Meg akarok halni, elég! (beszélgetés)
Anyuval semmi nem lehet cikis! 17 a lányom, lehetett volna mondani sok dologra már vele kapcsolatban, hogy cikis, még ha más jellegű is, de sosem mondta egyikünk sem. Azért vagyunk, hogy segítsünk, de csak abban tudunk segíteni, amit megbeszél velünk a gyerekünk.
Sima ügy.
A férj egyezzen ki a volt apósékkal,
és meglehet mindent oldani.
Gyerekkel nem lehet zsarolni senkit,
mert a gyerekek látni akarják az apjukat,
ez meg többnyire, kulturált emberek között sikerülni szokott.
nem de a fenyegetést is bizonyítani kell, legalábbis a bíróság nem elégszik meg azzal, hogy x azt mondja y megfenyegette ennyi pénzt adott és most visszakéri, nos akkor y-nak jogosan visszajár x - nek meg fizetési kötelességei vannak.. bizonyítani mindig kell
ha az elsö nem törtent volna meg akkor most nem itt tartanank valoszinüleg most is szüz lennék...csak akkor még épp ezaz hogy nem voltam elég érett és nem mondtam meg neki hogy nem akarom...vagy igazabol ak nem tudom mit akartam..(csak mentem a hülye fejem utan)
Bár mennyire is cikis az anyukáddal beszélni erről,még is ő az akivel meg kellene beszélned az aggályaidat.Ha már ilyen fiatalon neki kezdtél a szexuális életnek,akkor segítségre van szükséged.Az Édesanya ilyenkor a legnagyobb segítség.Lehet először mérges lesz, de aztán mivel szeret téged,fontos vagy neki,fontos a jövőd,majd segíteni fog,csak légy hozzá őszinte.
hat a megbanas ertelmetlen...mivel megtortent mar ha banod is nem valtozik meg a mult...
inkabb valahogy a jovodre kell vigyazz..
gondolom nem akarsz gyerekent gyereket
kb. negyed óránként szólsz hogy fáj... nem ijesztgetés, visszanéztem.
ú nehogy itt megszülj a hoxa előt nekünk :o))
nagyon messze van a kórház? szerintem menj be, de gyorsan! inkább fölöslegesen, minthogy baj legyen...
Pedig az nem jó! Kellene valaki akivel meg tudod ezeket beszélni. A párod kedvéért ne szexelj! Ha te nem akarod, akkor ne csináld! Úgy érzem te még kész sem vagy erre igazán! Jól gonolom? Ha nem akkor bocsi...
igen, a fenyegetést általában írásba szokták foglalni. sőt, egyenes közjegyzői okiratba....
Mérd az időt,
közben kezdj el készülődni. !!!
de amúgy elég a bevételetek a havi törlesztőre? gondolom egy darabig az ment, hogy apósék fizették ti meg odaadtátok a pénzt apóséknak? szóval már egy része be van fizetve? vagy férjed sose fizetett egy részletet se?
mérd az időt én eleinte csak olvasgattam hogy kicsit jobban értsem a gondodat, de nekem úgy tűnik eddig 3x szóltál és elég rendszeresen...
hat akkor varjon akkor csak megjon..ha nem ment be akkor csak nem lett terhes...de ha idegeskedik meg csak azert sem jon meg
A ház az apósáéké, a volt feleség és a gyerekek laknak benne, a hitelt az após vette fel, de a férjnek adta a pénzt, a jelzálogot meg az apósék házára terhelték...
Most az apósék és a volt feleség kérik vissza a pénzt a férjtől, mert különben elárverezik a házukat, akkor viszont nem engedik többé a gyerekekkel találkozni a volt férjet.
Dióhéjban.
dejo
nemvagyok ellenére én sem
csak én mindig parazok hogy a szüleim megtudják
és ö ezt nem nagyon érti:S:S:
a legjobb baratnömnek mindent elmondtam (aki 15 eves) epp ezert nagyon dühös lett mikor megtudta hogy 12 evesen már nem voltam az....en is hogy megbántam már...
Lányok azt hiszem megint fájok
de a neked nem esik jól ami érhető túl fiatal vagy ehhez...
amúgy aktuson kívül is sok mindent lehet csinálni...
egyértelmű, ezen nincs itt vita, én a jogi mehtámadhatóságról beszéltem ebben a helyzetben :)
lehet elvben nem de a gyerekekkel zsarolja az exfeleség ami mindennél nagyobb tét...
tudod a sok barat nem egyenlo avval ha van 1 valaki akivel nagyon oszinten megtudsz beszelni abszolut mindent magadrol...
erted..:)?
kezes csak akkor lehet valaki ha van ingatlanja, de a férjednek nincs ugyebár...
én szeretném
de az a baj hogy a baratomat is nagyon szeretem es o meg nemsokaig birja nélküle
nem ment be, időben észrevették... és mesi előtt 3 nappal volt
mondom még egyszer ha nem fenyegetéssel hajtotta ki exapósból (persze ezt papíron bizonyíthatóan) a hitelt akkor nem terheli a férjed semmi sem
Nem egészen.
Ha én szívességet teszek neked,
pénzt adok, hogy elindíts egy vállalkozást,
az a legalapvetőbb, hogy vissza adod a pénzemet, nem?
helyes lenne!
de aki sexel dokihoz is menjen el!
nem ciki, csak addig félsz amíg az elsőn túl nem vagy.
persze van sok baratom
csak de amikor kiderült a suliban h nem vagyok szüz és megtudta a legjobb baratnöm azota nem beszelünk ilyesmiröl
anyuval meg tul cikis téma
További ajánlott fórumok: