Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Huha.Annyira borzalmas volt?
Mosz kutakodok a neten es ezt talaltam :
Európai bevezetés alatt áll egy új, kóros hegképződést csökkentő készítmény.
Avotermin (Juvista®), egy szintetikus hatóanyag, amelyet beinjektálva a sebészi bemetszés előtt és után a seb széleibe gyorsítja a sebszélek regenerálódását, azok pontos illeszkedését. Az eredmény: egy simább, halványabb hegvonal, egy egészséges, a környezettől alig megkülönböztethető bőrfelszín létrejötte. Ezzel az eljárással minimalizálható a kialakuló heg mérete, kiemelkedése. A szakmai berkekben jól ismert The Lancet –ben megjelent kettős-vak, placebo kontrollált (I./II. fázisú) vizsgálat is igazolta az új készítmény sebgyógyulásra gyakorolt pozitív hatását stb ...
Na :-)az ember mindig talal valamit amibe tud kapaszkodni :-)
Én pont a műtét előtt nem sokkal láttam egy keloidos gyógyulást, hát, majdnem visszaléptem, de aztán mégse, gondoltam, a kocka el van vetve, és végül is arányaiban kevés az ilyen peches hegesedés. De aki belevág, annak számot kell vetnie vele, hogy vele is megtörténhet.
Kár,hogy nincs lehetöség olyan lépeket megnézni amin a hegek nem a legszebben gyogyultak be.Akkor jobban lehetne gondolkozni,ez még belefer vagy sem,De sajnos mindenhol csak a jol sikerult fotok lathatoak .
Majd tegyél felképet ,milyenek lettek!
Szia !Szerintem ezekkel a méretekkel ,biztosan beleférsz tb.be.Nekem felvarrásom volt ezért nem igen tudok neked infózni ,de ha teszel fel kérdést mi érdekel ,a lányok válaszolni fognak neked rá.
Hű, Andi, nem semmi mennyiségeket vettek ki tőletek! Gyors gyógyulást mindkettőtöknek!!!
Sziasztok.
Nekem is hasonló problémám van. Olvasva a hozzászolásokat. Ha lehetne tb-re Én is bele szeretnék vágni. Hónapok óta sőt évek óta fáj a hátam nyakam. Rheumatológus nem tud velem mit kezdeni. Olvastam a méreteket nekem is 95F-es
. A Szent Imre kórházba szeretnék időpontot kérni.
Szeretném ha megosztanátok velem tapasztalaitokat műtét elöttről és utánról.
Minden tanácsot szívesen fogadok akár itt, akár e-mailban...
Köszönettel Kriszti
Gratulálok és gyors felépülést mindkettőtöknek!
Sziasztok!Túl vagyunk a tesómmal a műtéten!12-én mentünk,mondanom sem kell pont a korházba jött meg a vérzésem amíg vártunk a dokira.Azt hittem hogy jöhetek haza,csak siránkoztam a tesómnak,de utána mondta a G doki hogy így is megcsinálja.Úgy örültem hogy nem is izgultam a műtét miatt,csak csinálja meg!Jól vagyunk mind a ketten,a fájdalom is elviselhető!A tesómnak 1,20-1,20-at vettek ki,nekem a jobb oldaliból 1,30-at a bal oldaliból 1,75-öt.Szép kis formájuk lett!Egész más,olyan hihetetlen.Nem tudok a tükör előtt úgy elmenni hogy ne nézzek bele.Majd teszek fel képeket.Most megyek lefeküdni mert még kótyagos vagyok és fáradt.Sziasztok
ja, voltunk! jó volt találkozni a brigivel! beszélgettünk egy kicsit, de aztán behívtak egy másik nővel együtt, és mire kijöttem neki már mennie kellett a rendelőbe...
én meg ott már nem tudtam megkeresni, mert mennem kellett a keletibe...
de örülök, hogy válthattunk pár szót, nagyon aranyos!
mindenki jól van?
sziasztok! nagy a csend...
Ez lehet az ok, mert engem pl nem fotóztak. (Nekem nem tb-re ment.)
Fazika! Este küldöm! még előbányászom.)
