom a Szent Imrét.
3734. szilvi1110 (válaszként erre: 3733. - Moni19722)
2010. ápr. 28. 14:10
Lehetségesnek lehetséges, de a 95-ös melltartó nem sokat mond, így önmagában, csak azt, hogy a hátad széles. A kosárméretből lehet levonni komolyabb következtetést. tehát milyen a melltartód kosara? C, D, E, F, G, satöbbi. Egyébként meg el kell menni egy olyan kórházba, ahol tb-re végeznek mellkisebbítést. Nem tudom, merre laksz, Pesten a szent imre ilyen, van még Debrecenben, Pécsett is lehetőség, meg biztos máshol is, én ezeket tudom. Ott megnézi a plasztikai sebész, és elmondja a tudnivalókat.
3733. moni19722
2010. ápr. 28. 13:35
sziasztok,nagyon érdekelne hogyan kellene elindulnom a mell kissebités felé,három gyereket szültem,és 95-meltartot kell használnom nagyon fáj a derekam már két éve,külonösebb elváltozást nem találtak ,csak mindig fizikora küldenek de nemjavul semmit,én arra gondoltam lehet a nagy melleim terhelik meg a derekamat,mitgondoltok ez lehetséges?
3732. berszipad
2010. ápr. 28. 13:15

Kitti!

Jól látod, a negatív gondolatokat ki kell zárni, mert "behívod" őket! Igyál sok meleg teát!

Judu! 8-kor biztosan nyit, kb akkorra érek oda. 1/2 8ra megyek, de csak gyorsan kikapja azt a pár varratot...

3731. Judu5
2010. ápr. 28. 09:27
Berszipad akkor hánykor és hol találkozzunk pontosan? A Lurdy nyitva van ilyen korán? Hányra mész a dokidhoz pontosan?
3730. Judu5 (válaszként erre: 3729. - Kitti1225)
2010. ápr. 28. 09:24
Kezdjél el szedni vitaminokat, főleg C vitamint. Én folyamatosan szedtem.
3729. Kitti1225 (válaszként erre: 3728. - Dragont)
2010. ápr. 28. 09:04
Tanár vagyok, emiatt sokat kell beszélnem. De lehet, hogy tényleg már csak izgulok és állandóan a műtét jár a fejemben, mert elvileg 1 hét múlva lesz a dolog, csak hát attól tartok, hogy emiatt nem lesz és nagyon szeretném. Lehet, hogy arra kellene koncentrálnom, hogy minden rendben lesz?
3728. dragont (válaszként erre: 3727. - Kitti1225)
2010. ápr. 28. 07:59
Szerintem ne szólj ,nehogy kötözködjön.Még van időd ,ce nekem is fájt folyamatosan ,lehet csak az agyd szórakozik veled.Ha lebetegszel ,úgy sem műtenek,de nem tartom valószínűnek ,hogy ez a baj.
3727. Kitti1225
2010. ápr. 28. 06:54
Lányok! Pénteken megyek az aneszteshez, fáj egy kicsit a torkom (nem vagyok lázas, sem náthás stb) szóljak neki, hogy mi a helyzet? Gáz lehet emiatt?
3726. berszipad
2010. ápr. 27. 22:13
Igen, így más a helyzet. De az is szép lesz, s ez a fő!!!!!
3725. virgilius (válaszként erre: 3724. - Berszipad)
2010. ápr. 27. 21:44
Jaj nem, félreérthető voltam akkor, mert nekem nem halt el egyáltalán, csak a függőleges heget kellett korrekciózni, mert szétnyílt.
3724. berszipad
2010. ápr. 27. 21:25

JUDU! Megbeszéltük!

Kend! Látod, milyen jó a ++++++++ hozzáállás? örülök, hogy szépen gyógyul a sebed!

Virgilius! Lehet, hogy olyan szokásos K-s cici, de engem a bimbó nagyon érdekelne. (Ha küldök e-mail címet privátban?) Kíváncsi vagyok, hogy sikerült. Neked az egész elhalt? És 1 vagy 2?

3723. Judu5 (válaszként erre: 3721. - KEND)
2010. ápr. 27. 20:24
Én is neogranormozom a bimbókat
3722. virgilius (válaszként erre: 3717. - Berszipad)
2010. ápr. 27. 20:00
Az a baj, hogy itt a hoxán csomóan ismernek még akár személyesen is, és nem kicsit ciki lenne, ha itt mutogatnám a cicimet. :DDD Olyan szokásos K-s cici amúgy. ;)
3721. KEND (válaszként erre: 3720. - Judu5)
2010. ápr. 27. 19:38
igen, köszi lényegesen jobban vagyok. Szépen húzódik össze a seb, egyre kisebb . Nekem úgy látszik bevált a krém és mióta nem neomagnolozok azóta nem is maródik fel a bőröm.
3720. Judu5 (válaszként erre: 3719. - KEND)
2010. ápr. 27. 18:35

Én fél 14-re megyek a szokásos helyre. De lehet, hogy megint átküldenek a rendelőbe,mert ha dolga van akkor fél 15-től a rendelőben szokot lenni a Kelemen. Majd meglátjuk.

Amúgy jobban vagy?

3719. KEND (válaszként erre: 3717. - Berszipad)
2010. ápr. 27. 18:23

Nekem sajna nem jó, mert ballag a lányom pénteken és rengeteg dolgom van még, mert ugye utána itt 16 fős buli lesz.De 15 órára megyek a rendelőbe.

Te hányra jössz dokihoz?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook