Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Megint írtam. Azért ha ilyen szenvedés kell hozzá, inkább... fórum

Megint írtam. Azért ha ilyen szenvedés kell hozzá, inkább... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Csemár)
nov. 10. 12:17

Dehogy.

Amúgy a határozatokat én sem szenvedéssel írom. 😀

10. csemár (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 10. 11:38

Egy bértollnok, gondolom, nem izzad vért, amikor "alkot".

Az ilyeneket is irigyled?

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Érdekes73)
nov. 10. 11:26
Irigylem őket. 😀
8. Érdekes73 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 10. 09:40
Azért van aki tud szenvedés nélkül írni.
nov. 9. 17:56

"Az írás szeretete magában foglalhatja a következőket:

• Kreatív kifejezés: Az írás olyan kreatív csatornát biztosít, amelyen keresztül a gondolatokat, érzéseket és történeteket a saját képzeletvilág szerint lehet formálni.

• Szellemi kihívás: Az írás segít a szellemi képességek fejlesztésében, mivel a szavak és mondatok megfelelő kiválasztása, a gondolatmenet logikus felépítése és a szöveg strukturálása komoly kihívást jelent.

• Értékteremtés: Az írás révén a saját gondolatok és ötletek formálódnak meg, és ezáltal valami értékes, maradandó jön létre, ami mások számára is hasznos lehet.

• Szókincsbővítés: Az írás szeretete arra ösztönöz, hogy az ember minél több szót és kifejezést ismerjen meg, és így folyamatosan bővítse a szókincsét.

• Önismeret: Az írás az önismeret egyik módja is, amelyen keresztül az ember leírhatja a saját gondolatait, érzéseit és tapasztalatait.

• Más emberek írásának értékelése: Az írás szeretete nem csupán a saját írásra, de mások által írt szövegek értékelésére is kiterjedhet."

nov. 7. 12:42

Én szeretek írni, nem szenvedek.

Na jó, nem nagy dolgokat, csak olyan apró-cseprő engem érdeklő témák.

Megnyugtat, kellemes időtöltés, már a hobbim lett itt a firkálás.

Pontosan ezért regisztráltam erre az oldalra.

nov. 7. 11:48

Azt hiszem, mégis élvezem én ezt.

Ha ez az ára, hát legyen.

nov. 7. 10:27
Hát de fújmár. Haddnemár. 😅
nov. 7. 08:06
Én mindig úgy gondoltam, hogy az íráshoz szenvedés kell. A legjobb költők szenvedtek, amikor a legnagyobb műveiket megalkották.
nov. 6. 23:37
Az írás nagyon jó időtöltés. Ne hagyd abba. A jövőre nézve segíthetsz másokon, akár olyanokon is, akik még meg sem születtek, ha a tematika mindenkit megcéloz és nemcsak saját magadról szól. Ha csak magadról írsz, az emléknek kiváló, de szűkebb körben érvényesül.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook