Megtermékenyítés donor spermával (beszélgetés)
Sziasztok Röviden megpróbálom… Mi egy boldog meleg pár vagyunk, de kis dolog hiányzik az életünkből. Szeretünk Magyarországon élni, de a rendszert nem nekünk kedvez. Keresünk egy hasonló lányt-lány párt, akikkel megélhetjük a szülővé válást, hogy mindenki jól jár, de legfőképpen a a leendő gyermek (lesz apukájuk és anyuká(juk). Tudom nehéz, de nem lehetetlen megtalálni a megoldást. Amik fontosak: egészség, egészséges gondolkodás, meglévő egzisztencia, nyitottság és persze legalább minimum IQ -EQ. Többit megbeszéljük egy finom tea mellett. Szép napot mindenkinek és kívánom, hogy mindenki találja meg amit keres…
2023ujev@freemail.hu
Sziasztok!
A segítségeteket szeretnénk kérni,párommal sajnos nem lehet közös gyermekünk,otthoni inszeminációra keresnénk sperma donort! Aki szívesen segítene kérem az alábbi e-mail címen jelentkezzen donoka1986@gmail.com
Számunka egy álom válna valóra !!!
Üdv!
Otthoni inszeminációhoz keresek spermadonort, későbbi társszülőség/kapcsolattartás nélkül.
Orvosi lelet: nagylabor vizsgálat, negatív HIV és Hepatitis (lelet nélkül: anyai és apai ágon előforduló betegségek)
Donor, akit keresek: max. 40 éves, sötétbarna szem és hajszín, legalább 170 cm, kreol bőrszín, sportos testalkatú, káros szenvedélyektől mentes.
Jelentkezését várom az alábbi e-mail címre: kismarta0671@gmail.com
Sziasztok!
Sperma donort keresek, társ szülőség kizárva, mert a párommal szeretném fel nevelni, viszont szeretnék majd apasági tesztet csináltatni, a párom személyiével kellene velem meg jelenni amikor le veszik a mintát ... Hogy tudjam bizonyítani, hogy a páromé a baba... Ezért mindenképpen olyan férfi kell, aki valamennyire hasonlít a páromra.
A férfi akit keresek : kb 35-40 éves, kék szemű(akinek a családja többsége szintén kék szemű) , magas kb 180cm, sportos/ vagy vékonyabb testalkat, rövid tüsis haj, hosszúkás arc, kicsit nagyobb orr.Ha diplomás, az előny.
Sajnos nem tudjuk, hogy neki lehet e még gyermeke, neki van egy kislánya, de több éve nem jön össze a baba, nem akar el menni kivizsgáltatni magát, mert neki ez ciki, és mivel neki van már egy lánya, ezért neki annyira nem fontos, hogy legyen még egy. Ha össze jön össze jön, ha nem, akkor nem, ezt mondta. Nekem pcos betegségem van és inzulin rezisztenciám van, pajzsmirigy beteg vagyok, ezért nekem sem annyira egyszerű, de kapok ezekre kezelést.
Én 150cm 40kg vékony, szilikon Cicis, barna hajú, barna szemű, 29 éves vagyok. Budapesten élek.
Lehet donor úgy is, hogy együtt leszünk azokon a napokon, amikor az orvos mondja, vagy lehet úgy, hogy valamibe önkielégítesz, és én rögtön be fecskendezem...
szyszi14@freemail.hu
Sziasztok!
45 éves, több diplomával, rendezett anyagiakkal rendelkező, teljesen egészséges, egyedülálló férfi vagyok. Olyan hölgyet keresek, aki társszülőként lenne hajlandó velem gyermeket vállalni. A gyermek felnevelésében aktívan részt kívánok venni, a gyermek életében az apa szerepét én szeretném betölteni. Elsősorban egyedülálló vagy leszbikus kapcsolatban élő, felelősségteljesen gondolkodó hölgyek jelentkezését várom az alábbi e-mail címre: coparent@freemail.hu
Sziasztok!
Szívesen segítek olyan nőknek akik babára vágynak, csak donor vagyok, társszülőség kizárva.
Írj privátban.
Sziasztok ,
Fiatal pár vagyunk , akiknek egészségügyi okokból sajnos nem lehet közös gyerekük, de nem szeretnénk feladni azt hogy egy család lehessünk .
Az lenne a kérdésem , hogy van e itt olyan fiatalember ,aki segítene rajtunk ,
Természetesen aktus nélkül .
Ha szivesen segítenél írj itt ezen az oldalon privát üzenetet . :)
Köszönöm szépen !
Krisztián
Kedves babaváró 21, a párommal( aki szintén lány) hasonló helyzetben vagyunk, sperma donort keresünk Pestmegye, Budapesten. Nagyon újak vagyunk a témában, nem tudom ha tudnátok javasolni portált blogot vagy hirfető felóletet online, bármi tapasztalat...nagyon hállások lennénk.
Üdv
a,
Sziasztok!
A segítségeteket szeretnénk kérni,párommal sajnos nem lehet közös gyermekünk,otthoni inszeminációra keresnénk sperma donort! Nagyjából mindenkinek írtan itt és senki nem válaszolt :( Ha segítenél kérem az alábbi e-mail címen jelentkezz: orokbebabuka@gmail.com
Egy elkeseredett leendő anyuka...
Számunka egy álom válna valóra !!!
Tisztelt hölgyeim, leendő szülő/szülők,
Személyes tapasztalatból tudom mennyire fontos az ember életében egy gyerek.
Szeretném donorként felajánlani a segítségemet mindazoknak, akik babára vágynak, de ez sajnos biológiai vagy egyéb okokból kifolyólag nem lehetséges.
Én egy 33 éves, többdiplomás, nyelveket beszélő, a szakmámban sikeresnek számító, igazoltan kifogástalan egészségnek örvendő magyar férfi vagyok.
Azt érdemes tudni, hogy már több alkalommal sikeresen segítettem pároknak, van némi tapasztalatom a lebonyolítást illetően.
-A segítségemért nem várok és fogadok el semmilyen fizetséget, azt lelkiismereti okokból vállalom.
-Van lehetőség ismerkedésre, nyitott vagyok bármilyen kérdést megválaszolni.
-Amennyiben az évek során úgy alakulna a helyzet és lenne rá minden oldalról igény, bizonyos keretek között nyitott lennék a gyermekkel történő kapcsolattartásra, elérhető vagyok a későbbiek folyamán is. Ez fontos lehet olyankor ha esetleg baleset történik és sürgősen szükség van pl. vérre.
Amennyiben olyan helyzetben van, hogy érdekelheti az ajánlatom, kérem lépjen velem kapcsolatba és megbeszéljük a részleteket.
Természetesen egy rövid ismerkedést követően tudok küldeni magamról képet, illetve nyitott vagyok a kérdések személyes átbeszélésére is.
Üdvözlettel,
Daniel
Elérhetőségeim:
karatty123456@gmail.com
www.facebook.com/segito.sdonor
Szép napot
Meleg pártként keresünk sperma donort :)
Budapesten
Aki esetleg tudna segíteni írjon
Babavaro21@gmail.com vagy privátba
Sziasztok.
Első körben otthoni inszeminációhoz keresünk férfi sperma donort. Társszülőség kizárva. A férjemmel 4 éve próbálkozunk de ő egészségügyi okokból nem nemzőképes.Amit kérnénk az az hogy legyen friss hiv és heptaitis lelet, természetesen fizetjük.
E-mail cím: tamarabiro93@gmail.com
Köszönjük szépen!
Sziasztok.
Első körben otthoni inszeminációhoz keresünk férfi sperma donort.Társszülőség kizárva.A férjemmel 4 éve próbálkozunk de ő egészségügyi okokból nem nemzőképes.Amit kérnénk az az hogy legyen friss hiv és heptaitis lelet,természetesen fizetjük.
Köszönjük szépen!
Sziasztok!
Otthoni inszeminációhoz szeretnék donort találni értelmes férfi személyében anyagiaktól és testiség mentesen a társszülőség igénye nélkül. Lehetőség szerint Pest megyében. E-mail: szeretnek002@gmail.com
Sziasztok!
Otthoni inszeminációhoz szeretnék donort találni, egy korrekt, értelmes férfi személyében, aki anyagikatól mentesen, egyszerűen segíteni szeretne.
molnarbrigitta001@gmail.com
(Ha esetleg van ötletetek, hol érdemes keresgélni - a saját baráti és ismerősi kör kizárva - azt is szívesen fogadom!)
Köszönöm :)
Sziasztok.Első körben otthoni inszeminációhoz keresek olyan férfit aki anyagiaktól és testiségtől mentes.Társszülőség kizárva.A férjemmel 14 éve vagyunk együtt de ő egészségügyi okokból nem nemzőképes.Amit kérnénk az az hogy legyen friss hiv és heptaitis lelet,természetesen fizetjük.Mi Budapesten élünk.Kérem csak olyanok írjanak akik hajlandóak akár többször adni,(pcos miatt nehezebben jön össze a baba)és ha úgy alakulna akkor kórházi inszeminációban is segítene.
Köszönöm.
Sziasztok! Leszbikus pár vagyunk, akiknél érik a gyerek vállalás.
Regisztráltunk, hogy felmérjük a terepet. A sikerekről, a félre ment tervekről, átverésekről..
Érdekel, mivel kell vigyázni, mik a buktatók..
Ismerünk szivárvány családokat, de ez jelenleg még egy titkos project.
Ami eddig körvonalazódott, hogy NEM akarunk Apát. Egy donort keresünk majd*.
Egy olyan donort, akit kizárólag akkor keresünk fel, ha csak ő tudja megmenteni a gyermek életét.
2Moms
*majd: kb 2 éven belül érkezzen a pici
2moms2021@gmail.com
Sziasztok
33 éves átlagos férfi vagyok és fel szeretnem ajánlani a spermamat.
Részleteket beszéljük meg ha felkeltettem az érdeklődésed.
alomapuka88@gmail.com
Sziasztok!
Társszülőt keresek értelmes, sportos/átlagos felépítésű, egészséges férfi személyében, esetleg pároddal együtt. Testiség kizárva. Én egy 30-as, egészséges, jól szituált leszbikus nő vagyok.
Amennyiben létezel, a részletekről a legyencuki@gmail.com címen beszéljünk.:)
Sziasztok!
Otthoni inszeminációhoz szeretnénk donort találni, egy korrekt, értelmes férfi személyében, aki testiségtől és anyagikatól mentesen, a társszülőség igénye nélkül, egyszerűen segíteni szeretne.
dkereses@gmail.com
(Ha esetleg van ötletetek, hol érdemes keresgélni - a saját baráti és ismerősi köri kizárva -, azt is szívesen fogadjuk!)
Köszi
Egy leszbikus pár
Sziasztok !
Szívesen segítek még olyan hölgynek, aki kisbabát szeretne ( mindegy hogy házas, egyedül álló vagy, leszbikus).Nem pénzért és nem szexért segítek.
Írj ide és minden mást megbeszélünk:
ez1980@freemail.hu
Sziasztok. 30+os házaspár vagyunk. 6 éve próbálkozunk sikertelenül. Miskolc és környékén keresnénk donort otthoni inszeminációra. Anonimként, semmit nem várnánk el. Akár szerződéssel. Egy feltételünk van, hogy a jelentkező vércsoportja 0 rh pozitív legyen.
Ha szeretnél segíteni a spermadonor30@gmail.com rá írj kérlek!
Sziasztok!
Szeretném felajánlani segítségemet hölgyeknek, pároknak akik kisbabát szeretnének.
Kölcsönös szimpátia esetén mesterséges házi inszeminációval, anyagiaktól mentesen. Testi kontaktus kizárva!
Teljesen anonim szeretnék maradni, nem szeretnék társszülő lenni és a nevelésben részt venni.
A kapcsolattartás maximum email váltásig terjedhet.
Egészséges, káros szenvedélyektől mentes, diplomás harmincas férfi vagyok.
sd2101 kukac pm.me
Sziasztok!
Szívesen segítek olyan hölgynek,párnak aki kisbabát szeretne. Anyagiak kizárva erkölcsi alapon. Tanult, egészséges, 40 év körüli férfi vagyok, orvosi leleteim vannak.
További részletek h.imre2020@freemail.hu
Sziasztok!
29 éves , meleg férfi vagyok. 173cm magas, sportos testalkatú.
Szeretném felajánlani a spermámat hölgyeknek.
Kész vagyok apaságoról papíron lemondani, mert ez e gyermek nem az enyém lenne, hanem az adott személyé. Ettől függetlenül nem szeretnék anonym maradni, szívesen követném az életét, de nevelésében nem vennék részt.
Kész vagyok elvégezni a különböző teszteket, ami ehhez szükgések, Nem! saját költségen.
A sperma felajánlást ingyen kínálom.
Nyugodtan írjatok az emailemre, ahol válthatunk képet és több infót magunkról.
plutoairlines01@gmail.com