Meg akarok halni, elég! (beszélgetés)
Nem egészen.
Ha én szívességet teszek neked,
pénzt adok, hogy elindíts egy vállalkozást,
az a legalapvetőbb, hogy vissza adod a pénzemet, nem?
helyes lenne!
de aki sexel dokihoz is menjen el!
nem ciki, csak addig félsz amíg az elsőn túl nem vagy.
persze van sok baratom
csak de amikor kiderült a suliban h nem vagyok szüz és megtudta a legjobb baratnöm azota nem beszelünk ilyesmiröl
anyuval meg tul cikis téma
havonta kellett volna de nem tették így már végrehajtás van ha 2 hónapon belól nem lesz kifizetve az egész vagy min a fele, hogy fékezze...
tavasszal 300at kellett volna fizetni és nem lenne gond...ha párom mondta volna akkor....grrrrrrrrrrrrr
nemigen szeretnék 13 evesen nögyogyaszhoz jarni:S:S
ha ezt meguszom terhesseg nelkül akk szteem felfugesztem legalabbb 15 eves koromig a sexet
Akkor kezdek nem érteni semmit.
Így érdemben nem tudok hozzászólni, mert nem válaszolsz minden kérdésre.
az tenyleg lehet hogy a bank nem engedi meg..mivel az van oda irva fedezetnek...
de szerintem a masikrol nem letezhet papir...az fura lenne...habar en ilyen jogi dolgokba nem vagyok jartas....
habar kezeskent eleg lehetseges hogy szerepel a papiron...es ha apos nem tud fizetni akkor a kezes kell fizessen....na igy eleg lehetseges...
jajj de most nem ijeszgtni akarlak....csak velemeny
akkor most jól értem? a férjed nevén van a hitel, meg a fél ház? és ezért hajtják végre a házat?
vagy apósék nevén van a hitel?
és a hitelt havonta kell törleszteni, vagy egyben kéne visszadni?
sziasztok eddig olvastam...
ha bizonyítható is , hogy az ex apósa a férjednek vette fel a kölcsönt, az senkit nem érdekel hacsak nem fenyegetéssel kapta meg. ugyanis a kölcsön az ő nevén és jószántából vette fel, az meg hogy ki mit kezd a felvett hitellel nem érdekli a bankokat, ezért nevezik szabad felhasználású jelzálog hitelnek, ha meg nem szabad felhasználású nem is a férjed a saras, hanem az ex após és csak rátok akarják kenni.........
háth nem
nem hiszekaz ilyen pszihologuskban
szerintem igen mert nem tudom pontosan de folyton azt emlegeti hogy ha feljelentik börtön stb... bár lehet ez túllihegés.
szerintem a bank nem engedi meg hogy eladják! meg falun az ciki tudod....blabla
nem nem
eleg depreszios féle vagyok
mi nem ott lakunk, ők laknak ott...
bérelt a lakásunk ahol mi élünk
semmi...
szerintem azt nem engedi a bank...és a férjemtől várják a megoldást mintha a messiás lenne...igaz hogy az ő sara, de az ő házuk a tét, csináljanak valamit ők is...ehelyett folyton levelekkel bombázzák hogy mikor fizet már stb..
Akkor nektek, kettőtöknek mitek van?
Hány gyermeke van a párodnak, és hány évesek?
Miért laktok az exék tulajdonában?
Mivel fenyegetnek benneteket?