Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen... (beszélgetés)
hát sajnos nem várunk babát!:o(
de már nagyon szeretnénk. Persze Imonak sikerült és lánya lesz, aki napokon belül meg is születik, de elmondása szerint semmi különöset nem tett, talán diétázott...a kajában van valami, egyél sok tejterméket és lúgosíts ezerrel...
eleinte sokan voltunk, de már csak 3-an maradtunk Zsiinaa, Imo meg én...nagyon szeretjük egymást(:o))), és sok minden másról is beszélgetünk azóta...:o)
Na, de mégis?
Ti most babát vártok már ugye?
Milyen neműt?
Ha leányzót, akkor, hogy jött össze?
A végéről elkezdtem az olvasást, háát néha könnyes volt a szemem a nevetéstől, annyira akartátok a kislányt, pont mint én meg a párom!
Felvértezve, bármi áron, szóval S.O.S!!!!!!!!!
Sziasztok!
Nekünk két meseszép kisfiúnk van és jövőre szeretnék teherbeesni és szeretnénk ha lányzónk lenne, de nagyon!
Igazából már a második babát is lánynak szerettük volna, de mivel úgy sikerült gyönyörűre, ahogy van úgy döntöttünk, hogy maradhat!:))))
Szeretnék pár tippet, hogy mit, hogy kéne csinálnunk!!!
Tudom 100%-os tipp nincs, de mégis...valamit!!!!
Köszönöm
zsiina, jó lett a hajad, szerintem jobban áll neked frufruval:o)))
de milyen sok arcod van!!!! ahány képet láttam eddig rólad mindegyiken másképp nézel ki, ami persze nem baj!:o)))))csak úgy megjegyeztem....:o)))
köszi jól vagyok:)
rám nem hatnak a frontok:)
igen, én is csatlakozom:o)
és tényleg jobb nem egyszerre tartani:o)))szegényke, ne kapjon meg mindent egyszerre:o)
hát a fenekét megtudom simizni:)
azt mindig kitolja :D
köszike:)
de szerintem május 15én fogjuk megtartani, nem akarom, hogy egyben legyen a szülinapjával:)
még a kórházban is lépcsőn közlekedek sőt felfutok, bár inkább kocogásnak nevezném:)))))))
nem használok liftet, sokat sétálok, nem segít semmi sem
nem baj, jön amikor jönni akar:)
bálna nem lehetsz, mert a víz benned van, nem körülötted:))))
de már 13 nap...vagy mégsem? :)
benn nem marad:)))))
ha most nem majd jön később, csak már úgy mozgok mint egy bálna
na csajok ma ismét nst, de minek azt nem tudom
méhösszehúzódásokat nem nagyon érzek
További ajánlott fórumok:
- Akik második gyermeket szeretnének.
- Második BABA? nagyon szeretnénk és nem jön :-((
- Előkertemet szeretném beültetni egynyári virágokkal. Ötleteket kérek, hogy minél szinesebb és izlésesebb legyen.
- Ötleteket kérnék gyerek csapatnévhez! Frappáns, ötletes és rövid legyen
- Ha autót szeretnénk lízingelni, szükséges hogy legyen folyószámlánk?
- Akik 4-5 év múlva szeretnének babát, másodikként...