Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen... (beszélgetés)
köszi jól!
nincs semmi gond, minden oké, Gellért sokkal simlisebb, mint volt:o)
persze a sok jó mellett, a rosszat is eltanulja, olyan hisztiket vág le, hogy csak nézek...:o)de persze ezzel nem megy nálam semmire...
ezek szerint csak tudok valamit...:)))
hogy vagytok? Gellért még mindig örömmel megy?
akkor lehet én tudom rosszul...nem lehetetlen:))
de én úgy tudtam, hogy a lány spermák lassúbbak, ezért jobb a misszionárius póz, mert nehezebb odajutni. a fiú spermáknál meg a kutyapóz a legjobb, mert a méh "leszáll" és gyorsan oda tudnak érni...
drukkolok, hogy ne kelljen sokan várni a kishugira!
bevallom neked, hogy tényleg nem igazán értem, miről beszélsz...
igen, a hagyományos a misszionárius póz. és hogy miért azt ajánlják ha lányt szeretnétek? mert lassabban ér oda az ondósejt....
Szia,milyen volt nyáron terhesnek lenni?
Bálint-3.5 éves,Botond 1.5 éves
A teszteléssel kapcsolatban-mármint a teszt jelzése(azt mondják 24-36 óra múlva peteérés,akkor kezd el látszani a második csík) elött 1 nappal?Na ezt most "nagyon" értelmesen leírtam:-)))(((
A hagyományos póz=missz. póz?De különbem mért?
üdv Yasmin
a nagyobbik júliusi a kicsi májusi.
és a te gyermeked? neve, kora...nem vallatás...:)))
helyes, tessék mindennap tesztet használni, de állítólag akkor van rá nagyobb esély, ha előtte 1 nappal akcióztok, de ezt már kiveséztük a többiekkel, a másik meg a hagyományos póz, mert akkor lassabban ér oda...:))))
Szia Meric!!!Én is a ciklus.hu-t tartom a legesélyesebbnek,bár tapasztalatom nincs benne,de ott van egy fiú-lány nézet kinek jött be topik,ott nagy százalékban azt írják: bejött.
Mennyi idős a fiatok?
szia, üdv köztünk:o)
már én is így vagyok ezzel, mindegy már csak legyen...:o)
ez is annyira relatív, hogy melyik a legesélyesebb! szerintem egyik sem, a természet! ahogy sikerül...
Sziasztok!
Mi is tervezünk kisbabát, kislányt szeretnék.
Már van egy fiúnk, igy nem bánom azt se a kisfiú lesz, tudom hogy az is nagy élmény!
Ahogy nézem elég sokféle módszer létezik.
Szerintetek melyik ad a legnagyobb esélyt?
Nézelődtem, és még a ciklus.hu-n lévőt tartom a leglogikusabbnak.
Szia Zsiinaa!!!Hát pontos nevet nem tudok írni,a neten rendeltem,csak egyszerű tesztcsík,de ha látszik ezen is látszik(5db terh.+25db ovu.=30db volt 3030ft)Mert ugye azt mondják,hogy lehet plussz peteérés is-pl orgazmuskor. Ezért inkább naponta csinálom,egy hónap múlva meglátjuk hogy állunk.
Nektek a fiúk mikor születtek,én inkább most nyári babát szeretnék(nem kell öltözködni-öltöztetni annyit)
Készülünk a tesóért az oviba.Szia
Szia,hát én sem tudom
Általában ott csak minden 2.hónapban lehet lányt csinálni,félek,hogy elszalasztok egy lehetőséget,ha nem csináltatom meg.De ha meg megcsináltatom(asztrológussal),és mégse jön be bánni fogom,hogy nem a peteérés elött-öt próbáltuk.
Vagy épp fordítva,szóval nagyon határozott vagyok:-(((
Főleg,hogy apa nem nagyon(sőt semennyire) hisz ezekben a dolgokban,és ha nem jön be...
De viszont csak egy esélyünk van,több babát nem szeretnénk.
Tudna dönteni az ember(lánya).Bitos ami biztos vettem ovulációs tesztet,és tesztelgetek-naponta.
Jó éjt mindenkinek:-)
nemrég jöttem haza a játszótérről és még megetettem Pucogit:)
most volt időm leülni pár percre, mivel vinnem kell a gyerkőcöt fürödni
én is megyek csicsikálni
puszika
én este futottam, akkor volt idő rá
v. délután a kondiban a futópadon
További ajánlott fórumok:
- Akik második gyermeket szeretnének.
- Második BABA? nagyon szeretnénk és nem jön :-((
- Előkertemet szeretném beültetni egynyári virágokkal. Ötleteket kérek, hogy minél szinesebb és izlésesebb legyen.
- Ötleteket kérnék gyerek csapatnévhez! Frappáns, ötletes és rövid legyen
- Ha autót szeretnénk lízingelni, szükséges hogy legyen folyószámlánk?
- Akik 4-5 év múlva szeretnének babát, másodikként...