Megszűnt a Sláger Rádió és a Danubius (beszélgetés)
Úgy legyen.
Utánna meg kapcs el, mert a neo fos.
:D:D:D
"A Neo radión, január 18.-án reggeltől újra a Boros- Bochkor páros ébreszti a hallgatókat, sőt Lalikirály is visszatér szombatonként."
Írja ma a Napi ász. HURRRRÁÁÁÁÁÁ!
Remélem Vogci is lesz!
A politika-ka- mindenek fölött áll! Ezzel senki sem tud mit csinálni, mivel olyan hatalmasságok állnak mögötte, amit mi csak sejthetünk, de meg nem érthetünk!
Én várom Bocsiékat, Lalikirályt és a többieket!
Hiányoznak!
Hetente többször is utazunk Bp-re és mindig őket hallgattuk. (agydaganat és miegymás...)
Azóta süket a telefon.... - a buszon így hallgattuk őket!-
Szóval ha van valaki, akkor mi NAGYON,DE NAGYON várjuk őket!!!!!
H I Á N Y O Z N A K!
EGyszer beírtam a google-ba, hogy kereskedelmi televíziózás, és megnéztem reklámárakat...
Kemény millákat szednek be, a két tv éves bevétele többszáz millió forint...
Hisz volt szó a házaspár távozás után is arról, és mégegy népszerű tv-s távozása után, hogy a havi fizetésük több millió forint volt...
Még a politikusok sem keresnek annyit, mint a tv-sek...
Úgy bizony !
Amúgy én már akkor gondoltam arra, hogy a két bizonyos említett show-műsorban ami folyik az nem piszkálja az ORTT csőrét? Mért nem szüntetik be inkább ezt a két műsort?
Amúgy csatlakozom én is:
Nagyon boldog, békés, kellemes Karácsonyt kívánok Mindenkinek!!
Találtam Valamit:
Most nincs meg a link, ahol olvastam, de ott volt a cikkben, hogy az a képviselő-, politikus, Aki kezdeményezte a két nagy rádió megszüntetését, most a két nagy kereskedelmi tv megszüntetését is kezdeményezni akarja, mert a két botrányos show újra-, meg újra megsérti a törvényt a botrányaival, ami a délutáni műsoridőben sugárzott botrányokról, verekedésről, erőszakról szól...
Aztán az van a cikkben, hogy a két rádió megszüntetését sem akarták sokan elhinni, ezt is meg fogja szüntetni, ha rajta múlik...
Szerintem Őt kellene leváltani a posztjáról...
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog ünnepeket kívánok sok -sok szeretettel!
AAAAAAAAAAAAz naon jó.
Csak nem ülhetünk egész nap a gép előtt.
Konkrétan mi négyen vagyunk egy gépre, és a nagyfiam szobájában van, igy amikor ő ráér, vagy nincs itthon, akkor 3-an " küzdünk " a gépért. :D:D:D
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?