Megszűnt a Sláger Rádió és a Danubius (beszélgetés)
Basszus :(((. akkor már tényleg nem marad más, mint a tisztahangok rádió. de az is csak neten szól.
régen a café-t hallgattam reggel, a forintos perceket, de miután a feyér zoli meghalt, már az sem volt a régi.
Sziasztok!
Én is ma hallottam, hogy a leköszönő elnök azt mondta az MR1 Kossuth Rádiónak, hogy az ügyészségen van a dolog, és minden határozatot vissza lehet vonni.Bár erre még nem precedens, de nem tartja kizártnak. Egy újabb reménysugár a hihetetlen űrben...Nélkülük...Egyébként délelőttönként inkább a fent említett adót hallgatom, mint a két új valamelyikét. Nagyon hiányoznak!
Én annyit hallottam, hogy az ORTT leköszönő elnöke (Majtényi) tesz még lépéseket. Nem hiszem, hogy sikerrel jár...
A Slágernek szerintem úgy is annyi sajnos. Tényleg nem olyan a neten, mint a rásióban...
Én is remélem, hogy visszajön a Bumeráng, hogy nem szállt olyan messzire.
Szép napot!
Így van.
Örülök hogy egyetértünk.
Mindamellett Bocsiék most megpróbálnak mindent, hogy a Bumeráng azért Bumeráng hogy visszajöjjön.
És miattunk, értünk, a hallgatókért teszik.
Azért a szakadó esőben jelenlevő tömeg, a Szimpátiakoncerten, a sok levél email és üzenet, amit elég gyakran felolvasni sem volt könnyű nekik, úgy gondolom önmagáért beszél.
Akinek meg nem tetszik, az hallgassa a neot Zolikával.
Én is nagyon remélem.
De a neo eléggé gáz.
Viszont tegnap óta a class-al próbálkozom, mint már irtam töbször, a zene az tök jó, csakhát ugye azok a bizonyos hangok nagyon hiányoznak. Mindattól függetlenül a sláger és a bumeráng hangulatát nem pótólhatja semmi. Legalábbis az én érzelmeim szerint.
Viszont:
Valahol olvastam, vagy ezen a fórumon, vagy a vélemények a két uj rádió cimű fórumon, hogy Balázsékat valaki nagyon szidta, hogy egyik nap sirattaták magukat, másnap meg átállnak az uj rádióhoz. Ezt azért megvétóznám. Én szeretem Balázs tv-műsorait, és gondolom sokan vagyunk ezzel. Azért ne felejtsük el, hogy nincs egy éve, hogy a Danubiusba kerültek, Bocsiék pedig hány éve is Bumerángoznak???? Azért ugy érzem, van egy hangyányi különbség.
Én úgy gondolom, nem kell szidni egyiküket sem, és tartsuk már tiszteletben egymás véleményét, mert láttam egykét durvább hozzászolást is, de már nem tudom hol, mert ebben a témában sokféle oldalon jártam már.
Slágeresek! Bizzunk, hogy a BUMERÁNG azért BUMERÁNG, hogy visszajöjjön.
A hugom csípte el a TV2-n a Bocsiékkal 1 beszélgetés végét. Több rádióval is tárgyalnak. Fontosnak tartják, hogy olyan helyre menjenek, ahol a rádió is jó, de tárgyalnak a Neo-val is.
Ez volt az utolsó pár mondat lényege, amit hallott. Remélem hamarosan hallhatom őket.
Nekem is ez a véleményem. Iszonyúan hiányoznak. Múlt héten próbáltam a juventust hallgatni, de nálunk recseg, és nagyon távol van a slágertől.
Tegnap meghallottam, hogy Balázsék jönnek vissza, megpróbálkoztam a class-rádióval. Hát ez sem Slágerrádió. Belehallgattam az internetes slágerbe, de csak zene van, ez így nagyon kevés. Ujra meghallgattam a 18-i búcsúzkodást, de kár volt. Potyogtak a könnyeim. Jelen pillanatban akkora üresedés van bennem, hogy iszonyat. Nahát!!!! 19-én reggel kiváncsiságból belehallgattam a neo-ba. Kit hallok? A Ganzta Zolit. Förtelem. Az egész neo ugy ahogy van, sehol nincs, nemhogy a slágerhez, de még az uj class-hoz sem.
Nem tudom, de most hogy a sláger tulajdonosa kivonult az országból, szerintetek minden elveszett??? Azóta egy betű, egy hang nem jelenik meg sehol, hogy mi lesz. Tud valaki valamit?
Üdv mindenkinek:
Én sem találom a helyem. :(
Sokan mondják, hogy a Class FM jó, széles a skála, jönnek a danubius-os ok is hamarosan, de én a Slágert szerettem, úgy, ahogy volt. Nem tetszik egyik adó sem. Már odáig jutottam, hogy a Bécsi rádiót hallgatom. Ott még mindig jobb a zene. :(
Egyszerűen nincs mit hallgatni.Mindenhol moslék zene szól. És én még azt hittem, hogy "csak" a Bumerángot szerettem! Dehogy! Az egész Sláger, Danubius szuper volt ezekhez a szörnyűségekhez képest. A Juventus se ér 3 Forintot se.
Hiányoznak. Jobban mint gondoltam. :-(((
Szia!
Nem vagyok hülye:):):),én arra reagáltam,hogy igaza volt Bocsinak a november 18-án este mondottakkal!!!!!!!!!:-);):D
Puszi!;);)
:((( A párom is mondta, de nem akartam elhinni neki:( Azt hittem, bosszantani akar, hogy annyira odavagyok, hogy nincs Sláger:(
Köszi.
figyeld a számat, megpróbálom, lassan, artikuláltan :))))) - n.e.m e.z. v.o.l.t. a. k.é.r.d.é.s!!!!! ;)
ténymegállapítottam: de, igen, Bocsi szokott rondán beszélni.
Balázs nem hinném, mert tele a város a Class FM-es plakátjaival.
Azon is elcsodálkoznék, ha a Bocsiék odamennének. De ahogy nagymamám mondta vala: láttunk már éjjeli őrt nappal meghalni :o)).
Végleg vége... Sajnálom:(
Nagyon nehéz a neten hallgatni őket, mert kb fél percenként megszakad és műsorvezetők sincsenek csak zene, meg a szignó. Sajnos sejtettem, hogy ez lesz. Marad a Juventus... Azt is szoktam hallgatni, bár éppen most nagyon unalmas műsor megy. :( Majd filmezek. Az új adókat egyáltalán nem vagyok hajlandó hallgatni. Ja és én is így járok majd valószínűleg megszünök a munkahelyemen januártól... Nagyon nem megy a bolt és a főnök azt mondta hogy nem akar bezárni, csak nekem nem kell majd jönnöm. Még nem biztos, de esélyes...
Így jártam
A korábbi hírek, mind csak találgatások voltak. Mindenkivel, akivel leültek tárgyalni összeboronálták a rádiót.
De tegnap az amerikai tulaj kivonult a tárgyalásról, pedig szerda óta aláírás közeli állapotban voltak már.
Ha hinni lehet a híreknek, akkor sokallotta a díjat, amit kértek. Nem lesz sláger rádió sugárzás. Csak a neten lesznek, de zenei rádióként, Bumeráng és műsorvezetők nélkül.
Tegnap hajnal 2-ig olvastam a különböző beszámolókat, nem akartam elhinni.
Nagyon sajnálom, és remélem, hogy a per, a nemzetközi viszhang még visszahozza őket.
A Boros-Bochkor-Voga csapat akárhova megy, hallgatni fogom őket, de a többi rádió zenei kínálat nem jön be nekem. Tehát a napközbeni rádiózásomnak lőttek.
Köszönöm a Slágerben dolgozóknak ez elmúlt 12 évet. Jó volt velük.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?