A fotóknak szerintem teljesen egyszerű oka van: mivel tb-támogatott, mindent 66x kell lepapírozni. És valahogy bizonyítani kell, hogy igenis láthatóan nagy volt. De ezt csak én gondolom...
e-mail a cikkel ment.Egyébként a dokik miért fotóznak? Referenncia vagy hogy ők is tudják később, hogy honnan indultak és csak a beteganyagba kell?
Fazika!
Szerintem nagyon jó lett ( a körülményekhez képest). Holnap teszek fel új képet. Én tutira bevállalnám megint, így is, hogy elhalt... 3 hét múlva kell mennem újra dokihoz, megnézi, lefotózza, és kész vagyunk!!! (vagyis a hasamat még le kell tornáznom.)
nekem is átküldenéd a nők lajás cikket? az e-mail címem az itt használt nevem @vipmail.hu
(Judu! Küldd át a címed, küldök dvdT!)
berszipad!
Hogy van az új mellbimbód? Szépen gyógyul? Láttam a képeken, hogy újat csináltak.
Szia!
Ha jól emlékszem, az Aviva petesejt serkentő tornában vagy egy mozdulat-sor, ami "meghozza".
Nézd meg neten, ha nem találod, írj privit e-mail címmel, előkeresem és átküldöm. Garanciát nem vállalok, én nem próbáltam, de egy próbát megér, nem?
Szia! Én egyetlen módszert tudok, ha esetleg szedsz tablettát, egyszerűen szedd egy héttel tovább:-)
Sajna arra nincs tippem, hogy mivel tolhatnád el a mensidet... asszem a citromlé, illetve a nagy adag c vitamin késlelteti, de nem biztos.
Az én műtétemnél Görcsi volt Kelemen párja, nagyon szimip, kedves, ügyes, tehát minden okés vele :)
Sziasztok!Május 12-én lesz a műtétem.Elvileg most 6-7-én kéne megjönni a havimnak de nekem sosem pontos.Lehet hogy hülyén hangzik de nem tudtok valami módszert hogy előcsalogassam?Félek hogy pont műtétre fog megjönni és akkor megint elmaradna,azt nem élném túl!!!Vagy akkor legalább ne jönne csak műtét után.Tiszta zavarodott vagyok!Különben fog vagy már műtött valakit a Görcsi?Vélemény?
Sziasztok!
Én másfél hónap után mentem vissza dolgozni. Hát elég fárasztó.
Kitti: A melót ne kapkod el! Gondolj arra bármi közbejöhet. Főleg ha gyerekekkel foglalkozol. Én az első pár héten alig mertem bemenni az iskolába, mert féltem, hogy a gyerekek megütnek a nagy futkorászásban.BKV-val sem tudtam utazni, igaz nekem sok volt a komplikáció.
Ez a türelmetlenség függvénye lenne nálam ,úgyhogy ebben nem tudok jó tanácsot adni,mert én bevállaltam volna az utazásod körüli időpontot,de én már csak ilyen vagyok ,ha meg van az elhatározás ,akkor rögtön akarom ,legyen bármi.Ésszerű tanácsom az ,hogy a szünetre tervezd ,mert nem fogsz tudni mindjárt vissza menni tanítani ,még akkor sem ,ha nem lesz semmi gondod.Max ,ha pénteken műtenek,akkor tudsz menni ,hétfőn ,de én nem hiszem ,hogy képes lettem volna az első héten bármilyen melót bevállalni.
Fazika: megkaptam, köszi szépen :)))
Kedves tőled, köszönöm. Lehet, hogy akkor, de nagyon gondolkodom a szeptemberben. Mit javasolsz?
Ma reggel küldtem a mailt. Remélem olvasható a cikk akkor is, ha lemented.Szép Napot mindenkinek!!! :-)
Nagyon sajnálom ,hogy nem sikerült kitartást őszig.Őszi szünetben tervezed megcsináltatni?
Hát lányok, nem vállaltam be a műtétet, ezért őszig várnom kell. Remélem akkor majd összejön.:)
Beszkenneltem. Írj priviba egy mail címet és este átröppentem. nem egy szuper a minősége, de olvasható!
További ajánlott fórumok: