Megszűnt a Sláger Rádió és a Danubius (beszélgetés)
Hát, mondassz valamit.
Én nagyon szeretem Balázst, és nem tudom milyen volt a pirítós, mert én slágeres vagyok, de a mostani class-fm-es reggeli Balázs-Rákóczi-Vadon, nekem a Bumeráng majmolásának tűnik. Elnézést kérek a rajongóktól, de én így érzem, viszont jobb híán ezt hallgatom, mert számomra ez a legtűrhetőbb adó, és műsor még az időnkénti hülye szövegű dalok ellenére is.
Remélem jól vannak.
Csak ne halljam az idétlen röhögésüket, amitől feláll a szőr a hátamon.
Neten ennyi jelent meg:
"Bochkorék megállapodtak a Neo Radióval
| 2009.12.12. 10:25 - bry
Január elsejétől a NEO FM-men ébreszti a hallgatókat Boros Lajos és Bochkor Gábor, miután megállapodtak az adóval - tudta meg a Napi Ász. A lap szerint a hivatalos bejelentés még várat magára, mert a szerződés még előkészítés alatt van. A NEO FM vezérigazgatója azt nyilatkozta: előrehaladottak a tárgyalások, így jövő héten már sor kerülhet a bejelentésre. Az is elképzelhető, hogy a reggeli műsor nem Bumeráng néven megy tovább, ha a korábbi munkaadó nem mond le a névhasználatról. Bochkor Gábor a lapnak elmondta: a CLASS FM kivételével az összes nagyobb adó megkereste őket ajánlattal. (FH)"
Az is valami.
De akkor a Bumeráng után kikapcs, mert a neo felettébb sz..r.
REMÉNY:
Ma láttam valamelyik napilap címlapján, hogy Bochkorék megegyeztek a Neo-val. Ha nem kacsa a hír, akkor, mivel Döglényzoliéknak dec 31-ig van ideiglenes szerződése, gondolom január 2.-án indul a Bumeráng!!!!!!!!!(vagy bármi is legyen a neve)
tényleg változatos a zenei kínálat, én is meglepődtem.
bár én továbbra is petőfit hallgatok.
:)
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?