Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Meghalt egy barátom! fórum

Meghalt egy barátom! (beszélgetés)

1 2 3
2007. máj. 10. 01:19

Ma este öngyilkos lett egy nagyon régi és jó barátom, nevezzük J-nek. Reggel még beszéltünk telefonon,panaszkodott hogy boldogtalan, este 7-kor meg 160 km-rel belecsapódott egy szalagkorlátba. Nem baleset, csak ügyesen csinálta, hogy annak is tűnhessen.

Feladta nekem a leckét, de kegyetlenül.

Megnéztem Őt holtában, sejtelmesen mosolygott a boncasztalon és a szeme félig nyitva volt, mintha csak hunyorogna rám.

Jó kis fricska, ezt kapd ki Fáni.

2007. máj. 9. 19:57

Ilyen nincs! Ma van egy nagyon kedves kolleganőnk temetése... Egyidősek voltunk.

Nagyon kedves nő volt.

2007. máj. 7. 07:36

Nekem sajnos több nagyon jó barátom halt meg, öngyilkosok lettek, illetve a kedvenc angoltanárnőm daganatos...

Nagyon nehéz feldolgozni azt, hogy ezentúl SOHA nem láthatom őket, és nem ugorhatok fel a lakásukba egy kis csevegésre. Ezeket a fájdalmas és mély sebeket az idő sem képes beheggeszteni,ez süket duma csak.

Egyetlen vígaszom annyi, ők már jó helyen vannak ott, és várnak rám...

2007. máj. 7. 05:28
Tavaly ilyenkor temettük egy barátnőnket. Gyerekeink jártak egy osztályba, egyidősek voltunk. Fáradt volt, panaszkodott. Kértem hónapokig, menjen el orvoshoz. De azt mondta, kinevetné az orvos, hiszen korán kel, későn fekszik, dolgozik, gyerekeket nevel, háztartást vezet, persze hogy fáradt. Amikor elment orvoshoz végre, kiderült, hogy leukémiás. A kemoterápiából csak 1-2 nap lett volna hátra. Meghalt. Nagyon nehéz ez így anyák napja környékén...
2007. máj. 4. 22:14
Hetedikes koromban a legjobb barátnőm egy közös osztálytársnőnkkek együtt öngyilkos lett.Április 9-én töltötte a 14-et,a május 1-i ünnepekben elmentek az erdőbe és sóssavat ittak.Gyöngyi volt a barátnőm,Éva a másik lány.Sokszor mondta,hogy megteszi,de én akkor nem a szüleimmel éltem és nem v olt kinek szólni.Most vészharangot döngetek,ha lányaim vagy barátnőik,barátaik szóba hozzák a "végső megoldás" lehetőségét.A barátnőm 1981-ben halt meg.Lett másik legjobb,eljött velem a temetőbe is.Nem tudtam soha feldolgozni,és magamnak megbocsátani.Miért is nem szóltam valakinek?Nagyobbik lányom egyik barátnője tervezett ilyen megoldást.Lányom tanult az én hibámból,szólt nekem.Én meg a szülőknek,akik kinevettek.Szerencsére nem tett a lány semmit.
2007. márc. 19. 09:55
nekem a legjobb barátnőm halt meg 2004. februárjában. 3 éves korunk óta (1972)ismertük egymást. szomszédok voltunk és úgy lettünk barátnők. Még most sem tudtam feldolgozni :(((( egyszer csak megállt a szíve :((((
2007. márc. 19. 09:17
Nekem egy volt osztálytársam halt meg 48 évesen, agydaganat következtében. Fel nem foghattam. Mindig nagyon normális életet élt. Nagy karriert futott be és amikor már élvezhette volna az elért eredményeket... Rettenetesen megrázott. Talán azért is, mert fiatal volt még, meg én is akkor estem át egy rosszindulatú mellrák-műtéten.
23. margareta51 (válaszként erre: 22. - Edina0077)
2007. febr. 16. 23:27
Sajnos az elet ilyen.Negyedik osztalyba jartam ,hirtelen beteg lettem beutaltak a korhazba megismerkedtem egy cipcer leannyal miutan kijottem a korhazbol levelezessen keresztul tartottam a baratsagot,felnotunk en ferjhez mentem ugyan ugy o is,sokat segitetuk egymast.Hirtelen beteg lett a szivevel megmutottek jobban lett kozbe szuletett egy kisleanya,segitseg aldozata lett,lebenult az akaratereje nagy volt minden nap bementem a korhazba hozza nem ertettem mit akar mondani csak jelekkel beszeltunk,vegul a ferje adott telefont ha elve akarom lattni unazzam el hozzajuk,a borzaszto az volt nem a szivevel ment el hanem majrakba halt meg fiatalon a sok gyogyszer keszitette ki.
2007. jan. 29. 22:51

Nekem egy nagyon kedves barátnöm,akivel egy ovodába és iskolába jártunk,halt meg már lassan 12 éve.Agydaganata volt.Június 4-én,a 17.szülinapja elött egy nappal halt meg.

Mai napig nem tudom felfogni.

21. win (válaszként erre: 20. - Szusztuzs)
2007. jan. 29. 19:14

Sajnálom!:(( Megkérdezhetem, hogy mi történt vele?

Gondolom nagyon fiatal lehetett. Természetesen megértem, ha nem válaszolsz!

Az a legrosszabb ezekben a dolgokban, hogy az ember mindig és örökké keresi a miértet, és ott van a "mi lett volna, ha..."

2007. jan. 29. 18:38
Nekem a szerelmem halt meg , most lesz 5 éve. Azt hittem belehalok én is , a szüleim orvoshoz akartak vinni. Mára már kilábaltam a depiből jó két év kellett hozzá,állandóan kimentem a temetőbe.Rám sem lehetett ismerni, soha sem fogom elfelejteni azt az időt és azt az érzést...Az biztos, hogy az életem teljesen másképpen alakult volna... :o((((
19. Szusztuzs (válaszként erre: 18. - Win)
2007. jan. 29. 18:33

Ennél szörnyűbb dolog nem történhet egy szülővel!

Borzasztó!!!!

18. win
2007. jan. 28. 19:17
És az anyja talált rá mikor reggel fel akarta ébreszteni.
17. win
2007. jan. 28. 19:16

Tegnap hajnalban meghalt egy ismerősöm 16 éves fia. Valószínűleg beszívott valamit, és bekábult vagy bealudt tőle és a fején maradt a zacskó és megfulladt. Legalábbis eddig így tudom, mert ma mentek Anyuékhoz, de nem volt erőm ott maradni.Látni két fiatal szülőt treljesen összetörve....

Az egyetlen gyerekük volt

:((((((((((((((((

2007. jan. 26. 12:53
A barátnőm amikor meghalt kb 4 éve, 35 éves volt. Egy házban laktunk, közel 1 időben szültünk, együtt vartuk a babaruhákat. neki a második nekem az első gyermekem volt. Egy osztályba jártak általánosba a gyerekek. Most már 18-évesek a gyerekek. Kezdett fogyni--fogyni, mire megtudtam hogy rákos már menthetetlen volt. 1 év alatt elvitte a rák. Maradt a férje egy 12-éves és egy 15 éves lánygyermekkel.Nhezem dolgoztam fel, a gyermekei és a férje is. nagyon nehéz ez...nekem még mindig hiányzik...
15. Mókica (válaszként erre: 12. - Romlás Virága)
2007. jan. 22. 22:04
oh, de sajnálom én is...részvétem!
14. bettina1100 (válaszként erre: 12. - Romlás Virága)
2007. jan. 22. 22:00
részvétem!
2007. jan. 22. 21:54
hozzáteszem, 19 éves volt..
2007. jan. 22. 21:54
Kb. 1 hónapja halt meg egy nagyon jó barátom.. elég nehéz élet volt mögötte.. leginkább csalódás, drogok.. amibe állítólag belehalt: nyugtatót akart magának belőni, de levegőt hagyott a tűben.....
11. bettina1100 (válaszként erre: 10. - Eva1229)
2007. jan. 22. 20:08
régebben én is igy voltam.ha halálhirt hallottam persze sajnáltam a történteket,de valahogy a szivemig sose jutott el.közeli hozzátartozok,családtag közül anyukámat veszitettem el.mindig azt gondolom nyaralni van és egyszer hazajön.tudom h.nem fog,de igy elviselhetöbb a fájdalom.
2007. jan. 22. 19:56
Nekem 2005. nov. 13-án szintén autóbalesetben halt meg az unokatestvérem. Még mindig nem fogtam fel igazán, azt hiszem csak egy rossz álom volt az a nap. Bárcsak az lenne. Mikor megtudtuk és vártuk, számoltuk a perceket, hogy hátha történik vmi csoda, de aztán jött amire senki nem készült fel és nem is számított meghalt. Számomra felfoghatatlan, hogy egy ilyen fiatal szervezetet nem tudnak megmenteni. Az egész család teljesen kész lett. Azóta sem tudjuk feldolgozni. Így ha hasonló dolog történik vki mással sokkal fájdalmasabban érint, mint azelőtt. Ha már egyszer átélt ilyen sajnálatos eseményt az ember, sokkal jobban átérzi, mit érezhet a másik hozzátartozója ilyenkor. :(
2007. jan. 22. 19:26
nekem 2éve halt meg egy barátom,közuti balesetben,azon a napon kaptam a hivást amikor szülinapot ünnepeltünk"barátunk 4perce hagyott itt bennünket,meghalt".pillanatra nem fogtam fel,mintha nem is hallanék.erre a bunko kollegám beszol hogy:ne sirjál annyira,átvészeled hiszen nem családtag volt"Azt hittem olyat bevágok neki hogy leszáll a feje.
8. Magdala (válaszként erre: 1. - Weberkitti)
2007. jan. 22. 18:57

Nagyon sajnállak; fogadd őszinte részvétem, lelkednek mielőbbi megnyugvást!

Ismeretlenül is osztozok a szülők gyászában, az én lányom is '86-os mint Ti, ilyenkor ez még jobban sziven üti az embert.

2007. jan. 22. 18:42

Nekem volt egy barátom, óvódás társam volt, nagyon jóban voltunk, talán ő volt az első "szerelmem", aztán elköltöztek máshova, de később egy gimibe jártunk, de nem egy osztályba. És egyik nap (negyedikben, a szalagavató után valamennyivel, érettségi előtt) ahogy közeledtem a gimi épülete elé, láttam a fekete zászlót. Ő volt. Egy tanyán halt meg, a mai napig nem tudom, miért és hogyan. Azt hiszem, kihűlt. Talán ihatott, és esetleg valamit be is szedett. Nem tudom. Lehet, hogy azóta ez már kiderült, de eddig nem mertem megkérdezni senkitől. Fáj róla beszélni - még mindig, pedig ennek már 10 éve.

Ráadásul nem vehettem részt a temetésén, mert nyelvvizsgáztam... :-(((((

2007. jan. 22. 18:08
részvétem:'(
2007. jan. 22. 17:57

Nekem nem igazán egy barátom,de nagyon közeli ismerősöm halt meg 2005.dec.20-án autóbalesetben.Napi kapcsolatban nem voltunk,de egy lakótelepen laktunk,sokat találkoztunk.

Egy du-án hívott a közös ismerősünk,hogy hallottam-e mi történt du-án a közért előtt?Amikor kimondta a lány nevét a szívverésem kihagyott egy percre és nagyon elképedtem.A mai napig mindennap eszembe jut,majdnem mindennap látom az anyukáját,apukáját.Itt hagyta a szerelmes férjét és az akkor alig egy éves kisfiát:((((((Baromira fáj még ma is belegondolni,ha kinézek az ablakon akkor rálátok az ő ablakukra,egyszerűen nem tudom felfogni a mai napig sem,hogy többet nem fogom őt látni se az ablakban,se az utcán nem állunk már le és dumálunk egy jót egymással:(((

4. 0b099f6590 (válaszként erre: 3. - Weberkitti)
2007. jan. 22. 17:53
Részvétem.
2007. jan. 22. 17:50

Szintén...

:'(

2. 93a74b44ea (válaszként erre: 1. - Weberkitti)
2007. jan. 22. 17:41

nekem szintén 20 évesen halt meg autóbalesetben egy volt osztálytársam...az a szörnyű, hogy azóta volt két osztálytalálkozónk, és még csak beszélni sem tudunk róla:(

ő volt nálunk az osztály bohóca...

2007. jan. 22. 17:38
2007. jabónuár 20-án közlekedési baleset áldozata lett egy kedves gimnáziumi osztálytársam! Felfogni nagyon nehéz, de megérteni miért történt még nehezebb.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook