Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Szia! Azt a 2 hetet már féllábon is kibírod a szíved meg még jobban ,hát le a kalappal előtted,hogy ezt 1 évig kibírtad elég fúra gondolkodású orvosok vannak ott ahol laksz,igaz a vírus megjelenésekor nekem is elhalasztották a műtétet Márciustól Júniusig én nem küszködtem sokáig vele szűk 5 hónapot!
Kitartást neked és sok szerencsét,hogy most már semmi akadálya ne legyen a műtétednek!
Boldog Új Évet kívánok!
Bírni fogja. A szíved is és Te is. 😀 És jó az a hasi vágás, alaposan meglegeltethetik a szemüket, mi is helyzet odabent.
A covidról meg annyit, ha belegondolsz, lötyögős szívvel is tünetmentesen túl lettél rajta, egy ki aszott terminátor vagy, remélhetőleg szép számú antitesttel, ami könnyebbé teszi a kórházi tartózkodást. Mert nem kell majd parázni miatta és az eü bürokrácia se tipor rajtad ez ügyben.
Kívánom, hogy legalább akkora boldogsággal ébredj, mint én anno, a fél éves halasztás meg a 235/212- es becsekkolós vérnyomáspara után. Mandzsapúri szarudvarnyi kakit mindenhez! ❤😀
Szia! El sem tudom képzelni, hogy bírtad ki ezt az egy évet. Nálam 2 hónapja durvult be minden, most ott tartok, hogy folyamatosan vérzek Ergam csepp, Dicinone, Exacyl és Norcolut mellett. És borzasztó, hogy a járványra hivatkozva leráznak a nőgyógyászaton.
Drukkolok neked, hogy most már minden simán menjen!
Sziasztok!
Minden kedves csoporttagnak Áldott Békés Boldog Karácsonyt kívánok és jó egészséget!
Üdv: Klarissza
Szia Muffin91!
Köszönöm, hogy olvashatom a naplódat! Drukkolok, hogy minél előbb rendeződjön minden! Szerintem jó döntés volt a lapar. Már csak azért is, mert hamarabb sor kerülhet a műtétre. Kitartást kívánok!
Köszönöm lányok. Igen lehet valasztanom. De ez még friss dolog... Akadt egy kis protekcio, találtak nekem egy magán sebészt, aki elvállalna ingyen, viszont ő nem vág, csak laparozik. Ugye ha a nőgyogyaszatra megyek, akkor meg mindenkeppen vágás lenne/lett volna.
Végül a lapar mellett döntöttem. Es igy, talán még korábban is asztalra kerületek (6 nap van vissza a karanténombol, de ha azt mondja menjek holnap, en siman megyek 😀🤣)
Én a Laparra szavazok! Nekem is úgy vették ki a méhem és petevezetőket!
Kívánom,hogy minél hamarabb túl legyél rajta!
Sziasztok csajok! Hát elkell mondjam, nagyon meghatott es jól esik, hogy ennyien aggódtatok értem. Hihetetlenek vagytok... ❤️
Január eleje 🤞
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?