Megszűnt a Sláger Rádió és a Danubius (beszélgetés)
A fél Danubius a Class FM-en
Alig néhány perccel azután, hogy a Danubius műsorvezetői búcsút intettek rajongóiknak a Class FM honlapján már több ismerős név is felbukkant.
Kevéssel éjfél előtt elbúcsúzott hallgatóitól a két eddigi országos kereskedelmi rádió, a Sláger és a Danubius, pár másodperccel éjfél után pedig az általuk addig használt frekvenciákat elnyerő NeoFM és Class FM kezdett műsort sugározni.
A magyar ismét menő
A Himnusz és a beköszöntő után LGT-vel indított a következő hét évre a Sláger frekvenciáját elnyert NeoFM: ők a "Neked írom a dalt"-tal debütáltak, majd jött Robbie Williams és a Black Eyed Peas. Hegyi György a Neo-főszerkesztője korábban már többször elmondta, hogy a náluk nem gépek, hanem emberek
válogatnak majd egy több mint nyolcezer darabos adatbázisból.
A Class felszippantotta a Danubiust
Szignállal, majd egy 1930-as sikerrel - Szedő Miklós 1930-as, "Halló, halló itt rádió" című slágerével - kezdte meg koncessziós időszakát a Class FM, majd odacsapott egy kultikusnak számító Tankcsapda örökzölddel, a Mennyország Turisttal.
A csatorna egyébként csütörtökön hat órakor a korábban a Danubius rádiónál dolgozó Szani Roland és Argyelán Krisztina vezetésével megkezdi reggeli műsorát. És már az sem titok, hogy Sebestény Balázs, Abaházi Csaba, Garami Gábor, Jáksó László, Vágó Piros is a Class FM csapatát erősíti.
Gombos Edina reggel 6-kor kezd, de holnap reggel BEST of BUMERÁNG válogatás lesz.
Neten követhető.
12éve a SLÁGER RÁDIÓ volt az életem része!!Ezekben a percekben elhallgatott.Reméljük,csak egy kis időre.Én nem esek bele a "Bp és 60km körzetbe".
Tudom,már semmi sem lesz a régi.Maradnak a szép emlékek,és a nyereménytárgyak,amit az évek során gyűjtögettem.:(:(
"Valami véget ért,valami fáj"!
Ja,és a bumeráng mindíg vissza jön!!!!!!!!
ezt nem hiszem el - hogy tehettek ilyet???
Ez az egész igazságtalan volt - jól beszélt a vezérig.
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Sajnos, nem tudok mit mondani. Sírok.
Most hallgattam meg a reggeli Bumeráng végét. Elsírtam magam, mert a "nagyképű" Bocsinak igenis van szíve és nagyon megható volt a búcsúja, a meg-megremegő hangja őszintén szólt...
Nagyon sajnálom, hogy abbamarad, még ha csak kisidőre is...(talán)...
Fájó szívvel kikapcsoltam a rádiót:(
Reggel előbb ide benézek, úgy hogy ha bármi történik, írjátok meg.
Köszi.
Éjjel kb 11 felé Bocsiék is visszamennek, és együtt zárják az adást.
Én csak erről tudok.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?