Megint írtam. Azért ha ilyen szenvedés kell hozzá, inkább... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Dehogy.
Amúgy a határozatokat én sem szenvedéssel írom. 😀
Egy bértollnok, gondolom, nem izzad vért, amikor "alkot".
Az ilyeneket is irigyled?
"Az írás szeretete magában foglalhatja a következőket:
• Kreatív kifejezés: Az írás olyan kreatív csatornát biztosít, amelyen keresztül a gondolatokat, érzéseket és történeteket a saját képzeletvilág szerint lehet formálni.
• Szellemi kihívás: Az írás segít a szellemi képességek fejlesztésében, mivel a szavak és mondatok megfelelő kiválasztása, a gondolatmenet logikus felépítése és a szöveg strukturálása komoly kihívást jelent.
• Értékteremtés: Az írás révén a saját gondolatok és ötletek formálódnak meg, és ezáltal valami értékes, maradandó jön létre, ami mások számára is hasznos lehet.
• Szókincsbővítés: Az írás szeretete arra ösztönöz, hogy az ember minél több szót és kifejezést ismerjen meg, és így folyamatosan bővítse a szókincsét.
• Önismeret: Az írás az önismeret egyik módja is, amelyen keresztül az ember leírhatja a saját gondolatait, érzéseit és tapasztalatait.
• Más emberek írásának értékelése: Az írás szeretete nem csupán a saját írásra, de mások által írt szövegek értékelésére is kiterjedhet."
Én szeretek írni, nem szenvedek.
Na jó, nem nagy dolgokat, csak olyan apró-cseprő engem érdeklő témák.
Megnyugtat, kellemes időtöltés, már a hobbim lett itt a firkálás.
Pontosan ezért regisztráltam erre az oldalra.
Azt hiszem, mégis élvezem én ezt.
Ha ez az ára, hát legyen.
További ajánlott fórumok:
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- 5 faktor diéta - fogyás szenvedés nélkül
- A nagyim agyhalott, miért nem ér véget a szenvedése?
- Nem bírtam magammal, és sajnos megint vettem magamnak még...
- Megint írtam egyet. Megint "debeteg" lett. Imádom.