Meddig tart a szülés utáni, gyermekágyi vérzés? (tudásbázis)
Szia Cadence!
Persze, normális! Ne aggódj, ha be áll a hormon háztartásod, úgy is meg fog jönni! Nem kell siettetni! Az én picikém fél éves és most jött meg harmadszorra. Első és második között volt 38 nap, most csak 28 nap! Be áll egy idő után! De az elsőnél a picim nem nagyon akart szopizni, akkor lett gyanús a dolog! Volt fejfájás, cici feszülés, has puffadás, enyhe görcs! Azóta sincs semmi baj, legalább is nem mutatja, hogy változást érezne a tejcsin! De van, akinek csak szülés után 1 évre jön meg! Azt mondják, akinek jól működnek a cicik, annak sokáig nem jön, de szerintem ez hülyeség! Nekem van bőven tejem, függetlenül mindentől! De mi, nők/anyák sem vagyunk egyformák!!!
Sziasztok.
Nekem szülés után kb 5hétig volt.De most lesz 4honapos a kislányom és azota még nem jött meg.Ez normális?
Szia AnciPancikám!
Csak nyugi! Nem olyan borzasztó! Olyan, mint a menstruáció, csak jobban kell vigyázni a varrat hegek miatt! De a szülés najától kezdve mire haza érsz, el telik 4-5 nap, otthon már rutinosan megy majd a dolog! Inkább úgy is a baba lesz a minden!
Nekem csak 4 hétig volt Bálinttal, de a baba úgyis el fogja terelni a gondolataidat! Csak kitartás erre a 2-3 hétre! Nemsokára meg születik Tomi, és sokkal másként látod majd a tragikus(nak tűnő) dolgokat is! Nagyon szorítok neked!
Tudod: min. 1sms!
Puszi nektek!
Mitől függ, hogy ki meddig vérzik???
6 hét??? Szörnyű!!!
Kb. 2 hét múlva születik meg a kisfiam....és bevallom őszintén félek!!!
Sziasztok!
5 hete szültem,kb 3 hétig véreztem,2n hétig szoptattam,elapadt a tejem.Kb 5 napja megint megjött,de 2 napja elég erös és darabosan vérzem.Ez normális????
Ismét kezdek kétségbe esni :)
Még az is a normális kategóriába tartozik, ha barna a folyás és nagyon nyákos, nyúlós?
Attól függ...
Nekem volt 7 hetes, 1 hetes, 9 hetes is.
További ajánlott fórumok:
- 5hetesen elmúlt a szülés utáni vérzésemde 8hetesen vissza tért, most 5napja vérzek, ez normális?
- Gyermekágy - milyen a "normálisan" zajló gyermekágyi vérzés?
- Kinek meddig tartott a gyermekágyi vérzés császár után?
- Szülés utáni vérzés
- Szülés utáni vérzészavarok másnál is előfordultak?
- Szülés utáni vérzés meddig normális?