Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Megtermékenyítés donor spermával fórum

Megtermékenyítés donor spermával (beszélgetős fórum)


1 2
szept. 15. 15:58

Sziasztok ,

Fiatal pár vagyunk , akiknek egészségügyi okokból sajnos nem lehet közös gyerekük, de nem szeretnénk feladni azt hogy egy család lehessünk .


Az lenne a kérdésem , hogy van e itt olyan fiatalember ,aki segítene rajtunk ,

Természetesen aktus nélkül .


Ha szivesen segítenél elérhetőségem :

codeskali0218@gmail.com

59. bali13
júl. 15. 20:55

Sziasztok!


Otthoni inszeminációra keresünk sperma donort.

Férjemmel 10 éve ismerjük és szeretjük egymást, 2 éve próbálkozunk sikertelenül (kiderült, hogy férjemnek kevés a spermiumszáma)

Nagyon reméljük, hogy segítségeddel megoldást találunk a problámánkra és családdá válhatunk.


Akit keresünk: legyen minimum 170cm, barna szemű és hajú.

Amit kérnénk:

- friss HIV és Hepatitis lelet

- Spermiogram (ez lehet régebbi is)

Helyileg Dunántúl és Pest környékéről várjuk a jelentkezőket.

lillaesbalint13@gmail.com

febr. 3. 20:01

Sziasztok!


A segítségeteket szeretnénk kérni,párommal sajnos nem lehet közös gyermekünk,otthoni inszeminációra keresnénk sperma donort! Aki szívesen segítene kérem az alábbi e-mail címen jelentkezzen nagyt4929@gmail.com .


Számunka egy álom válna valóra !!!

Mi nem firtatjuk neved
2019. okt. 31. 21:54
Szeretném a segítségem felajánlani
2019. szept. 16. 16:54

Sziasztok.

Spermadonort keresnénk Somogy megye vagy környékéről. Részleteket megbeszeljük privátba.

2019. szept. 9. 10:22

Sziasztok !


Szívesen segítek olyan hölgynek, aki kisbabát szeretne ( mindegy hogy házas, egyedül álló vagy, leszbikus).Nem pénzért és nem szexért segítek.Mindegy hogy, korházi vagy, házi inszemináció szeretnél vagy, bármi mást, én szeretnék teljesen anonim maradni. Természetesen a minimális kapcsolattartás elől nem zárkózom el.Írj ide és minden mást megbeszélünk. ez1980@freemail.hu

2019. aug. 2. 08:44

Tisztelt leendő szülő/szülők,


Szeretném felajánlani a segítségemet mindazoknak, akik babára vágynak, de ez sajnos biológiai vagy egyéb okokból kifolyólag nem lehetséges.

Én egy 31 éves, többdiplomás, nyelveket beszélő, a szakmámban sikeresnek számító, igazoltan kifogástalan egészségnek örvendő magyar férfi vagyok.


Miért érdemes a segítségemet választani a spermabankok ellenében?

-Nem várok el ...semmilyen fizetséget, tehát a nehezebb anyagi körülmények között élőknek is elérhető.

-Van lehetőség ismerkedésre, nyitott vagyok bármilyen kérdést megválaszolni.

-Később semmilyen formában nem keresem a kapcsolatfelvételt, hiszen nem szeretném a család életét megbolygatni.

-Elérhető vagyok a későbbiek folyamán is. Ez fontos lehet olyankor ha esetleg baleset történik és sürgősen szükség van pl. vérre.

-Amennyiben az évek során úgy alakulna a helyzet hogy a gyermek szeretné megismerni a biológiai apját, erre feltételekkel, de van lehetőség.


Amennyiben olyan helyzetben van, hogy érdekelheti az ajánlatom, kérem lépjen velem kapcsolatba és megbeszéljük a részleteket. Miután ismerősnek jelölt facebookon, láthat rólam képeket, tehát nem árulok zsákbamacskát.

Elérhetőségeim:

spermadonor88@gmail.com

[link]

2019. júl. 29. 20:18

Tisztelt Urak!


nagyon régóta szeretnének gyermeket. Nagyon boldogok lennénk, ha végre sikerülne ez a csodálatos dolog. Ha esetleg egy Úr úgy gondolná, hogy szívesen segítene (< 35 év), vegye fel velük a kapcsolatot ezen az e-mail címen: spermadonortkeresek111@freemail.hu


- anonymitását nem veszélyezteti

- csak segítség kérése, mert oly régóta nem jön össze


Kérem írjanak magukról egy pár sort, Köszönettel 🙂

2019. júl. 29. 20:05

Kedves Ismeretlen Segítő!


Érdeklődnék aktuális lehet-e még segítség nyújtásod?

Párommal már 5 éve próbálok teherbe esni, sikertelenül. Teljes elcsüggedés és elkeseredésemben mikor elolvastam leveled ... szeretném ha valóra válna álmunk :)

Szeretnék érdeklődni kérhetnék-e esetleg fényképet (akár kisgyermek kor-ból), illetve esetlegesen pár adatotot (magasság, súly) semmi egyéb.

Köszönettel várva válaszát:


édesanyává szeretné váló Hölgy (spermadonortkeresek111@freemail.hu)

2019. máj. 28. 11:13

Sziasztok

Segíteni szeretnék, Hölgyeken, Párokon, akiknek nem lehet bármely okból gyermekük. Nekem 3 csodálatos gyermekem van, így tudom mennyi szépet él meg velük az ember. Akár szex mentesen is adom "magam", nem ez a lényeg, csak az, hogy valóra válhasson álmotok, vágyatok.

Ápolt, intelligens, tanult, diszkrét, komoly gondolkodású férfi vagyok.

50. cascadis (válaszként erre: 45. - Nicole93)
2019. máj. 24. 01:08

Sziasztok!


Nicole93-hoz hasonló cipőben járunk a párommal, 14 éve vagyunk együtt a párommal, és 4 éve házasodtunk össze (ami ugyebár itthon fabatkát sem ér). Babát szeretnénk, de a klinikán le kellene tagadnunk, hogy házasok/együtt vagyunk, és szingliként kellene odamennem, hogy egyáltalán szóba álljanak velem. És amint olvasgattam, a konvencionális kapcsolatban élőknek semmivel sem megy gördülékenyebben a dolog... Nekem elvileg semmi bajom, vagyis nem jelentene problémát teherbe esni, "csak" egy donor kellene hozzá. Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy egynemű pár tagjaként hogyan fogjon hozzá az ember idehaza a gyermekvállaláshoz?

49. berapu
2019. máj. 19. 17:20

Sziasztok!


Én viszonylag nem rég vagyok sikeres donor. Tavalyi évben egyik női ismerősöm felkért, hogy nem-e vállalnám be ezt a magas tisztet. Hosszas gondolkodás és sok beszélgetés után belementem. Általa sikerült átélnem milyen is ha egy pár sikertelenül próbálkozik a családalapítással.

Azok után, hogy tudtam rajtuk segíteni úgy döntöttem másokon is szeretnék, ezért bárkinek felajánlom a segítségem, hogy örömet hozzak az életükbe.


Magamról annyit, hogy 25 éves vagyok, legmagasabb végzettségem gépészmérnök. Bácskiskun megye és vonzáskörzetében vagyok a legagilisebb, de a távolság nem akadály. 178cm magas, barna szem, barna haj, testsúlyom 80kg, alkatom sportos.

Igény szerint orvosi igazolások és kivizsgálások is megoldhatók.

A kapcsolatot az alábbi emailcímen tudjátok felvenni velem: detrevagyok@gmail.com

2019. ápr. 29. 14:00

Sziasztok!

Szívesen segítek olyan hölgyeknek, akik kisbabára vágynak.Nem pénzért és nem szexért segítek.Mindegy hogy korházi, vagy házi inszemináció szeretnél, vagy bármi mást, én szeretnék teljesen anonim maradni.


Írj ide és minden mást megbeszélünk. ez1980@freemail.hu

Unatkozol? Gyere játszani!
47. Barba76 (válaszként erre: 46. - 33f409db85)
2019. ápr. 28. 14:13
Szia, segítségre lenne szükségem, szeretném felvenni veled a kapcsolatot. Írnál esetleg egy mailcímet, vagy nekem egy levelet a speadom@gmail.com címre? Köszönöm!
2019. ápr. 17. 20:30

Sziasztok!

A spermadonorsággal egész véletlen ismerkedtem meg, mikor is egy ismerősöm aki váratlan mód felhozta, hogy vállalnám-e ezt a tisztet. Nekik sajnos a párjával nyilvánvaló okok miatt nem sikerült, de hosszas gondolkodás után belementem így azóta ők is boldog család.

2019. márc. 27. 18:35

Sziasztok!Spermadonort keresünk, 4 éve együtt élő leszbikus párként (szóval aktus nélkül érdekelne minket a dolog) :) Nagyon örülnénk neki ha valaki hajlandó lenne segíteni.. Lehetőleg Győr megyében, de a környező megyék illetve BP sem probléma. Természetesen a donor felé nem állítanánk semmilyen követelményt a gyerekneveléshez :)


Ha valakinek ez megfelel írjon nyugodtan, ha lehet fényképpel!

rnikolett93@gmail.com

2018. jún. 8. 21:15

Hi/Sziasztok én Geri vagyok és mostanában (idén) jött rám, hogy segítsek egy olyan párnak akinek nem lehet valamilyen oknál fogva saját gyermekük. Elképzelni tudom milyen érzés, mivel a munkahelyemen a főnökasszonyom is ebben a cipőben járt, és a munkahelyen ez állandó téma volt a konyhában, hogy most akkor a spermabankban sikerült e végre az úgymond küldetés vagy nem.

A lényeg az hogy nagyon sajnáltam szegényt. Természetesen 2 millió forint elköltése után sikerült neki.


Ajánlotta nekem a spermadonor küldetést, kapcsolódva azért mert komolynak és segítőkésznek talált. Természetesen regisztráltattam magam spermakivizsgálásra amit egyből elvégeznek.

A eredményt a HC intézet végezte el. A Spermium majdnem kiemelkedő minőségű.

Mindent végigkérdeztek tőlem, még a hobbimat is. A váróban persze csak én tartózkodtam.

Nagyon rossz híre van a posztszovjet országokban az efféle eljárásokról. De még GB-ben is előfordult hogy az orvos saját ondóijaival termékenyített meg 600 nőt. Mivel Anonim a folyamat.

Személy szerint jobban preferálnám ha a donor kiléte egyértelműen világos és titokban nyomon követhető az élete, bármikor elérhető, de a gyerek számára örökre titkos.

Az efféle intézmények abból élnek hogy pénzösszeg fejében becsalogatják a donort. Kihasználják majd nem fizetve elküldik. A cég pedig több százezer forintért beülteti a mintákat. Ez ómega profit számukra. Rengeteg mindent lehetne írni még de jobb ha inkább magamról írnék.


1989.10.17: Születés

11.17: Névnap

Súlyom: 57 kg, Vékony

Magasságom: 178 cm

Szemszín: Kék

Hajszín/borostaszín: Gesztenyebarna

Etnikum: Kaukázusi

Szexualitás: Aszexuális

Vallás: Református de minden hívő

Munkám: Pincér, Pc Grafikus

Balkezes, egészséges, aszexuális, nem iszom

nem dohányzom. Édesszájú vagyok, természetvédő.

Törésem nem volt, műtétem nem volt, súlyosabb megbetegedésem nem volt.

Ha érdeklem akkor bátran fel lehet keresni. gerinstyle@yahoo.com e-mailen.

43. 1esely
2018. jún. 4. 14:04

Tisztelt Urak!

Egy nagyon kedves Barátnőm és párja (egy szintén csodás Hölgy)szeretnének gyermeket.Nagyon boldogok lennének, ha végre sikerülne ez a csodálatos dolog és anyák lehetnének. Ha esetleg egy Úr úgy gondolná, hogy szívesen segítene, vegye fel velük a kapcsolatot ezen az e-mail címen: 1esely@freemail.hu

Kérem írjanak magukról egy pár sort, Köszönettel 🙂

Aki pocskondiázó üzenetet kezdene el írni, ne tegye, ők úgy sem olvassák el, ezért vállaltam el én ! 🙂 Szép Napot

42. 0b040e7867 (válaszként erre: 41. - Stella83)
2016. dec. 8. 13:57
Persze. Ha párban vagy,Szlovakiai klinikakra keress rá, ha egyedülálló, dániaira.
2016. dec. 8. 12:51
Tudtok nekem abba segíteni hogy külföldön végeznek e donoros inszeminációt?
40. Adnilem85 (válaszként erre: 39. - Pirosch)
2016. nov. 2. 18:27
Szia. Azt mondták telefonon,hogy amugy is kevés volt sajnos és a tb-s elfogyott. Lehetséges hogy nem is lesz,csak téritéses lombik esetében. :(
39. Pirosch (válaszként erre: 37. - Adnilem85)
2016. okt. 23. 20:07
Szia, hogyhogy tb-sre nincs donor? Én most parkolópályán vagyok munkahelyi varakozas miatt, de utáta szinte rögtön kezdenék... ha lehet
38. Pirosch (válaszként erre: 35. - Born2be)
2016. okt. 23. 20:05

Kedves Born2be,

köszönjük nagylelkűséged, de inkább légy hivatalos donor , azaz csapoltasd meg magad a Kaáliban.mert ott megnézik, hogy milyen anyagod van.

egyébként feleségül kéne venned a hölgyeket, hogy teherbe ejthess minket 😊

Szafi csökkentett szénhidráttartalmú tészták
2016. okt. 20. 14:36
Sziasztok! Mi a Káliban probálkoztunk. TB által finanszirozott lombikra nincs,és valoszinüleg nem is lesz donor. Ha fizetösre mennénk,akkor lenne természetesen,csakhogy az -nekünk legalábbis- megfizethetetlen. Maga a beültetés 450 ezer,plusz a további költségek. Mindennel együtt majdnem 1 millára jön ki... Az nem fér a fejembe,hogy ha nincs ennyi pénzem-ezzel sztem vagyunk igy páran- akkor nem lehet gyerekem???
2016. szept. 26. 07:56

Jézusmárja, azt olvastam, hogy "Méregtelenítés donor spermával"


Bár már nem lepődök meg semmin, ezen azért kikerekedett a szemem :)

2016. szept. 26. 07:53

Tisztlet Mindenki


Spermadonornak, biológiai apának jelentkeznék.


-36 éves, 183 cm magas, 91 kg, barna haj és barna szem.


-káros szenvedélyektöl mentes, és mentes korábban is

(kivéve gimis-főiskolás görbe hétvégéket)


-szellemi képességek rendben (családban mindenki felsőfokú végzettséggel rendelkezik, kivéve édesanyámat)


-fizikai képességek szintén rendben (rendszeresen spotolok, de olimpikon nem volt a családban)


-családomban örökletes betegségröl nem tudok, sem más örökletes testi deformációról


-a dolog jogi oldalából nem szándékozom kérdést csinálni


-normális emberi értékekkel rendelkezem, nem egy interneten szókaratézó-és-eltünő férfi vagyok


everlasting2born@gmail.com

2016. aug. 15. 21:11
Rendben, köszi a választ :)
33. Pirosch (válaszként erre: 32. - Zora123)
2016. aug. 14. 20:50
Szia, kérdezd a dokit, mert ahány donorspermára váró párt, egyedülállót kérdezel,annyiféle info van a dokiktól. A várólista tb támogatottan elég hosszú azt mondják. A fizetős 450 ezer. :-)
2016. aug. 14. 19:24
Sziasztok! Van esetleg valakinek friss információja? Lehet, hogy nekünk is szükségünk lesz spermadonorra, az orvosunk említette, mint lehetőséget, és most kezdtem el utánaolvasni, de friss híreket nem találok.
31. hajni2014 (válaszként erre: 30. - Golgotaszeged)
2016. márc. 11. 22:26
Szia, állítólag most várnak Kaali professzorra mert külföldön van addig összegyűjtik az embereket kinek kell donor aztán( nyár elején kb) tajekoztatnak a továbbiakrol...de jó ideig lesz még szerintem várakozás mert kevés a donor és sokan vagyunk...
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook