Megszűnt a Sláger Rádió és a Danubius (beszélgetés)
Nagyon hiányoznak Nekem!Az egész SLÁGERes stáb!!!!!!:(:(
Szép volt ez a12 év velük!!!!!
Bárki mondta, igaza volt!
De lehet, hogy nagyobb röppályára is el lehetett volna küldeni azt a valakit/valakiket.
Sláger, Bumeráng! visszavárunk!!!!
Ha rádiózni nem lehet, akkor tv-ben?
Jobban elférne, mint a jósda-tv, nem?
Sajtóközlemény
A Sláger Rádió amerikai tulajdonosa, az Emmis Corporation, a mai napon nehéz döntést hozott: jelenleg nem kívánja folytatni az analóg műsorszolgáltatást Magyarországon. "Nagyon fájdalmas döntés ez számomra is. Borzasztóan sajnálom, és nem csak az Emmis és a Sláger Rádió dolgozói miatt, hanem amiatt is, hogy Magyarország egy olyan állam, ahol ilyen helyzet kialakulhat" - mondta Jeff Smulyan, az Emmis tulajdonosa és CEO-ja.
A Sláger Rádió engedélye november 18-án lejárt. A rádió vezetői még az utolsó napon is reménykedtek abban, hogy tovább építhetik a legerősebb rádiós márkát.
"Annyira sok hallgató állt mellénk, mindenki minket szeretett volna hallgatni. Ezért is tartottuk kötelességünknek, hogy ha eleinte nem is országos frekvencián, de szóljunk valahol. Az elmúlt napokban napi 150.000 ember hallgatott minket csak az interneten. Megható leveleket kaptunk, és sokan ajánlották segítségüket ügyfeleink közül is. Ez úton köszönöm nekik is!"- mondta Heal Edina a rádió vezérigazgatója.
Én most este letöltöttem a reggeli Bumeráng műsort.
Hallgatom.:))
Sajna nem tudok rá reagálni.
Na, mindegy, a hangulat a régi, csak kevesebbet telefonálnak be.
Jó, persze, én sem hallgattam minden percét a műsoruknak, megesküdni term. nem esküdnék meg rá, hogy nem beszéltek/nek csúnyán.
Meg, szeretem is őket, biztosan elfogult is vagyok velük...
És állatira hiányoznak.
állítólag tavaly decemberig reggeli műsort vezetett a Danubiuson.. én valami ilyesmit hallottam.. miután távozott, akkor jöttek Balázsék.
Egyébként valahol azt olvastam tegnap, hogy mindkét reggeli műsor egyelőre ideiglenes műsorvezetőkkel megy, Ganxstáéknak pl. december végéig szól a szerződésük.
Remélhetőleg utána vagy Bochkorék, vagy Balázsék következnek a sorban..;)
Amit megadtam kedves Viki ott próbálj nekik irni levelet, vagy az interneten küldesz üzenetet nekik
eddig a hallgatók nagyon megvoltak és meg vannak elégedve velük eddig még senki nem panaszkodott rájuk. Mégegyszer minden jót neked üdv. és sok
szerencsét.
Kedves Viktória!
A SZTÁR FM rádiót Budapesten azt tudom a 10,21 lehet fogni, de esetleg segitségképpen van számitógéped azon megkeresed a keresőben a www.Sztár
FM.hu oldalt és talán odairhatsz neki, ha vidéki
városban laksz melyik frekvencián hallgatható. Igen,
az előző az országos volt és bemondták ki melyiken
élvezheti az adást. Amelyikre én átálltam abban van
a B.Tóth László, a Dévényi Tibor, reggel Dr.Boross
György szolgáltatja 6 órától a 60-s,70-s és 80-s
slágereket. A ciműk: 1134 Bpest. Róbert Károly
krt.82-84. Fent emlitett műsorvezetők sokkal komolyabbak, mint a Boros-Bochkor páros.
Sziasztok és szép napot mindenkinek.
Az a bajom, hogy nincs tejszín ebben a nyomorult irodában és nem tudok kávét inni :o))
:D - ez akart lenni :P
Nem egymásnak kell esni hanem össze kell tartani !!
Mind a 2 rádió nagyon kó volt én momemtál Danubius párti vagyok ! de a Sláger is jó volt sokat segitettek az embereken PL:Sláger Angyal
NAGYON HIÁNYZIK A DANUBIUS CSAPATA FŐLEG A PÍRÍTÓS! De szerintem hallani fogjuk még öket !!
DANUBIUS FOEREVER !!!
Igazán nem kötekedni akarok, de most néztem meg felvételről a Fábry műsorát.
Kicsit szelektív a figyelmed, gondolom ezért maradhatott ki Vadon Jani egyik mondata:
"Ne *asszunk már ki vele, mással *asszunk ki".
Érdekes, hogy mindenki csak azt hallja meg, amit akar.
Fábryt ismerem. Személyesen is. Ő alapvetően csúnyán beszél....
Amit hallottam tegnap azt írtam be idézőjelbe, szerintem neten is megvana műsor, csak nincs kedvem előkeresni, melyik részre is gondolok.
Ezért nem is tudod, hogy a Fábrynak ilyen a stílusa. A műsornak. Sztem a fiúk csak alkalmazkodtak hozzá.
Nem szoktak a Bumerángban így beszélni...
Nem kövezünk meg érte.
Én nagyon szeretem őket. Nekem meg az tünt fel, hogy a Slágeres fiúk korrektek voltak a Danubius-osokkal. Ők viszont simán poénkodtak a kárukra. Na, én meg őrájuk nem voltam soha kiváncsi.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?