Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
3838. szilvi1110 (válaszként erre: 3837. - Szilvi1110)
2010. máj. 29. 11:02
Azért mertem futni menni, mert a hat hetes kontrollon azt mondta Kelemen, hogy bármit lehet csinálni :)))
3837. szilvi1110 (válaszként erre: 3835. - Judu5)
2010. máj. 29. 11:01

Judu: hat hétig kell éjszakára melltartó, nappalra meg, ha meg akarod tartani a formát, akkor általában hordjál azért. Nekem egyébként hiányzik is :) Van egy spagettipántos trikóm, egyszer kétszer volt rajtam, mikor melegebb volt, nem vettem melltartót, és olyan furcsa volt :))) Hiába, az elmúlt jó pár év alatt megszoktam :)

Ja, én most voltam 7 hónapos, és kb három hete nem alszom melltartóban :)))

Sportolás: szerintem bármit csinálhatsz. Én 7 hetesen voltam először futni, annál jobban nem nagyon terheli meg semmi a melleket. A lényeg, a jó sportmelltartó. Nekem triumph Extreme van, ez a legerősebb, tényleg meg se mozdul benne a cici :)))

3836. dragont (válaszként erre: 3835. - Judu5)
2010. máj. 28. 20:24
Szia Judu.Amikor voltam a 8 hetes kontrolon én kérdztem ezeket és azt mondta lehet hason aludni és nem kell melltartó éjszakára ,de nappalra kötelező hordani ,ha nem akrjuk ,hogy megereszkedjen.
3835. Judu5
2010. máj. 28. 20:06

Sziasztok lányok!

Nyilvánosan is gyógyultnak vagyok nyilvánítva. Csütörtökön voltam a Kelemennél. Teljesen begyógyult a 10 cm-es nyilás és a mellbimbóm helye is a körülményekhez képest szép lett. Legközelebb ősszel megyek és akkor megbeszéljük a mellbimbó korrekciót. Annyira klassz! Tuti, hogy még így is újra belevágnék.

Ha minden igaz teszek fel majd képeket, de ez majd a férjem aktivításán múlik.

Azért lenne pár kérdésem, amit elfelejtettem megkérdezni a dokitól. Ugye két hónapja volt a műtétem, szerintetek lehet már hason aludni? Éjszakára kell még melltartót hordani? Igazából attól nem nagyon félek, hogy megereszkedik, mert a formája (B-s), tehát nem igazán tudom, hogy meg tud-e egyáltalán ereszkedni. Aki B-s melleket szeretne az tutira a Kelemenhez menjen, mert formára nagyon szépeket (szerintem körte formájút)csinál. Mondtam is neki...

A sportolást is megengedte, szerintetek kezdésnek jó az eliptikus tréner, mert erre már nem tértünk ki?

Brigi: Nekem 15 évesen nagy csúnya lógós melleim voltak. Állandóan szégyeltem, úgyhogy most én úgy érzem, mintha most élném a fénykoromat. Végre tudok venni dögös, szexi melltartókat. Imádom!!!

Kend: Látom te is túl vagy a krízisen. Én is várom a képeidet!!!!

Virgilius: Neked szépen gyógyult a hegkorrekciód?

3834. szilvi1110 (válaszként erre: 3833. - Szilvi1110)
2010. máj. 28. 10:47

Itt meg tudod nézni, hogy mekkora melltartó kellene neked.

[link]

3833. szilvi1110 (válaszként erre: 3832. - 7c79ff1565)
2010. máj. 28. 10:44

Szia!

A TB akkor támogatja, ha a testsúlyodnak minimum 0,5%-át kell kivenni mellenként. Ez pl. egy 60 kilós nőnél 30-30 deka. Az általános tapasztalat, hogy E kosár fölött már megvan az a mennyiség, hogy meglegyen a tb. De persze ez függ a testalkattól is, na meg ahogy írtad, Te sem vagy biztos a méretedben. Általában akinek ekkora melle van, nem jó méretű melltartót hord, szóval simán lehet, hogy a tiéd is nagyobb. Én pl sokáig azt hittem, hogy E kosaras vagyok, aztán kiderült, hogy G... a legegyszerűbb időpontot kérni konzultációra, az ingyen van, és a doki már biztosra megmondja, hogy melyik kategóriába esel.

2010. máj. 27. 21:04

Sziasztok! Szeretnék kicsit érdeklődni mell kisebbítés terén. Láttam nagyon sok hozzászólás van, képtelen vagyok mind visza olvasni. Sokan írtátok a 90/F-et indoknak, hogy azt már a TB támogatja.

Sajna én is megvagyok áldva egyfajta természeti adottságokkal, mellbőségem 95/C v D azt nem tudom pontosan. TAlán D-s - ezt a kosár méretet nem igazán tudom (a C-s ből attól függ milyen típusú melltartót veszek, néha kilátszik a bimbóudvar:-( )

Milyen feltétellel támogat a TB? Írtatok vmi 30%ot, azt hogy számítsák ki? Mi alapján? Szerintetek az én méretemet is támogatné? a Derekam, nemis inkább a hátam sokat fáj emiatt. Hasra se jó feküdni mert nyom, ha lehajolok, utálom igazgatni, mert a melltartóból kijön:-(

3831. KEND (válaszként erre: 3829. - Nono_85)
2010. máj. 26. 21:25

Lassan készülnek a képek:( A gyerek sosincs itthon a párom későn ér haza, hétvégén meg a bányamúzeumban fényképeztünk nem itthon:))

De ami késik...:)

3830. virgilius (válaszként erre: 3828. - Bátainé)
2010. máj. 25. 23:14
Persze, hogy szorítunk! Jó kezekben leszel, ne izgulj! :)
3829. nono_85 (válaszként erre: 3828. - Bátainé)
2010. máj. 25. 21:13

Ne izgulj, minden rendben lesz:-) Drukkolok a számodra legjobb döntés meghozatalához (bár szerintem ha valaki eljut odáig, hogy időpontot kér, azt többnyire már elég hosszú ideje zavarja, amin változtatni kíván, szóval hajrá!:-))

De Kend várva várt képeit nem látom, pedig kíváncsi lennék!:-)

3828. Bátainé
2010. máj. 25. 21:02
Sziasztok.Ma telefonáltam és jövő hét szerdán 11-re megyek konzultációra Pécsre a Pavlovics dokihoz.Hülye érzés kicsit megnyugodtam hiszen az első lépést megtettem de izgulok és félek is egy kicsit.Szorítsatok értem!
3827. virgilius (válaszként erre: 3825. - Judu5)
2010. máj. 24. 15:18
Ha mostanra hívott be kontrollra, akkor biztos bent van!
3826. brigi740926 (válaszként erre: 3809. - Judu5)
2010. máj. 24. 14:46

Örülök,hogy jól érzed magad.A munka szerintem el vonja majd a figyelmed minden apró dologról,azt nem tudom dolgozik-e ezen a héten mert én hála a jó égnek már semmilyen kontrollra se megyek minden rendben van.

Úgye milyen jó új melltartót venni,szinte olyan mint 15évesen.

3825. Judu5
2010. máj. 24. 07:51

Sziasztok csajok!

Nem tudja valaki, hogy a héten bent van a Kelemen, mert mennem kéne kontrollra, de hiába telcsiztem az reménytelen volt. A mobilján meg nem akarom zavarni.

2010. máj. 23. 23:00
Igen Kassán volt, helyi érzéstelenitéssel, és tervezem a nagyobbitást is. Majd a télen.
3823. virgilius (válaszként erre: 3822. - Dominyka24)
2010. máj. 23. 22:58
Jaaa, értem. Akkor a műtéted is ott volt. :) Szóval ne izgulj a varratszedés miatt, és utána majd mesélj!
3822. Dominyka24 (válaszként erre: 3821. - Virgilius)
2010. máj. 23. 22:56
Nálunk nincs ünnep, szlovákiai, kassai vagyok.
3821. virgilius (válaszként erre: 3820. - Dominyka24)
2010. máj. 23. 22:54
Á dehogy, egyáltalán nem vészes a varratszedés, nekem még csak kellemetlen sem volt. Holnap, vagyis ünnepnapon lesz? Hol volt a műtéted, ki csinálta? Most hirtelen nem emlékszem, írtad-e már korábban. :) Tényleg onnantól tud gyorsabban gyógyulni a seb, hogy kiszedik a varratokat.
3820. Dominyka24 (válaszként erre: 3819. - Virgilius)
2010. máj. 23. 22:52
Jaj, ezt nem tudtam, akkor remélem nem nagy gond. Köszi a válaszokat. A varratszedés egyébként fájdalmas? Picit tartok töle, mert holnap vár rám.De várom is mert ugy olvastam, innentöl már naprol napra szebb a heg.
3819. virgilius (válaszként erre: 3818. - Dominyka24)
2010. máj. 23. 22:46
Csak varratszedés után lehet elkezdeni kenegetni körömvirággal. Nekem pl sokáig volt zsírfolyásom, hetekig, és ez normális volt.
3818. Dominyka24 (válaszként erre: 3816. - Nono_85)
2010. máj. 23. 22:20
Minimális, és nincs szaga sem, csak itt olvastam hogy kenegetitek a sebhelyet ilyen-olyan krémmel, de nekem a dokim nem mondott ilyet, és félek, hogy e miatt lassabban gyogyul, vagy begyuladt. Na majd holnap rákérdezek.
3817. virgilius (válaszként erre: 3815. - Dominyka24)
2010. máj. 23. 21:39
Valószínűleg normális, ha a váladék nem kellemetlen szagú. Ha igen, az gyulladásra utalna.
3816. nono_85 (válaszként erre: 3815. - Dominyka24)
2010. máj. 23. 21:30

Szia!

Én mintha olvastam volna másnál, hogy volt ilyesmi, de holnap a dokid biztos fog rá mondani valamit..

Szerintem elég nehéz így látatlanban megmondani, normális e, csak mert ugye nem mindegy, hogy mennyi és milyen az a váladék.. :-S

2010. máj. 23. 18:11
Sziasztok, 11.-én volt felvarrásom, holnap megyek varratszedésre, pár helyen még mindig váladékozik , normális ez?
3814. Bátainé (válaszként erre: 3813. - Virgilius)
2010. máj. 22. 21:34
Köszönöm a válaszodat.Jövő héten telefonálok.
3813. virgilius (válaszként erre: 3812. - Bátainé)
2010. máj. 22. 17:00
Pécsett Pavlovics doki csinált nagyon szép ciciket itteni fórumozóknak is, ára az állami kórházban 200 ezer ft körül. Igen, időpontot kell kérni konzira. Ne izgulj, a felvarrás nem vészes műtét egyáltalán. :)
3812. Bátainé
2010. máj. 22. 15:30
Sziasztok.Hasonlóképpen az egyik hozzászóláshoz nekem is a cicim formájával van a gondom.Két szülés és egy 15 kg-os fogyás után kicsit lapos.Felvarráson gondolkozom egy ideje de én is parázok.Én Pécsre mennék.Nem tud valaki egy körülbelüli árat mondani mire számíthatok?Mi ennek a menete.Csak telefonáljak először időpontért, Vagy hogy?
3811. mandi1972
2010. máj. 22. 13:18
Sziasztok!Megvolt az 1 hetes kontrol és minden rendben.A tesóm is alakúl,már jobb neki,maradt tej a mirigyekbe és az fertőződött el neki.Akartam képet felrakni de nagy a mérete.Mivel nem vagyok egy számitógépvirtuóz,nem tudom lekicsinyíteni ugyhogy meg kell várnom míg a fiam szán rám egy kis időt.Ma egy kicsit szurkál a jobb mellem de remélem elmúlik.Megyek is lepihenni egy kicsit.Üdv!
3810. pipi9999 (válaszként erre: 3806. - KEND)
2010. máj. 21. 19:51

Helló!

Várnám a képeket!

Én is ha lehet naponta benézek,de semmi mozgás,azért dobd fel a fotókat had gratulálhassunk!!!

3809. Judu5
2010. máj. 21. 16:17

Sziasztok lányok!

Örülök,hogy mindenki jól van. Egyszerűen amióta visszamentem dolgozni kész vagyok. Én is nagyon szépen gyógyulok. A 10 cm a mellem alatt teljesen összeforrt és nagyon szépen. A mellbimbónál még picit váladékozik, de az is teljesen beforrt már. Tényleg nem tudjátok jövőhéten van a Kelemen, mert mennem kéne kontrollra hozzá?

Ja és végre vettem tuti klassz felsőket, és olyan melltartókat, amikről a műtét előtt mégcsak álmodni sem mertem. Szóval minden jó és szép. Én azt mondom merjetek belevágni, mert érdemes. Igaz még az új mellbimbó miatt egy kicsit izgulok, de ahogy gyógyul nem nagyon feltünő, hogy nincs mellbimbó, lehet hogy csak tetoválás lesz.?????...

Berszipad te is nagyon eltüntél. Kend te is jól vagy már teljesen?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook