Meg akarok halni, elég! (beszélgetés)
nem tudom, most telt le a két év(Angliában élek itt ennyitt kell várni ami után ha még nincs baba,akkor kezdik a vizsgálatokat), baba nélkül, szerdán megyek orvoshoz, hogy kiderüljön mi a baj...félek is rendesen az eredménytől... de most ne rólam, méregesd az időt, de ha úgy érzed menj be a kórházba azzal nem ártasz senkinek, és biztos ami biztos,
De ha az anya teli beszéli a gyerek fejét hazugságokkal, akkor majd nem akarja látni az apját.(Tapasztalat)
jelentem lányok megvolt a hasmenés...
jaj de aranyos vagy...miért ne jön össze nektek?
mármint az időt méregesd :D
jaj istenem szorítok, ne haragudj de minden gond ellenére irigyellek, szívem minden vágya egy kisbaba amire hosszú idő óta csak várok de nem jön :(, és itt vagy te babával a pociban fájdogálsz, hamarosan karodba foghatod az élet leggyönyörűbb csodáját :) szorítok, méregesd és vigyázz magatokra
már amúgy azon sem csodálkoznék ha csak beképzelem amilyen állapotban vayok
hát még a végén igaza lesz
ha jól mérem 15-20 perces
5 éves ikrek
szerintem is de erre a párom midnig azt mondja hogy bajban van, elveszít mindent, elveszítette a férjét stb........ stb
Lányok, indult már innen a gép mellől valaki szülni? :)
az én pasim és az exe között elképesztő anyagi meg egyéb viták voltak, de a gyerekekkel sose szívózott a csajszi, mindig jöhettek meg minden, azért szerintem ez IQ kérdése... micsoda dolog ez...
azon a problematikán nem tudsz segíteni, hogy a párod egy idiótát választott első feleségnek. az most már a gyerekek anyja és ez így is marad.
max ha kicsit már nagyobbak a gyerekek, akkor az mázli, mert már úgyis tudják, hogy szeretnek-e az apjuknál lenni és ki fogják követelni, hogy jöhessenek.
"apa ellen nevelni" csak egész piciket lehet, a gyerekek nem hülyék. a bíróság garantálja a láthatást és azalatt apa igenis meggyőzheti a gyereket, hogy nincs vele semmi baj.
de nem túl erős, mesiszerű.
Különben a stressz, idegesség a hormonokkal indítja be a szülést?
a nov. 30 jó szülinap? :)
A férjed tartozik egy rakás pénzzel, szétveri a berendezést és a kocsmában lazít? ezért akarsz meghalni? ezért aztán nem érdemes :(
igen, de a kicsiket lehet úgy nevelni
hát...ki örülne a kocsmának...még ha nem is bepiálás céljából megy ...
ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd!!
a láthatást nem lehet korlátozni még akkor sem, ha háromezer csillióval tartozik a férjed!
Mármint a szülőszobába gondoltam...
További ajánlott fórumok: