Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
A kutyák csodák. Anno, mindkét lábadozásomkor végtelen türelemmel totyogta velem a pinceajtó - kapu oda- visszákat a kutyánk, lesve, hogy minden oké- e velem.
Kalap kakit a továbbiakhoz és sok türelmet! 🌻
Sziasztok ismét :)
Penteken megvolt a varratszedés, a szöbettani eredmeny is megérkezett, teljesen jó lett. Bónuszkent mára "megjött" a maszat, amikorra műtet nélkül is vártam volna.
Emellett az időjárás is kicsinált. Úgy gondolom, az alacsony légnyomás miatt fájtak a lábamban az erek. Ithon 6 napig kellett szúrnom magamat, nincsenek trombózisos tüneteim, de azért egy pillanatra elgondolkodtam.
Kutyusommal azóta tegnap találkoztam először, nagyon örült, de érezte, hogy a gazdival van valami, nagyon óvatos volt, pedig máskor körberohanja az udvart, mint a szélvesz.
Jobbulást kívánok mindenkinek, aki még gyógyulgat.
Sziasztok.
Nem ettem kínait mostanában.
Igen, engem műtötték Angliában.
A méhnyakat eltávolitották. A 2 petefészek megvan.Petevezetők eltávolitva.
Úgy tudom 6 hétig normális vérezgetni.
Nah most ilyen halvány rózsaszínes a papír pisi után.
Igen, mondták, hogy pecsételő vérzés előfordulhat. (ismerősömnek volt ilyen műtétje) Nekem
eddig még nem volt, de csak most múltam 6 hetes.
Viszont: most először voltunk nyaralni, ráadásul camper-el a műtét óta. El nem tudom mondani, milyen jó érzés, hogy nem kell 10 percenként pisilnem (nyomta a mióma) és hogy nem kellett rettegnem, mikor önt el a vér, sajnos tavaly minden utazást tönkretett. Szóval nagyon hálás vagyok a sorsnak és a dokimnak, hogy rábeszélt és visszakaptam az életemet. Kitartás mindenkinek, megèri!!!
Odett, ha maradt a méhnyak, akkor a mensid. Petefészkeid megvannak, a ciklusod működik.
Csak egy kérdés: ettél kínai kaját az elmúlt 2- 3 hétben?
Hát ez érdekes! Anno a császárom epis volt, tavaly a nagy hasi műtétem altatásos. Vagy az epidurálisat altatás után intézik el?🤔
Én abban a tudatban voltam, hogy csak altatásban csinálják ezt a nagy műtétet... Akkor most picit okosabb lettem🙃.
Nekem június 27-én volt 1 éve a műtét.
Sziasztok csajok újra.
10 hete mütöttek. Minden oké velem csak ma reggel meglepődtem. Vér jött a punimbol. amikor töröltem papírral akkor volt a papíron egy kis mennyiség. Utána bele néztem a wcbe és ott volt egy eleven piros vér csepp vagy db a vízben. Fájni nem fáj semmim. Nem s*xeltem a napokban h esetleg attól lenne. Ez ki lehet? Normális?
Nekem a házi paradicsomlé segített reggel éhgyomorra.
Pedig azt hittem, hogy kakukázusi kefírre kovászos uborka leve majd jó lesz, de nem.
Nem tudom miért igy volt.Azt gondoltam rosszul èrtem,vissza is kérdeztem a dokinõtöl,hogy nem fogok aludni? 🤔 Műtét után már kivették a kanült.
Szoval 2 naposan haza jōttem most itthon gyogyulok. Sètálok,fekszem,mikor mennyit birok.csak a nagydolog nem megy
Szia!
Lehet valahol lemaradtam...de epidurális érzéstelenítéssel és altatással műtöttek? Miért? Tényleg érdekel!
Jó lustálkodást otthon és gyors felépülést! Sétálj amennyit tudsz!
Ne foglalkozz velük, ez nem egy szülés volt, hanem nagy műtét.
Engem 10-kor vittek a műtőbe, fél 5 körül az osztályra és csak másnap jött a fizikoterápiás nő és próbált felállítani.
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?