Méhszájseb gyógyítása, tapasztalatok? (beszélgetés)
Gondolom nekem is a kórházban fogja megcsinálni, ma a magán rendelésére megyek...ja Veszprémbe. Bár mi Várpalotán lakunk.
A nyári vérezgetés nekem is együttlét utáni napon volt, ezt a mostani pedig szerintem stressz váltotta ki.
De így nem maradhat az tiszta sor.
Jó volt leírni, köszi a segítséget, este remélem okosabb leszek.
Fél 7-re megyek hozzá -nem volt már időpont.
Pecsételően, ill. még annyira sem.
Csak rózsaszín néha kicsit erősebben, van amikor teljesen jó.>A betét nem lesz olyan.
Neked hol csinálták?
Köszönöm, kicsit megnyugtattál. Remélem rám is vmi ilyen viszonylag egyszerű dolog vár.
De azért nagyon parázok. És vérzek egy kicsit...
Köszönöm. Pontosan ilyen írásokra vagyok kíváncsi.
Ambuláns volt a dolog, vagy kellett egyet bent aludni?
Figyelj, legközelebb olvass mielőtt hülyeségeket írsz.
Ha olvastad volna tudnád, ma lett panaszom és ma estére már be is jelentkztem a dokihoz.
Olyanok véleményét és tapasztalatait szeretném megismerni akiket már érintett a téma, arra vagyok kíváncsi, ,hogyan alakult a gyógyulásuk, hogy mire számíthatok.
Erre te leírtad, hogy neked még nem volt.
Nem poénkodom..de ha szerinted ez vicces volt..
De mi lenne ha hoxázás helyett a nőgyógyásszal tárgyalnád meg a bajaidat?
Ha valakinek valami baja van első, hogy elmegy a nődokihoz, bár itt ez nem divat úgy látom..
Sok sikert
Szia!
Megírnád konkrétan, hogy melyik termékkel kezelted magadat? (Ha úgy érzed, hogy reklámnak minősül, akkor priviben.)
Köszi :)
Kikönyörögtem egy időpontot ma este megyek.
Bármi van, legalább lát doki.
Hát remélem, hogy nincs elhanyagolva.
Az első babámat 2002-ben szültem, utána lett a seb.Az akkori dokim -aki külföldre ment, ezért járom most másikhoz - azt mondta, hogy ha akarunk még egy babát addig nem kell megcsinálni.
Azóta 2007-ben megszületett a kicsi, rákszűrésen voltam 2007 májusban és idén augusztusban, a panaszommal együtt.
Ha ma nem sikerül bejutnom a rendelésre, hétfőn megyek, de nagyon izgulok.
Szia!
Nekem 20 évesen mondta először a doki,de nem foglalkozott vele.Aztán megszültem a picit és mondta a magánorvosom,hogy meg kell csinálni,mert csúnya,sőt elég sok gyulladást is okozott a szervezetemben(fájt a repedés,hullott a hajam és még pár apró dolog).Tavaly nekem is lefagyasztotta,de sajn azt mondta,hogy későn lett "elcsípve,így ha már nem akarunk több babát ajánlatos lenne plasztikáztatni:(
Én igazából attól félek,hogy akinek megcsinálták állítólag nehezebben esik teherbe.Nekünk mindkettő(sajna abból egy elhalt) elsőre összejött,így majd még ezt a jövő dönti el,de szerintem is keresd fel az orvost,mert sok más gyulladásnak is lehet a méhszájseb a hátterében.
Nem szeretnélek ijesztegetni,így ne idegesísd magad ezen,mert ha már nagy gond lett volna,akkor mondta volna az orvos,mikor utoljára voltál nála:)))
Nem tudom elérni az asszisztensnőt.
Igazából du. 5 óra után lehet időpontot kérni, de ma akkor már rendelés van.
Mindenesetre próbálkozom. Legközelebb hétfőn van maszekja a dokinak.
Nekem fiatalon volt 5 forintos nagyságú. Vagy ecseteléssel gyógyította volna meg vagy lézeres műtéttel. Nem mentem vissza hozzá mert nagyon nem szimpatikus férfi volt. 3 hónap múlva találtam egy nekem szimpi nőcit na jó nem vittem túlzásba akkor a keresést de addigra magától elmúlt, hál'istennek.
De nekem nem volt semmilyen tűnete szerintem mindenféle képen menj dokihoz nehogy más is legyen belőle.
sziasztok,
a mehszajsebet nem szabad elhanyagolni, mert nagy baj is lehet belole.
nekem is volt,es nem is tudtam rola, meert nem volt tunete, csak szimpla kontroll vizsgara menntem amikor kiderult.
a cicckafark tea az jo, es mas termeszetes alapanyagu gyogynoveny keszitmenyek is.
nekem az aloe vera termekektol elmult 6 honap alatt teljesen.
nem hittem a fulemnek, amikor a doki azt mondta, elmult.
de azota evente megyek kontrollra, es rakszuresre.eppen mostanaban esedekes a vizsga.
nem szabad elhanyagolni, mert a baratnom huszon par evesen vesztette el a mehet,ki kellett neki venni, mert soha nem jart nogyogyaszhoz,es nagy baj lett belole.
szoval, irany a doki.
Szóval szerintek is menjek.
Hát igen, végülis mire várok, csak idegeskedek.
Majd kicsit később kérek időpontot, éppen ma van a doki magánrendelése, remélem beférek még.
Az a gond, hogy időnként vérzik.
Augusztusban votlam dokinál, akkor volt minimális véres váladékom a menstruáció után egy héttel.
Megvizsgált, azt mondta, hogy kontakt vérzés, mert szüléskor y alakban repedt a méhszáj és az próbál helyezkedni.Rákszűrést is csinált és azt mondta, hogy ha nem múlik el a vérzés vagy gyakran lesz meg kell csinálni.
Ma ismét vérzett picit.Ismét mesi után egy héttel. nem tudom elmenjek-e , vagy várjak még.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a bio energiával gyógyitással kapcsolatosan?
- Endometriózis, ciszta gyógyítására alkalmas norvég progeszterontartalmú kenőccsel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata?
- Lézeres méhszájseb műtéttel van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata elektromos hurokkal történő méhszájseb eltávolításával kapcsolatban (LEEPműtét)?
- Gyógyítás az elmével! Várjuk a tapasztalatokat!
- Mik a tapasztalatok a Kahi Healing gyógyításról?